Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 761 razy
słowa kluczowe: moje  zdanie  temat  koksu 
Autor

Moje zdanie na temat koksu.

SFD

Wysłana - 12 października 2004 19:37    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Generalnie pisze z nudow bo siedze z katarem i goraczka w domu. Jak Wam cos nie bedzie pasilo to mozecie ten topic od strzalu delete. Ale wracajac do tematu. Sam waze malo bo az 75 a wzrost 195 hehe ale nie przeszkadza mi to byc nie cwiczacym na silowni i czytajacym doping od jakis 2 lat. Wole plywac i biegac czyli kondycja, wydolnosc, wytrzymalos.
I co moge o Was powiedzic jako w ogole nie bioracy a sie orientujacy w temacie koksu czlowieczek. Macie wiedze wiec Tak trzymac hehe. Ze tak powiem wszystko jest dla ludzi ale nie dla wszystkich. Hmmm nie sugercie sie tymi liczbami postow przeczytanych bo duzo tu czytam ale nie chce mi sie logowac a kilka dni temu nicka sobie po 2 latach zalozylem hiehie i nawet postow nie umie dobrze pisac hehe. Pozdro... bling tyci zchudnij moze he :D.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 października 2004 19:49 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

lifter

Wysłana - 12 października 2004 19:49    Edytuj Cytuj
Widze ze szukasz pogaduchy, ze wzgledu ze jestes chory odpuszcze ci i nie usune tego jawnego spamu

Ekspert -

Duralas

Wysłana - 12 października 2004 19:53    Edytuj Cytuj
lifter nie mow ze wysililes sie przeczytac kolejny tego typu post
Znawca -

ziki2000

Wysłana - 12 października 2004 23:18    Edytuj Cytuj
"bling tyci zchudnij moze he "

gdzie widziales jego fotki ...pozatym on je eca i zapewne chudnie w oczach

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
Specjalista -

Uriel

Wysłana - 12 października 2004 23:21    Edytuj Cytuj
BlinG jedzie na DNP - widziałem, jak się na żółto poci!

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
Ekspert -

ziki2000

Wysłana - 12 października 2004 23:22    Edytuj Cytuj
Uriel wogole napisz co teraz bedziesz bral ?

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
Specjalista -

Uriel

Wysłana - 12 października 2004 23:32    Edytuj Cytuj
Ziki wszystko mi jedno - nic nie chce brać - nie mam szmalu na siłkę - zmęczony psychicznie jestem jakoś - ciągłe gotowanie stanie za garami - kurde nie wiem - może Tren techniczny - - myślałem, żeby się teraz wyciąć z deca na Propie/Clenie/ECA/T3 ew. Winstrol a potem przed wakacjami masówkę:

1-12 Enan 300mg
1-4 Meta 20mg
5-8 Prop 50mg EOD
9-12 Meta 20mg
13-14 Prop 50mg EOD

i raz jeszcze Clen/ECA.

To wszystko - chciałbym jednak ważyć 100kg przy dobrej definicji i pełnych mięśniach - jestem przekonany, że wygląd byłby przyjemny - nie wyglądałbym po kurtką imponująco ale bez koszulki na basenie na przykład liczyłby niunie patrzące w moją stronę.

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
Ekspert -

ziki2000

Wysłana - 13 października 2004 00:14    Edytuj  Cytuj
Uriel ale pamietaj ze u nas Lato trwa krotko...a na basenie to rozne laski chodza

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
Specjalista -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Moje zdanie na temat koksu.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.