Wysłana - 07 lipca 2002 21:53 Przeniesiony przez SONBATY z działu 'Nasze zdjęcia'.
Nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Robię pierwszą próbę skanera, a ponieważ jestem w temacie komputerów zielony, to mam obawy. Ale daję pierwsze zdjęcie z mojej kolekcji. Jeśli nic nie zobaczycie na ekranie to znaczy że nie wyszło i jednak będę potrzebował pomocy.
jest OK ! SONBATY jesteś tym gościem w białym podkoszulku i ciemnych okularach na czole?
1026071840000
SONBATY ATLETA.PL
Wysłana - 07 lipca 2002 22:00
Nie, ja to ten z katreczką A tak poważnie to nie wiem czy coś dalej z tego będzie, bo skaner wysyła mi komunikat żebym sprawdził kable bo nie jest podłączony, a ja przecież nic nie ruszałem. Ale powalczę dalej
Nie wiem. Tu są raptem dwa kable i obydwa są dobrze podłączone. Wszystko świeci, ale przycisk scan w skanerze jest nieaktywny a na monitorze odpowiada abym sprawdził kable. Spotkał się ktoś z czymś takim. Skaner to Mustek Be@r Paw
Tak właśnie zrobiłem i rzeczywiście pomogło. Czuję że posiedzę dzisiaj do późnej nocy, a o 6.15 wstaję do pracy. Ale to nic, jedziemy dalej. Na pierwszym zdjęciu, jak poznaliście był Shawn Ray, średnio sympatyczny, wypatrywał tylko aby coś od niego kupić. Dziwnym trafem uśmiechnął się i zrobił miły gdy do zdjęcia doszła moja żona.
A to Monica Brant, była Miss Fitness Olympia, na stoisku Universala. Bardzo miła, na żywo prezentuje się super atrakcyjnie, znacznie lepiej niż na zdjęciach
A tutaj ja i Mike Christian, czołowy zawodowiec lat 80 i początku 90. Chyba najsympatyczniejszy z wszystkich spotkanych zawodników (może poza Vincem Taylorem). Zamienił parę słów, pożartował, bardzo otwarty i chętny do robienia zdjęć. Był na FIBO ze swoją kolekcją ciuchów. Na następne zdjęcia trzeba poczekać kilkanaście minut