Około trzech miesięcy temu trafiłem na to forum i jak zobaczyłem zdjęcia ludzi którzy kiedyś wyglądali tak ja ja, czyli skóra i kość a jak teraz wyglądają to się zszokowałem. Właśnie wtedy postanowiłem wziąć się za siebie. Do profesjonalnej siłowni mam za daleko żeby dojeżdżać to sprzedałem itemy z gry w która maniaczyłem przez 3 lata i zrobiłem sobie siłkę w piwnicy. Wkleję kilka zdjęć siłowni. Proszę nie wpisywać się dopóki nie napiszę, że to ostatnie zdjęcie.
2x 21,5kg , 2x 15kg, 6x10kg, 4x5kg, 6x 2,5k, 6x 2kg, 6x 1kg. Mam też 2x 10kg betonowych ale nie ma na zdjęciu bo są w szafce schowane bo nie potrzebne narazie
No i jak w każdej czy to piwnicznej czy garażowej / na strychu siłowni sprzęt grający.
Jeszcze dodam, że wszystkie ławki, wyciąg, poręcze zrobiłem sam. Drążek, uchwyty do wyciągu, gryfy i obciążenie musiałem kupić.
Pomieszczenie ma 4,8 x 4,2m. Zostało przeze mnie pogłębione o jakieś 30cm bo było dla mnie za niskie, w niektórych miejscach haczyłem głową o sufit . I tak nie zrobię np barków na stojąco bo sie nie da ale nie jest źle.
super silka zadbana bardzo nie to co u mnie sog poszedl. ile kosztowalo Cie to wszystko? p.s w jaka gre tak maniaczyles?
I come back...
1245264413000
juve101
Wysłana - 17 czerwca 2009 20:49
Super siłownia, ile całą robiłeś i czym spawałeś dokładnie? Ja tutaj bym sobie jeszcze sprawił stojak na obciążenia, kilka par hantli i by było jak w profesionalnej, i tak prawie już jest hehe . Konkretna Robota.
,,Rośnie Biceps Rosną Bary Nie Poznaje Mnie Już Stary".