jagnik: Panienka wygląda jak wytapetowana lalka Barbie, ale fajna z niej suczka.
"W poduszce z pukli włosów które rzeźbił wiatr Toną moje marzenia, gubią znaczenie Wszystkich moich pustych dni, które nagle skradł I stracił płomień serca w proch i kamienie"
"W poduszce z pukli włosów które rzeźbił wiatr Toną moje marzenia, gubią znaczenie Wszystkich moich pustych dni, które nagle skradł I stracił płomień serca w proch i kamienie"
jagnik ja ci dam-fundamelista moje korzenie są z Sycyclii A zresztą kto mieszka W krakowie w Hucie-Os. Na Skarpie zna Magde , i zna mie PAWŁA alas PABLO
Jak chcesz amfe, koke, hasz trawe, dywan, spodnie, syna, odkurzacz. Dawaj na mejla. Jestem dealerem na Europe Wschodnia i Afryke Północną
1051810208000
SFD
Wysłana - 01 maja 2003 21:57
co nikt nie mieszka na tym osiedlu? Seewy tez nie "na skarpie"???
Jak chcesz amfe, koke, hasz trawe, dywan, spodnie, syna, odkurzacz. Dawaj na mejla. Jestem dealerem na Europe Wschodnia i Afryke Północną