Obelix wiem wiem , ale ostatnio mialem zaleglosci ,i nie zaglodalem tam ,a jest mowiac krutko w h*j odpowiedzi i jak bede miec czas to przegladne wszystkie , to tak dla janosci
"Never Give UP" "After the rain ,comes the sun" ----------------------------- Pozdrawiam ceo Doradca w dziale "Trening" Jeżeli moja wypowiedż Ci się podobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdź na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!(TXT zdarty od Brutus'a ,mam nadzieje ze sie nie obrazi , ale spodobalo mi sie,dobra akcja)
"Never Give UP" "After the rain ,comes the sun" ----------------------------- Pozdrawiam ceo Doradca w dziale "Trening" Doradca w dziale "Kulinaria" Pomoz glodnemu dziecku [http://www.pajacyk.pl]
Znawca -
1051895369000
Placek
Wysłana - 02 maja 2003 20:37
WPADŁEŚ :
kozi12 junkier Rypersis IGORUS
----------------------------- MODERATOR GIER KOMPUTEROWYCH ----------------------------- The Eagle Lands....
" Staraj się dążyć do doskonałości , rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą ci drogę ku wielkości. " - Joe Weider®
wow Placek daj mi bana bo bronie kolegi z osiedla?? Prosze. Ale myslalem ze tu nie obrazamy nikogo.A tu co? On moze?
I wanna to be a better man Spieszmy się kochać ludzi... tak szybko odchodzą
Prawo Dla wszystkich.
1051900942000
Placek
Wysłana - 02 maja 2003 20:42
Ps. Jego panna mieszka tez na waszym osiedlu
----------------------------- MODERATOR GIER KOMPUTEROWYCH ----------------------------- The Eagle Lands....
" Staraj się dążyć do doskonałości , rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą ci drogę ku wielkości. " - Joe Weider®
Specjalista -
1051900956000
Karo0oL
Wysłana - 02 maja 2003 20:44
fajnie miec laske ktora rozbiera sie w necie nie.... moze jeszcze robi "inne" rzeczy na osiedlu... Kozi powiedz koledze zeby sam sie wytlumaczyl a nie posluguje sie kolegami... czy moze wyjechal do Izraela i nie ma dost. do kompa
Dzienx Regggie za Soga, widzę , że podzielasz moje poglądy Nie każdemu jest dana ta możliwość jasnego i trzeźwego myślenia... prawda Ci wszyscy, którzy twierdzą, że pozostaje nam tylko Rosja i Białoruś z Ukrainą na czele??? Otóż możliwości jest wiele, ale nie będe się o nich rozpisywał... Kto mi nie wierzy - niech wali do mnie na GG... tam postaram mu wyjaśnić o co chodzi...
"Rozwój kosztuje, to nie sklep wolnocłowy..."
...:::SFD FighT CluB:::...
ELICIARZE NASZYCH ZDJĘĆ: Veter, PePoNeNt & Crombie ich ocena = dobro najwyższe SpecjALista w Dziale Nasze Zdjęcia, MODERATOR Działu POLITYKA na insomnia.pl
Czytaj skoro jestes modem albo Komuchem i umiesz czytac tylko to co ci sie podoba. A zresztą niewazne.Wy nie macie przyjaciol i nie wiecie pewnie ze ludzie moga robic blendy-powodzenia. Karol tak pojechał do Izreala-I co ucieszyło cie to??? wow. HAPPY Hanukka
I wanna to be a better man Spieszmy się kochać ludzi... tak szybko odchodzą