Informuje wszystkich uzytkownikow, a szczegolnie tych bez abonamentu, ze jesli jeszcze gdzie trafie na dyskusje, w ktorej wyzywa sie kogos, szkaluje, pomawia o koksowanie badz krytykuje z tego powodu, takie osoby otrzymaja ode mnie bana. Nie wiem, kto niektorych z Was nauczyl tak malo kulturalnego zachowania ale obiecuje, ze bede takich tepil Kasacja i Banem. Przypominam ---> W tym dziale omawiamy wyglad a nie to czy ktos bral czy nie tym bardziej, iz czesto odbywa sie to na zasadzie strzelania w ciemno, wykonanego przez grupke malolatow, nie majacych zbytniego pojecia o kulturystyce i sportach silowych, skaczacych z postu do postu i ujadajacych jak ratlerki byleby tylko cos napisac. Przypominam ---> Dyskusje o koksach sa w odpowiednim do tego dziale i tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat.
chyba chodzi mu o to ze jak zostana skasowane wszystkie tematy z bluzganiem, posadzaniem o koks itp to praktycznie nic nie zostanie z tego działu Ale dobra inicjatywa moze nareszcie bedzie porzadek
co?
Specjalista -
1141217538000
MDRAGON
Wysłana - 01 marca 2006 13:57
Albo ja źle czytam albo wy.
Wg mnie chodzi o to że jak jakiś dupek bez abonu zacznie "szczekać" na tych co dają foty to dostaje bana i jego wypowiedź jest usunięta. Tematy z fotami zostaną.
Co jest bardzo dobre bo jak widze wypowiedzi niektórych "fachowców" to aż się śmiać mi chce... aby krytykować to trzeba samemu coś reprezentować a nie przyjdzie 14-sto latek i pisze że****owo wyglądasz a ktos trenije już np 2 lata.
Zmieniony przez - MDRAGON w dniu 2006-03-01 13:57:45
trening -> ból -> rozwój
Specjalista -
1141217822000
ufom1
Wysłana - 01 marca 2006 14:00
czemu wy myslicie ze jesli ktos nie ma 18 lat to niema wiedzy ;/ zobaczcie asfd0r on ma piojecie a ma chyba 16 -17 lat dziwne..;/
Żeby poczuc sie tak, jak czuje sie Bog !!!!!!!!! [on]
VIDE CULL FIDE Patrz komu ufasz;! pytac na forum a nie na gg!!!
1141218014000
Zawodny
Wysłana - 01 marca 2006 14:10
****a, gdzie ta cala kolezanka?? No ja tu sie mecze, net mi zamula, mam milion ciekawszych rzeczy do roboty a anie ze strona sie laduje 5minut a tu nei ma zandej kolezanki:/ ale sie w****ilem no ja ******le wrzuc jakas dupe i bedzie si, nu
A co do dyskusji czy ktos bral koksa czy nie to mam takei samo zdanie TUtaj ocenia sie tylko sylwetke