Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 2620 razy
Autor

Moja dietka winogronowa

Hamilton

Wysłana - 05 sierpnia 2004 10:51    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Siemka mam pytanko.Czy dobrym daniem zarówno na śniadanie jak i kolacje jest Winogron zielony.Ostatnio trzeci dzień jade śniadania na winogronie.Rano sporzywam 1 bułke z serem zółtym i masełkiem lub 300-500 g winogronu.Na obiad albo Winogron albo jakieś danie w postaci firleta rybnego i małej ilości ziemniaków.Około 16 jazda na rowerze i picie około 1 l napoju (plusz).Dystans 47 km czas pokonywania góra 1h40 min.Po rowerze winogron 300-500 g lub 3-4 kromki chleba z serem zółtym i masłem + sos kanapkowy.Jesli jest to mniej wiecej dobra dieta na pozbycie sie 4 kg wagi gdyz tyle na maxa potrzebuje zbić wage by lepij śmigac na rowerku.
Jeśli macie jakies ciekawe zamieniniki co do chleba lub sera to walcie.Bo na jednym długo nie pojeżdze.Obiady jem żadko bo mi sie neihe jak zjem winogron to obiad już odpada bo nieche mis ie jakoś jeśc.JEśli macie tez propozycje co do obiadu małego lekukiego to tez piszcie wszystko wynagrodze w postaci Soga.

"Jadą kierownica przy kierownicy, pedał przy pedale..." (Jerzy Gora
"A gdzie jest Polka?? Realizatorzy jeszcze nie znalezli jej w lesie??!!"

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 sierpnia 2004 11:53 
W większości przypadków polecamy:

Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

qbiec

Wysłana - 05 sierpnia 2004 11:53    Edytuj Cytuj
na winogrona sie mowi "cukier z lodyzka". Po aerobach jak znalazl, ale na dluzsza mete pewnie beda powodowac odkladanie sie tluszczu. Poza tym masakryczne ilosci, 500g na raz?? kurcze, no sporo, juz nie mowiac ze drogo

--> SFD FIGHT CLUB <--

0111010001101000011010010110111001101011

The fear of death follows from the fear of life. A man who lives fully is prepared to die at any time.

Aston23

Wysłana - 05 sierpnia 2004 12:03    Edytuj Cytuj
Nie znam sie za bardzo ale moim zdaniem winogrona to owoc czyli sa ok:) Nie mozesz chyba jednak opierac diety glownie na owocach a tym bardziej na jednym

Aston23

Wysłana - 05 sierpnia 2004 13:00    Edytuj Cytuj
moge sie mylic i moze i tak sie da:) Pozdrawiam

Sachem

Wysłana - 05 sierpnia 2004 13:39    Edytuj  Cytuj
jaki jest cel jedzenia prawie samych winogron

[http://www.smoczyjezdzcy.pl] - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
Ekspert -

zakrześ

Wysłana - 05 sierpnia 2004 18:59    Edytuj Cytuj
musisz po tych winogronach niezłe skoki insuliny

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj [http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak]
Ekspert -

M_F

Wysłana - 06 sierpnia 2004 10:11    Edytuj Cytuj
hhehe wyglada jakbys sobie jaj robil

winogrona to prawie sam cukier prosty nie mozesz tylko na nich opierac diety, tak jak ktos juz napisal najlepsze po treningu jako uzupelnienie glikogenu +ewentualnie rano

.
Znawca -

princessa

Wysłana - 07 sierpnia 2004 14:40    Edytuj Cytuj
Hamilton napisze ci tylko tyle ze diety nie mozesz opierac na owocach gdyz posiadaja cukry proste.Jednak w przeciwienstwie np.do czekolady sa to cukry ktore przyswajane sa powoli. Takze owoce (zawarty w nich cukier fruktoza)nie jest tak tuczacy ...ale wiesz co za duzo to niezdrowo...moim zdaniem powinienes ograniczyc spozywanie winogron jedz polowe tego co teraz...pozdrawiam Cie

princessa

Wysłana - 07 sierpnia 2004 14:59    Edytuj Cytuj
i masz jeszcze linka poczytaj sobie:
http://www.sfd.pl/temat29795/

Hamilton

Wysłana - 08 sierpnia 2004 11:15    Edytuj Cytuj
Dzięki chłopaki i dziewczyny oczywiscie jak bede dalej wcinał winogron to skruce jego dawkowanie o polowe.Choć ostatnio znów zaczełm róznie jesć.
A skoro są tu specjalisci to powiedzice co jeśc po treningu rowerowym (50 km )Wczoraj zrobiłem ponad 120 km i czy jajka na trawdo to dobre składniki na uzupełnienie braków energi w mięsniach i wogule w cąłym organiżmie.Co powinienem zjeśc na obiad np . by na drugi dzien być w pełni zregenerowanym na dystansie np 50 km tyle robie dziennie.
Pozdro princessa

"Jadą kierownica przy kierownicy, pedał przy pedale..." (Jerzy Gora
"A gdzie jest Polka?? Realizatorzy jeszcze nie znalezli jej w lesie??!!"

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Moja dietka winogronowa

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.