chce cwiczyc na rzezbe. Moje wymiary to; 191cm, 87 kg, wiek 18 lat. Na silowni cwicze juz z jakies 2 lata... wiec jestem dosc "ubity", tylko w tym problem ze mam za duza tkanke tluszczowa i rzezba jest slabo widoczna. Mam zamiar brac HMB + Fat Burnera + AAKG i dieta do tego:http://img148.imageshack.us/i/skanuj0001h.jpg/ ( na ktorej wczesniej schudlem 15 kg z polaczeniem z TSE) Wiem, ze to nie jest dieta typu wyliczenia ile bialka ile tlusczow czy weglowodanow. Ale gdy kladalem sobie wlasnie takie oto diety gdzie liczylem zapotrzebowanie przyniosly marny efekt... zalezy mi na ladnej sylwetce.   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 18   Waga: 87   Wzrost: 191   Obwód klatki: 115   Obwód ramienia: brak   Obwód talii: 93   Obwód uda: 62   Obwód łydki: brak   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 21.6 %   Aktywność w ciągu dnia: szkola, po szkole silownia   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: silownia 3-4 razy w tyg.   Odżywianie: wszystko lubie :) diety wszelkeigo rodzaju, ktore dwaly efekty..   Cel: poprawa estetyki i proporcji   Ograniczenia żywieniowe: brak   Stan zdrowia: brak   Preferowane formy aktywności fizycznej: 3 lub 4 treningi w tygodniu po 2 godziny ;)   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: AAK, WPC80, TSE   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: planuje HMB, Fat Burner   Stosowane wcześniej diety: taka jak zalonczona w poscie... i dieta z wyliczonymi zapotrzebowaniami na B/W/T
Przeczytaj podwieszony temat jak ułożyć dietę i na tej podstawie zbuduj własną i wrzuć tu do sprawdzenia.
Nie doradzam ludziom leniwym! Moderator działu odchudzanie i Charles Poliquin
Ekspert -
1253827703000
Darek1_91
Wysłana - 25 września 2009 07:29
no wlasnie diety jako takiej nie umiem ulozyc... bo gdy to robie i wylicze sobie wszystkie proprcej itd. to po 3 dniach koncza sie pomysly co jesc ;p ale zawsze staram sie spozywac wiecej bialka przez caly dzien, a glownie przed trenigiem i godzine po, a zaraz po trenigu zjadal bialko i wegle (propocje 50;50)
rano zazwyczaj jadam : platki owsiane z mlekiem bialko WPC 80
potem po ok. 3 godzinach zjadam: Bulke z chuda szynka jakis kefir albo jogurt
potem po ok. 3 godzinach zjadam: jakies dobre owoce
30 przed treningiem: Ryz z tunczykiem albo Noge z kurczaka, ryz i duzo warzyw WPC 80 AAKG
Odrazu po trenigu: koktajl domowej roboty majacy zazwyczaj B36g/W54g AAKG
godzine po tym zjadam; WPC 80 Banan
Kolacja: puszka tunczyka
Zmieniony przez - Darek1_91 w dniu 2009-09-25 07:36:50
1253856564000
maslo80
Wysłana - 25 września 2009 17:48
HMB sobie daruj, to strata kaski... Lepiej zainwestuj w jakiś antykatabolik, najlepiej BCAA. Spalacz dałbym na koniec, kiedy już dieta przestanie klepać...
1253893735000
maslo80
Wysłana - 25 września 2009 17:50
Owoce na redukcji???? Zapomnij, tam jest zabójcza dla Twojego celu fruktoza. Poza tym w KAŻDYM posiłku musisz mieć źródło pełnowartościowego białka. Węgle wal z ryżu brązowego, kasz, płatków owsianych i to jedynie około treningowo. Poczytaj post podwieszony "jak ułożyć dietę"...
1253893846000
Morales_37 Zdrowa Kuchnia
Wysłana - 25 września 2009 17:56
A dlaczego nie owoce na redukcji?
Nie doradzam ludziom leniwym! Moderator działu odchudzanie i Charles Poliquin