Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Mogłby ktos mi pomoc zrobic wlasny plan?

Gingoo

Wysłana - 17 kwietnia 2007 13:36    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, moglby ktos pomoc? Otoz cwicze na silce od 3 miesiecy i nie mam jeszcze planu cwiczen, czy moglby ktos pomoc mi go ulozyc? Plan musi byc na 2 dni do konca roku szkolnego, gdyz na razie nie mam wiecej czasu na wychodzenie z domu. Mam 16 lat, 182cm wzrostu i 82kg CEL - RZEZBA

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 kwietnia 2007 13:54 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Michail ZASŁUŻONY

Wysłana - 17 kwietnia 2007 13:54    Edytuj Cytuj
2 dni to malutko.

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
Ekspert -

Gingoo

Wysłana - 17 kwietnia 2007 14:09    Edytuj Cytuj
No jest troche malo, ale mam zamiar chodzic wiecej, ale narazie nie moge, bo mam za duzo obowiazkow na glowie. HELP!

Michail ZASŁUŻONY

Wysłana - 17 kwietnia 2007 17:05    Edytuj Cytuj
A jakie to konkretnie dni?

PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
Ekspert -

Wojjjtas

Wysłana - 17 kwietnia 2007 17:13    Edytuj Cytuj
Masz 16 lat i masz malo czasu? masakra poczekaj az pojdziesz na studia to zobaczysz brak czasu no chyba ze pojdziesz na jakies rozrywkowe ;p

widze ze michail juz sie odezwal czyli sytuacja uratowana

AD plan mozesz chodzic tylko 2 dni w tyg na silke ale w domu masz wystarczajaco duzo miejsca na jakies brzuszki?
Tzn uzupelnic te 2 dni silowni o trening w domu np o ABS i cos na wyskok tylko w bardziej ludzkim wymiarze niz np AIR ALERT

art o wyskoku
http://www.sfd.pl/O_wyskoku-_porównania_programów_i_porady_praktyczne_wg_Dudka-t69921.html

link do ABS
http://www.witnet.gda.pl/~lukas/abs.pdf

EDIT: proponuje zeby ktos bardziej obcykany sie wypowiedzial czy mozna tak to polaczyc

Zmieniony przez - Wojjjtas w dniu 2007-04-17 17:18:48

Gingoo

Wysłana - 17 kwietnia 2007 18:14    Edytuj Cytuj
Są to środa i poniedziałek. Codziennie biegam, robie brzuszki, ćwiczenia hantlami, pompki. Ma ktoś jakąś radę?

Wojjjtas

Wysłana - 17 kwietnia 2007 18:39    Edytuj Cytuj
O kur** kolejny kolejny zapaleniec w stylu 10h treningu codziennie

Primo zapoznaj sie z jakas lektura na forum jak zapewne niedlugo odkryjesz u gory ekranu jest tajemniczy link "WYSZUKIWARKA" bardzo pomocny kombajn wiedzy

proponuje wpisac tam A6W , rzezba , itd poczytaj troche i za tydzien-dwa sie przypomnij trening trwa cale lata tydzien w ta czy tamta bez roznicy a jak zle podejdziesz to jeszcze krzywde sobie zrobisz

mam nadzieje ze moj post Cie nie zrazi jest troche eee.... "dziwnie" napisany mam nadzieje ze nie zostanie zle odebrany

Gingoo

Wysłana - 17 kwietnia 2007 21:01    Edytuj Cytuj
No spoko! Rzeczywiście jest tu cos takiego jak wyszukiwarka :P Patrzylem na rozne treningi, ale nie ma na 2 dni... A mi chodzi tylko o ten trening na silowni, w domu sam sobie dobieram. Pozdro!

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Mogłby ktos mi pomoc zrobic wlasny plan?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.