Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Modyfikacja treningu w celu spalania tłuszczu i wuszczuplania ud!!!!!!!!

MeganeK

Wysłana - 17 marca 2007 10:54    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam!!!
Zdecydowałam sie napisać, bo juz sie motam w tym wszystkim. Jakis czas temu jeździłam na rowerku trningowym z duzym obciązeniem po 90 minut dziennie i efektu w postaci wyszczuplenia ud i zrzucenie paru kg nie było. Przestałam jeździć i teraz po 8 m-cach postanowiłam wziąc sie za siebie. Ograniczyłam zdecydowanie jedzene tzn Sniadanie to kronka chleba razowego z wedlina, II śniadanie owoc, obiad duszone mięso drobiowe i surówka. Dodałm do tego trening na rowerku 90 minut dzoennie i chyba zaczeło coś się dziać. Ale pech mnie przesladuje i zachorowałam na ospę, więc cały trening diabli wzięli, bo podobno mie mozna sie wysilac podczas tej choroby. Dietę dalej trzymam, ale wydaję mi sie sie zaczynam przybierac na wadze. Moze to moja obsesja, bo ja tak mam, ze jak nie pojezdzę 90 minut na rowerku, to wmawiam sobie, ze przytyje, albo jak juz nie daj Boze jest tsk jak teraz, ze nie moge jeździć to mnie bierze totalna załamka. Może zbyt drastycznie podchodzę do tego. Myślę, ze potrzebuje fachowej porady dotyczacej przede wszystkim treningu, bo moze popełniam jakieś błedy i sta to wszystko.

Waga: 62

Wzrost: 162

Obwód klatki: 93

Obwód ramienia: 26

Obwód talii: 68

Obwód uda: 54

Obwód łydki: 37

Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 12 kg

Aktywność w ciągu dnia: Obecnie żadna

Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Obecnie żaden

Odżywianie: Nie jem białego pieczywa, tłusteych mies, smozanych rzeczy słodyczy

Cel: szybka redukcja

Ograniczenia żywieniowe: Zadne

Stan zdrowia: Obecnie ospa, ale to przejściowe

Preferowane formy aktywności fizycznej: Mogę ćwiczyc nawet codziennie, ale juz sie motam, czy wybrac terning aerobowy, czy anaaerobowy.Posiadam w domu rowerek traningowy, mini stepper skretny, skaknkę

Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: CLA. Termo speed extreme

Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Tak

Stosowane wcześniej diety: 1200-1500 kcal

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 marca 2007 10:51 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

ellis ZASŁUŻONY

Wysłana - 18 marca 2007 10:51    Edytuj Cytuj
Z tego co przeczytałem potrzebujesz również fachowej porady, jeśli chodzi o dietę! a wszystko przez Twoją obsesję i mylne przekonanie, że najlepszym sposobem na pozbycie się tłuszczu jest głodzenie się

Można tak uprościć: Podczas treningu mięśnie do pracy potrzebują paliwa, paliwem może być zmagazynowany tłuszcz, ale niekoniecznie przy ćwiczeniach na brzuch będzie to tłuszcz z brzucha itd.(nie ma takiej zależności!). Przy intensywnych ćwiczeniach siłowych(takich jak przysiady, wyciskanie sztangi) i póżniej do regeneracji mięśnie zużywają bardzo dużo paliwa, dużo więcej niż przy ćwiczeniu np: mięśni brzucha

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Modyfikacja treningu w celu spalania tłuszczu i wuszczuplania ud!!!!!!!!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.