Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 3160 razy
słowa kluczowe: mleko 
Autor

Mleko??!!

Borewicz87

Wysłana - 03 października 2005 18:30    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam takie pytanie :
Chodzą takie ploty, żę mleko jest szkodliwe. Niektórzy natomiast mówią,
że jest to jedyny zdrowy napój:P JA ogólnie lubię mleko ale czy ono daje jakieś przyrosty?? Prosze o wypowiedzenie sie osoby która piła juz mleko :P(hehe ) no i ćwiczyła jakie wyniki ??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 października 2005 20:09 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

Michał...

Wysłana - 03 października 2005 20:09    Edytuj Cytuj

samo mleko nic nie da, uluz porzadna diete i tyle
moim zdaniem mleko jest dobre ale z umieram, mysle ze jak pijesz 1 l dziennie lub mniej to nei ma problemu

Znawca -

Rothen

Wysłana - 03 października 2005 20:11    Edytuj Cytuj
dokładnie....jak sobie dasz do owsianki , i do innych tego typu posiłków to będzie dobrze....aczkolwiek jak napisał Michał samo mleko kompletnie niczego nie da

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Ekspert -

Borewicz87

Wysłana - 03 października 2005 21:14    Edytuj Cytuj
No wiem ale przeczytałem w poważnych gazetach, że mleko jest szkodliwe. Tzn zabija flore bakteryją naszego organizmu(mężczyzn powyżej 7 roku życia) i tego przyczyną jest wydzielanie gazów(sic!) i ogólne rozwolnienie. Napisali też , że nieprzyzwyczajeni afrykanie w starszym wieku używaja mleka jako środka przeczyszczającego.:P

Zawodny

Wysłana - 03 października 2005 21:19    Edytuj Cytuj
Mozesz smialo pic tylko uwzgledniaj je w diecie znaczy sie wliczaj do dziennego bilansu kcal, i bierz pd uwage % tluszczu

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
[http://alliancebjj.pl/]
Znawca -

Rothen

Wysłana - 03 października 2005 21:19    Edytuj Cytuj
wiesz....napewno to nie jest od mleka....po drugie dla połowy ludzkości jajka też są szkodliwe....

moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest poprostu wyrzucenie mleka na jakiś czas....jak zobaczysz ze wzdęcia ustały będzie to oznaczało że faltycznie od niego masz gazy...jak będą dalej czyli jest inny powód...i tak drogą eliminacji dojdziesz do tego.....ja naprzykład miałem okrutne wzdęcia po SZPINAKU

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Ekspert -

zakrześ

Wysłana - 04 października 2005 07:31    Edytuj Cytuj
jw.

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj [http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak]
Ekspert -

TheNommad

Wysłana - 04 października 2005 11:27    Edytuj Cytuj
Hmmm... ja trenuję sztuki walki, no i tak teoretycznie mówiąc mam na 2 dni 1,5 l mleka, no i pije te 1,5 l mleka, czy to nie szkodzi niczemu? Też słyszałem takie jakies pogłoski.

"Tylko trening czyni mistrza"

ellis ZASŁUŻONY

Wysłana - 04 października 2005 13:32    Edytuj Cytuj
enzym laktoza, jeśli go mamy na odpowiednim poziomie to możemy pić mleko takie moje zdanie.

Ekspert -

Charon ZASŁUŻONY

Wysłana - 04 października 2005 13:45    Edytuj Cytuj
I jezeli nie jestesmy uczuleni na bialko mleka krowiego. Jednak ta alergia zadko wystepuje wsrod osob doroslych.

Beatus, qui prodest, quibus potest
Ekspert -

wirnik

Wysłana - 04 października 2005 13:59    Edytuj Cytuj
ellis
Wysłana - 4 październik 2005 13:32
enzym laktoza, jeśli go mamy na odpowiednim poziomie to możemy pić mleko

a nie laktaza ?
Znawca -

Odpowiedzi jest na 5 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Mleko??!!

Strony:  pierwsza  2  3  4  5   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.