Ja się interesuję ale niestety nie mam czasu w tej chwili. Od czwartku powinno być lepiej... A ty, zamiast mi tutaj piexxxlić lepiej złóż jakąś relację, wrzuć fotki Zrób coś konkretnego!
Swoją drogą mój trener Piotr Kowalczyk miał pojechać na te zawody ale na treningu będę pewnie dopiero w piątek, więc jeszcze nic nie wiem.
trener K.S. Serafin tez byl i przywiozl 2 puchary :)
kniazix
kniazix
1055751172000
SFD
Wysłana - 16 czerwca 2003 10:19
Moze ktos napisze jakas relacje? Jaki byl poziom walk? Byly jakies nokauty? Wsiadly jakies fajne kopniecia? Macie jakies zdjecia?
(...) w tle jeziorko. Jak scena, a my jak publika. No i widze Mistrza, jak do niego podbiega taki podpity malolat nizszy o glowe, mistrz do tylu krok, rece w rozsypce, dwa sybkie strzaly, mistrz pada, malolat mu kopa. Mistrz sie podniosl jednak, pozycje przyjal w trybie magicznym, na to malolat dwa szybkie strzaly, mistrz pada i to byl koniec.
1055751564000
SFD
Wysłana - 16 czerwca 2003 10:20
oki 57 do 60 i od 60 do 63,5 kg puchar otrzymal krakowianin rafal simonides (skubany po piewszej walce schodl i wystartowal w kategori wagodo nizszej)to byly ciekawe walki, byla niestety tylko jedna walka wygrana przez ko ale w ladnym stylu (kolano prosto w nos). walki w kategori wagowej powyzej 91 kg nie byly za ciekawe bo raczej wygladalo to jak dwa miski ktore sie lubia przytulac i klasc na ringu. zdjecia i cos jeszcze za pare dni :)
Muay Thai
1055751600000
MuayFan
Wysłana - 16 czerwca 2003 10:20
2 sam wywalczył? W jakiej kategorii wagowej? Może coś szerzej powiesz, bo w sumie widziałem gościa bo przychodził do nas czasem...
dokladnie kolano w nos zafundowal trener Serafina jakiemus Slowakowi. Kategorie ciezkie faktycznie wygladaly jak zapasy z niedzwiedziami. Jesli ktos moglby udostepnic ftp'a to moge wrzucic jakies krotkie filmy z z zawodow jak zgram material.
kniazix
kniazix
1055751912000
MuayFan
Wysłana - 16 czerwca 2003 10:35
A może byśmy umówili się na dc na jakimś hubie? A, i gratualacje oczywiście dla wszystkich startujących, zarówno dla tych którzy wygrali jak i dla tych, którzy tym razem mieli trochę mniej sszczęścia i przegrali. knizix, wiesz w jakiej (jakich) kategoriach wagowych walczył trener z Serafina i czy jeszcze jacyś zawodnicy z tego klubu brali udziałw zawodach?
w kat. do 67 kg nikt wiecej z serafina nie startowal no wlasnie z dc i wszelkimi innymi tego typu programmai wymiany plikow jest kicha bo wszystko jest poblokowane i moglbym tylko pchnac via ftp ;(
kniazix
kniazix
1055752876000
MuayFan
Wysłana - 16 czerwca 2003 10:47
Niestety na ftp'ach się nie znam zbytnio ale mam nadzieję, że pojawią się tu ludzie dobrej woli. Może Kain by coś wykombinował, w zwiazku ze swoją stroną ale tam raczej MMA jest... A swoją drogą co masz na myśli że w programach wwymiany plików wszystko jest poblokowane? Ja ściągam często po kilkaset MB dziennie i wszystko jest w porządku. Chyba, że chodzi ci o to, że sam zblokujesz sobie kompa albo nie masz stałki- to wtedy już jest gorzej. Dobra wracam do nauki, odezwę się więc dopiero za jakiś czas...