Blacha91 yebnij Ty się w głowę Dla Twojej wiedzy Rafał Simonides był trenerem kadry podczas MŚ w Korei. Poszukaj sobie tego tematu i zobacz całą relacje. I na pewno ktoś kto walczy zawodowo, będzie się cofał do amatorki żeby się pokopać w ochraniaczach. Ernesto Hoost też ma w MŚ wystartować z innymi? A może na Sobótce Bokserskiej chcesz żeby Adamek zawalczył?
jestes salbo poinformowany i wprowadzasz w blad innych Zbysiu. z tego co mi wiadomo, to Simi bedzie walczyl na MŚ, bo chce za rok pojechac na olimpiade sportow walki, nie dlatego ze sie cofa w rozwoju, ale daltego ze jest to wielka szansa na to zeby zaistniec jeszcze bardziej na arenie miedzy narodowej i dostac np stypendium za medal na olimpiadzie. Ja mu zycze z calego serca powodzenia(jak i reszcie), mam nadzieje ze bedzie zloto.
1257718189000
4rScorpion SPAMER
Wysłana - 08 listopada 2009 23:13
Marcin a Ty też na MŚ będziesz walczyć??(gratuluje 1 miejsca na PP )
nie, ja niestety nie lece bo w mojej walce jest Rafał Antonczak. Dzieki za gratulacje, ale niestety na tym PP zn ajlepszej strony sie nie zaprezentowalem(tak to jest zbijac 4kg w niecale dwa dni).
1257719229000
3nZo
Wysłana - 08 listopada 2009 23:44
nie, ja niestety nie lece bo w mojej walce jest Rafał Antonczak.
Możesz jaśniej?
"3nZo jaka z ciebie ****a jest"
1257720244000
Torres23
Wysłana - 09 listopada 2009 00:04 Usunięty przez Lady M za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
...wybieraj wybieraj wybieraj co wolisz-prawą czy lewą rękę mam Ci up******ić...!