SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Miekki wzwod

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3440

napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 31 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 380
Witam, Dzis wyszedlem z kliniki, endykrologia, trafilem tam z powodu problemu z oddawaniem moczu oraz zaburzenia potencji. Tutaj potrzebuje pomocy na temat wlasnie tej potencji, problem z oddawaniem moczu wymaga dalszych wizyt u urologa. A wiec tak,
poltora roku temu , przez rok lecialo duzo cykli niemal ze bez przerwy . Kiedys tez mialem problem wlasnie z miekkim wzwodem ale wrocilo to do normy, i przez rok ponad nic nie bralem , po tym czasie sprobowalem samego enana 500mg/week ponad przez 6 tygodni, musialem skonczyc cykl praktycznie sie nie odblkowalem zjadlem tylko 6 tabsow clomidu, ten cykl byl skonczony 3,5 miesiaca temu.
Z tym wzwodem jest naprawde ciezko , libido jako takie , cos dryga ale chodzi o to ze szybko miekknie i nawet nie moge osiagnac pelnego w zwodu w partnerce.
Testosteron- 535.49 w normie
Prolaktyna- 8.60, tez w normnie
W klinice porobili mi badania i wszystko wporzadku oprocz
FSH
LH
SHGB
Wszystko sie miesci przy samej granicy dolnej normy.
Lekarz powiedziala mi zebym poczekal jeszcze okolo 2 miesiecy i ponownie zrobil te FSH,LH,SHBG az wroca do normy , bo byc moze miekki wzwod i te zaburzenia moga byc wlasnie przez to, zadnch lekow mi nie przepisali. Powiedziala tez ze gdyby dalej bylo to samo to zebym kierowal sie do seksuologa, i teraz do was pytanie . mial ktos z doswiadczenia taki przypadek lub tutaj na sfd widzieliscie cos takiego? co byscie mi proponowali , rzeczywiscie poczekac az to wszystko podskoczy zrobic badania a jak nic to do seksuologa isc?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5224 Napisanych postów 58268 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 436984
Stosuj się do zaleceń lek med.

doping & zdrowie

napisał(a)
miczelx ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 921 Napisanych postów 35146 Wiek 78 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 814700
Estradiol nie byl badany ?

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!

napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 31 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 380
Estradiolu na karcie informacyjnej nie ma
napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 310 Wiek 33 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 22235
jak micz estro pewnie wysoooko.
napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 31 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 380
To pojde w pon rano zrobie na to i ciekawe, a jak wysoki albo za niski to przez to na bank jest problem:?
napisał(a)
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 652 Wiek 28 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 460042
Nic nie jest na bank ale jest to prawdopodobne.
napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 10301 Napisanych postów 225546 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 985996
panowie ale co ma tutaj estro skoro chłopak pisze -

W klinice porobili mi badania i wszystko wporzadku oprocz
FSH
LH
SHGB


podaj te wyniki bo skoro to leży to masz bloka i tyle
można czekać aż organizm sam wróci do hemostazy lub coś działać w tym kierunku,podstawowa sprawa mówiłeś endo że brałeś aaa?

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

napisał(a)
MarcelQ Instruktor SFD
Ekspert
Szacuny 206 Napisanych postów 19556 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 144695
Ciekwe ile w tym winy hormonow a ile lezy po psychicznej stronie...zadam niedyskretne pytanie a jak się onanizujesz to zwod jest lepszy niż w przypadku stosunku u partnerki ??

Życie bez testosteronu jest jak seks bez orgazmu.

napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 31 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 380
FSH- 2.04 mIU/ml 1,40-18,10
LH- 2.90 mIU/ml 1,50-9,30
SHBG- 16.59nmol/l 14,5-48,4 nmol/L
ENydkrologi wyspowiadalem sie wszystko co bralem itd
MarcelQ , w partnerce mi opada, musze sie tak wczuwac i czasem zalapie na chwile ale potem szybko miekknie , na recznym to samo
napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 240 Wiek 32 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 34766
Ile masz lat?Endo mógł chociaż cloma przypisać
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

pomoc w ułozeniu cyklu

Następny temat

Hard Redukcja

Linsay Christiansen - wyjątkowo ponętna trenerka jogi Linsay Christiansen - wyjątkowo ponętna trenerka jogi Paweł Głuchowski będzie tatą! Paweł Głuchowski będzie tatą! Jaką kaszę najlepiej wybrać? Jaka kasza jest najzdrowsza Jaką kaszę najlepiej wybrać? Jaka kasza jest najzdrowsza 5 doskonałych wysokobiałkowych produktów dla wegetarian 5 doskonałych wysokobiałkowych produktów dla wegetarian Legalne białkowe "Oreo" Legalne białkowe "Oreo" Fenkułu - także na świąteczne przejedzenie Fenkułu - także na świąteczne przejedzenie Jem Wolfie “za gruba, za chuda czy w sam raz”? Jem Wolfie “za gruba, za chuda czy w sam raz”? Co to jest próg leucynowy? Co to jest próg leucynowy?