Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Miejscowe spalenie tłuszczu

Gacu116

Wysłana - 06 lipca 2006 17:24    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam wszystkich wiem ze temat pewnie był wałkowany 10 tys razy ale wszedzie spotykam sie z tą sama odpowiedzią czyli ze nieda sie miejscowo usunąc tłuszczu ,chyba ze liposukcją a ja mam taki problem ze mam teraz masówke i cały jestem szczupły a klate mam otłuszczoną jak mało kto :D poprostu gineko i lipo:D:D i chciałbym ten tluszczyk zredukowac i tutaj problem bo tylko na klacie:D są jakies wynalazki któe by mogły w tym pomuc :D sauna belt odpada bo to ponoć tylko odwadnia:D abgymnikami i motylkami klaty niebede niszczył bo mi jeszcze serce gdzieś jakiegoś skurczu dostanie;D prosze o jakieś porady wskazówki :D moze są jakieś maści na miejscowe spalenie tłuszczu
Pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 lipca 2006 17:31 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

chwilowy

Wysłana - 06 lipca 2006 17:31    Edytuj Cytuj
wiec 10.001 raz odpowiem - nie da sie.

o wynalazkach zapomnij.

miejscowe spalacze troche moga przyspieszyc spalanie ale tylko przy deficycie kalorycznym.

piszesz ze tylko na klacie - znaczy ze masz 6-pak na brzuchu, prazkowanie na barkach, seperacje pomiedzy 2 glowami bicepsu, itd?

chwilowy

Gacu116

Wysłana - 06 lipca 2006 23:21    Edytuj Cytuj
zmaczy mam zarysy mięsni bo jak wspomniałem jade teraz masówke:D i troche obeszłem ogólnie woda:D ale chciałbym na klacie troszke tłuszczu spalić nietracąc bilansu kalorycznego na reszte ciała;D podobno sa jakieś wspomagacze czytałem natymforum o jakiś mazidłach deep costam i jeszcze jakiś ;D jutro znajde całe nazwy:P

chwilowy

Wysłana - 06 lipca 2006 23:34    Edytuj Cytuj
przeczytaj uwaznie co napisalem wyzej - one dzialaja przy deficycie kalorycznym. DE-FI-CY-CIE!

a na masowce co mamy? NADWYZKE kaloryczna mamy!

jest roznica?

te mazidla przyspieszaja TROSZKE spalanie z miejsca w ktorym sie smarujesz w stosunku do innych miejsc, w ktorych sie nie smarujesz - stosuje sie je wlasnie w celu wyeliminowania tluszczu z takich trudnych miejsc.

jak bedziesz jutro o nich szukal infa, to poszukaj na forum o tym, dlaczego dzialaja tylko przy ujemnym bilansie.

chwilowy

Gacu116

Wysłana - 07 lipca 2006 14:32    Edytuj Cytuj
aha ,awiec lipa:P;P musze skończyć masówke i dopiero wycinke wszedzie i na klacie ale narazie z masówki niezrezygnuje:D moze za 3 miechy:P chwilowy dzieki za odp.Pozder i sogacz

Rothen

Wysłana - 07 lipca 2006 17:56    Edytuj Cytuj
super tylko ty nie możesz dawać sogów bo nie masz abona wykupionego

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Miejscowe spalenie tłuszczu

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.