Cześc Michaił,mam prośbę ,podaj mi dokładny plan ćwiczeń!!!Za pomoc ...wiesz o co biega,ustal mi szybko plan ,bo na starym jadę już długo .Proszę o szybką od powiedź.Dzięki!!!
Poszukaj se, nie umiesz? Takie coś na górze, wyszukiwarka sie nazywa, albo otwórz dowolny post w którym jest wypowiedz Michaila, a zapewniam ze to 90% postów dt. treningu. Co ty myslisz, ze jemu płacą za odpowiedzi na głupkowate pytania?
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling Instruktor JUDO
Wroga należy zabić z dużej odległości, najlepiej strzałem w plecy. O honor należy dbać wśród przyjaciół
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling
I szkoda tylko, że w noc kwietniową, Ciągnąc za sobą smród spalin, Nie cały Związek poleciał w kosmos, A tylko jeden Gagarin
Znawca -
1057962725000
Michail ZASŁUŻONY
Wysłana - 13 lipca 2003 11:28
Witaj chętnie pomożemy, ale daj
COŚ O SOBIE ZANIM ZAPYTASZ O RADĘ wg tego szablonu:
1.Ile czasu już trenujesz-czy robisz to systematycznie-jeśli tak-to ile czasu. Jeśli nie-to opisz jakie odstępy i jakie okresy treningów? 2.Jak trenowałeś ostatnio:3-6 miesiecy-podaj konkretny plan treningowy zawierający: -rozkład tygodniowy treningów (z podziałem na grupy mięśniowe), -ćwiczenia, serie, powtórzenia, procentowe cięzary, długość przerw pomiędzy seriami jaką stosowałeś, -jakie efekty przyniósł ten trening-konkretnie:masa, tłuszczyk, rzeźba, wytrzymałość, siła, zmęczenie, spadek wagi, itd.??? 3.Opisz konkretnie swoje cele-co chcesz osiągnąć: siłę, masę, wytrzymałość, rzeźbę...??? 4.Podaj swoje możliwości czasowe i sprzętowe. 5.Podaj przeciwwskazania medyczne o ile takie są. 6.Opisz jaką stosowałeś do tego treingu diete-czy stosowałes?
1.ćwiczę systematycznie,osytnio zrobiłem przerwę 2weeksy,na siłownię chodzę 4x w tygodniu,trenuję od grudnia.2.1dzień:Plecy podciąganie 3x osttnio tego nie robię,wyciąg na siedząco z przodu4x 8-12,podciąganie sztangielek opierając kolano na ławce4x8-12,Barki wyciskanie kul na siedząco6x 8-12,wznosy boczne hantli4x 8-12,Tricepsy:wyciąg-wyprosty ramion 4x 8-12wznosy ramienia z hantlą za głową, 2DZIEń:Klatka:ławka prosta 6x8-12,rozpiętki na prostej ławce 4x8-12,biceps:4x8-12 na modlitewniku,uginanie przedramion stojąc 4x 8-12,opieranie przedramienia o udo4x8-12,nogi :prostowanie nóg4x8-12,wyciąg z góry prostowanie nóg 4x8-12,łydki4x8-12,w ponierdziałek i czwartek plan z 1dnia a we wtorek i piątek plan z 2 dnia.podnoszę obecnie 85,przybyło mi trochę masy,ale nie mam za dużo rzeźby,3.chcę wszystko pokolei ale konkretnie zależy mi na rzeźbie i zdeczka na masie,mam dużo czasu ,liczy sie efekt ćwiczeń,chodzę na siłownie ,jest tak prawie wszystko,ale nie ma profesjonalnego sprzetu.5.nie ma,6.nie stosowałem żadnej diety daję ci od razu 2,wiesz o co biega...tylko proszę szybko odpisz!!!Jutro nowy plan chcę zacząć!!!Dzięki
Sorry Michaił ale dzisiaj zachodzę na siłownię a tu siła nic nie idzie i zmęczony w 3dupy,a osttnio robiłem przerwę.jak byś mógł to ułuż dla mnie jakis plan za***isty na siłę i rzeźbę.Byłbym bardzo wdzięczny.Za pomoc ...wiesz o co biega.
<<<..::Grunt to siła::..>>>
1058281387000
Michail ZASŁUŻONY
Wysłana - 15 lipca 2003 21:16
Musisz sprecyzowac siła czy rzeźba??
Na mojeo ko potrzebujesz po prostu dobrego treningu.