Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Mięśnie brzucha - żyły a mimo to fat.

SFD

Wysłana - 22 czerwca 2009 20:32    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Swoją przygodę zacząłem około 18 miesięcy temu z czego 16 to siłownia mniej zaplanowane trening itd. Teraz wiem oczywiście więcej ale niegdyś przez pierwszy rok robiłem zwykłe brzuszki tzn pełne takie pod coś nogi dawałem albo starałem się trzymać twardo lekko opierając o coś itd.

Robiłem brzuszki codziennie takie około 100 myśląc, że zleci mi fat z tego miejsca nie myślałem o innych miescjach z fatem.. no i mimo pasa 78-80 i tak był fat na brzuchu potem redukcja przemyślana bardziej i nadal był ale odkąd pamiętam, że zacząłem się odchudzać w dolnej partii brzucha mam żyły

zamieszcze 2 fotki jedna w czasie redukcji waga około 70kg i po aero i zamieszcze takie około 72 bez aero w sumie tu i tu widać żyły tylko na jeden brzuch jest mniejszy.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 czerwca 2009 20:32 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 22 czerwca 2009 20:32    Edytuj Cytuj

xxx

SFD

Wysłana - 22 czerwca 2009 20:34    Edytuj Cytuj

xxx

Moje pytanie.. odnośnie czy zwykłe brzuszki pełne mogły to spowodować ? zaznaczam, że mało i dużo jadłem w sumie jak miałem 1 cykl shotgun + mono wtedy po każdym treningu robiłem brzuszki takie itd. 6x w tygodniu może to shotgun spowodował taki efekt po prostu ?

zmierzam do spalania fatu ćwiczeniami ale z tego co czytam to niemozliwe bez aero czy hiitu itd

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 25 czerwca 2009 13:08    Edytuj Cytuj
Bez aerobów możliwe ale bez hiit już może nic ;)

przede wszystkim jak sam widzisz masz jeszcze "otłuszczony" srodkowy i górny część mięśni brzucha na poziomie takim że zakrywa mięśnie brzucha, jedna opcja to trening siłowy i/lub hiit oraz dieta redukcyjna, patrząc po fotkach raczej LC :)
Ekspert -

SFD

Wysłana - 25 czerwca 2009 14:43    Edytuj Cytuj
No dobrze ale najpierw to ja sobie pomasuje
bo 66kg i dalsza redukcja jakoś mi się nie widzi ; p

Co do diety wiem tylko tak pytałem o te żyły ogółem kiedyś się postaram pozbyć fatu z góry

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 25 czerwca 2009 14:47    Edytuj Cytuj
A nie koniecznie masz rację, zbijając maksymalnie tk.tłuszczową a następnie stabilizując bfs% masz szanse na większe mięśnie bez tłuszczu :)
Ekspert -

SFD

Wysłana - 25 czerwca 2009 15:20    Edytuj Cytuj
W sumie jakiś sens tu jest bo ostatnio albo mi się zdawało, że więcej mieśnia mi przybylo na redukcji niz na "masie" ..

qazar ZASŁUŻONY

jogger

Wysłana - 27 czerwca 2009 22:24    Edytuj Cytuj
jak miałem 1 cykl shotgun + mono wtedy po każdym treningu robiłem brzuszki takie itd. 6x w tygodniu może to shotgun spowodował taki efekt po prostu ?
Ciekawe, miałem tak samo po shotgunie, ale z czasem żyły zeszły. Gorzej qmpela - wywaliło jej takie żyły - dla odmiany na przedramionach - że strach

"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Ekspert -

SFD

Wysłana - 28 czerwca 2009 08:33    Edytuj Cytuj
Czyli wina może jednak leży tu teraz mam dni wolne od kreatyny potem mam stroma z szokiem następny robie shotguna i będę tryał 2x partie wtygodniu z odp. bilansem żeby nie spalić nic może się zażyle wtedy brzuch trenowałem ostro zła techniką ale codziennie i ciężko bo to były wygibasy a nie brzuszki ale nvm.

dzieki za odp jogger.

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 28 czerwca 2009 13:37    Edytuj Cytuj
Przy następnej redukcji, spalisz fat nie tracąc mięcha i będzie dobrze
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Mięśnie brzucha - żyły a mimo to fat.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.