Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Mięśnie brzucha

wochu25

Wysłana - 13 maja 2009 21:09    Edytuj  Cytuj
Witam! Wszyscy tylko gadaja o aerobach i diecie
. Ale nikt nie wytlumaczyl jednej sprawy.....podam na swoim przykladzie. Mam 187 cm wzrostu i waze 75 kilo a brzuch nadal jest Co w takiej sytuacji zrobic? Dieta i aeroby odpadaja bo juz jest niedowaga. Co terasz????Pomoze ktos?

Tomek

wochu25

Wysłana - 13 maja 2009 21:35    Edytuj Cytuj
Dodam jeszcze ze gdy tylko zaczynam cwiczyc brzuch to on sie powieksza. Miesnie wypychaja tluszcz i jest efekt odwrotny do zamiezonego! Pomozocie? Wszyscy mnie zbywaj....

Tomek

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 14 maja 2009 21:35    Edytuj Cytuj
nie ma innej możliwości;
porzadny i wlaściwy treningu, niegorsze odzywianie, inna aktywnośc fizyczna[aerobowa np.]

mięsnie tłuszczu nie moga wypychać- raczej sprawią że brzuch będzie twardszy, bardziej zwarty- ale na to trzeba czasu i cierpliwości

a tłuszcz to juz sprawa pozostałych elementow.

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

wochu25

Wysłana - 14 maja 2009 22:33    Edytuj Cytuj
Zeby sie pozbyc tego tluszczu na brzuchu to tylko aeroby i cwiczenia na brzuch? Ale jak zastosuje ujemny bilans kaloryczny to juz bedzie niedowaga..... Jakie te cwiczenia na ten brzuch i czy zerowy bilans wystarczy?Mozesz mi to jakas rozpisac, co mam robic i jak jesc??? Z gory dzieki za odowiedz

Tomek

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 14 maja 2009 22:43    Edytuj Cytuj
działy;
ODZYWIANIE
TRENING DLA POCZATKUJĄCYCH

tam Ci wszytsko wyjaśnią- zadawaj tylko precyzyjne pytania, zytaj dużo postów podwieszonych.

powodzenia!

Zmieniony przez - apokalipsa w dniu 2009-05-14 22:43:41

Jan Paweł II
C. K. Norwid
Ekspert -

Nekroo

Wysłana - 17 maja 2009 15:53    Edytuj Cytuj
Cześć
Mam takie pytanie odnośnie brzucha. Biegam cztery razy w tyg + dwa treningi SW. Ważę ok 60 kg(170cm). Niby nie powinienem mieć tłuszczu na brzuch, a jednak trochę się go uzbierało :/ Brzuszki robię co 2 dni. Drabinka tworzy się od góry, ale jest tylko widoczna po spięciu mięśni. Diety specjalnej nie mam, staram się ograniczać węgle.
I tu do Was takie pytanie: Czy starać się jeść tak, jakbym chodził na siłownię (więcej białka i ograniczać tł + węgle), czy po prostu robić dalej, tak jak robię i czekać na efekty?

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 17 maja 2009 19:15    Edytuj Cytuj
staraj sie jeśc tak jak wynika z twojego zapotrzebowania, polacz teorię z praktyka.

w tym temacie jednak powinienes pisać w dziale Odżywianie a nie tutaj.
http://www.sfd.pl/Zbi%C3%B3r_link%C3%B3w_dzia%C5%82u_Od%C5%BCywianie-t418003.html

przy okazji wklejam Ci link do tegoz działu abys nie musiał dlugo szukać, abys od razu mógl wziąc się za czytanie.

Jan Paweł II
C. K. Norwid
Ekspert -

Nekroo

Wysłana - 19 maja 2009 22:24    Edytuj Cytuj
ok, dzięki już patrzę :)

shjnoox

Wysłana - 20 maja 2009 15:53    Edytuj Cytuj
mam takie pytanie do Si2uiel bo mam taki problem. Mam taki troche problem bo mam dosyc duzą falde tłuszczu tak od pępka w dól tak gdziesz z5 cm i niewiem jak to zpalic pomozesz udzielisz jakis rad? bardzo bym prosil i z góry dzikuje

Shjnoox

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 20 maja 2009 17:27    Edytuj Cytuj
cały temat o tym- a Ty zadajesz takie pytania- jak tak dalej pójdzie to temat zostanie zamknięty.

Jan Paweł II
C. K. Norwid
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 45 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Mięśnie brzucha

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.