Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Mięśnie brzucha

wylliam

Wysłana - 24 kwietnia 2007 18:49    Edytuj  Cytuj
nie o to mi chodziło
ze jesli masz niski poziom tłuszczu
to te cw. ktore wypisałem wystarczą
i masz ladna krate
jesli bedzie fat, to i przy dobrych cwiczeniach ladnego brzucha nie nedzie niestety

"Jak kraść, to miliony.
Jak r*****, to księżniczki"

fryc15

Wysłana - 26 kwietnia 2007 20:50    Edytuj Cytuj
podami mi ktoś link z dobrym sklepem sportowym gdzie moge zakupić ławeczke do cwiczweń mięśni brzucha
z gory wilekie ths :)

Archlocke

Wysłana - 28 kwietnia 2007 15:06    Edytuj Cytuj
A po co?

Kup drążek na allegro i cwicz na drążku, efekt będzie lepszy ;)

1bary1

Wysłana - 01 maja 2007 17:19    Edytuj Cytuj
powiedzcie mi prosze jak najlepiej i najszybciej pozbyc sie tluszczyku z brzucha! cwicze brzuch codziennie no i aeroby ale napiszcie jakie i ile czasu trzeba je robic i czy obowiazkowa jest dieta, czy mozna jesc normalnie ale sie nie obzerac oczywiscie

Live is brutal!

Archlocke

Wysłana - 01 maja 2007 19:34    Edytuj Cytuj
Zalezy co rozumiesz poprzez "jeśc normalnie"... Ile czasu - to zalezy od Ciebie. Nie podałeś żadnych danych, nawet wagi, skąd mamy wiedziec ile czasu to zajmie? U niektórych to kwestia tygodni, u niektórych miesięcy, nawet lat. Stosuj aeroby, cwicz miesnie brzucha, zmien sposob odzywiania sie (nie chodzi o to, bys jadl mniej, tylko LEPIEJ) i potraktuj to jakos staly nawyk a nie doraźne zrzucenie tłuszczyku by się pokazac na plaży.

fryc15

Wysłana - 02 maja 2007 11:13    Edytuj Cytuj
poda mi ktos linka z dobrym sklepem internetowym gdzie mógłbym kupic ławeczke aby ćwiczyc mięśnie brzucha...
z gory dzieki :)

1bary1

Wysłana - 06 maja 2007 18:00    Edytuj Cytuj
mam takie jeszcze pytanie czy mozna zazywac kreatyne i cwiczyc na mase i jednoczesnie cwiczyc brzuch i stosowac diete kaloryczna(dosc ostra dieta)i czy mozna by do tego zazywac bialko, jakies witaminy np. w tabletkach musujacych np.plusz itp.

Live is brutal!

nick666

Wysłana - 26 lipca 2007 14:44    Edytuj Cytuj
Witam. Temat o mięśniach brzucha więc zapytam się tutaj.

Mam 16 lat coś koło 182cm i niestety tylko 58kg :( Ćwiczę sobie tak trochę w domu rano i wieczorem (pompki 4x15, czasami drążek i hantelki 2kg [tak wiem, że mało ale zawsze coś tam dają :p] jak mam jeszcze siły). Pomyślałem sobie, że potrenuję jeszcze mięśnie brzuch trochę.

Wcześniej nie trenowałem w ogóle brzucha. Myślałem nad A6W ale nie wiem czy to dobry pomysł i dlatego chcę was o to zapytać. Chodzi o to, że ja praktycznie nie mam tłuszczu (mam chyba nawet lekką niedowagę i bardzo dobry metabolizm) więc broń boże nie chcę tymi ćwiczeniami na brzuch spalać tłuszczu. Chcę je po prostu ładnie wyrzeźbić (kaloryferek :p). Ja NIE MOGĘ przy tych ćwiczeniach schudnąć jeszcze bardziej... Więc czy ćwicząc mięśnie brzucha, nie stracę jeszcze bardziej na wadze? Słyszałem, że jeśli ktoś nie ma tłuszczu do spalenia to nie powinien robić A6W bo sobie spali całkiem mięśnie, to prawda? Jaki trening był by dla mnie najlepszy? Może lepiej jakiś ABS albo inny?

Zozol1

Wysłana - 26 lipca 2007 16:16    Edytuj Cytuj
A6W będzie w takim razie najodpowiedniejsza.

King89

Wysłana - 26 lipca 2007 16:26    Edytuj Cytuj

Usunięty przez apokalipsa za naruszenie Pkt6 regulaminu forum.

--=Zanim zadasz kolejne pytanie na forum=--
[http://www.sfd.pl/Pierwsza_Wizyta_Jasia_na_FORUM-t355004.html]

"Jak nie wiesz to się dowiedz, wpierw pomyśl potem powiedz..."

Odpowiedzi jest na 45 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Mięśnie brzucha

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.