Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Mięśnie brzucha

SFD

Wysłana - 13 maja 2003 23:50    Edytuj  Cytuj
Sog ! :) ale mam pytanie ... dlaczego ja prawie nigdy nie ćwicze brzucha(1 raz w tyg) a mam za******ą krateczke dziwi mnie to bardzo pozytywnie, ponieważ moim kumple ćwiczą brzuch intensywnie i nic nie widać !! co jest dokładnie z tym brzuchem u mnie ? moze mi ktoś powie ?
P.S
oczywiśćie cieszy mnie to bardzo, ze mam taki brzuch ale czy mi to nie zaniknie jak będe sobie tak olewał tę partię mięśni ?
P.S
pozdrowienia i dzieki za odpowiedzi z góry :)

"Siła i wiara zrobi z Ciebie kafara"

SFD

Wysłana - 14 maja 2003 06:39    Edytuj Cytuj
Mnie sie wydaje,ze to polaczenie twoich genow oraz czasu do regeneracji dal twojego brzucha.Miesnie zanikaja w wolnym tempie,ale jezeli np.przez pol roku nie bedziesz go cwiczyl to zobaczysz roznice

SFD

Wysłana - 14 maja 2003 14:25    Edytuj Cytuj
O.K

O.K

as23

Wysłana - 14 maja 2003 16:56    Edytuj Cytuj
to fakt z tymi genami to musi być racja to czymasz krate zalezy od budowy mieśnia i ilosci tluszczu rzecz jasna .Ja tez mam krate mimo ze mam troche tluszczu w pasie a kumple z sekcji mimo braku tluszczu nie maja nawet sladu kraty.
mieśnie brzucha rosna tak samo jak inne i ćwiczac z obciazenie mozna je uwypuklic tak ze beda bardziej widoczne a trenujac czesto staja sie wytrzymalsze (przydaje sie w karate).rozmawialem z zawodowym kulturysta i mowil ze wystarczy mu raz w tygodniu ale jak sie pocwiczy 3 razy w tygodniu to tez nie zaszkodzi

"KARATE NI SENTE NASHI"

"KARATE NI SENTE NASHI"

Domator

Wysłana - 09 czerwca 2003 21:57    Edytuj Cytuj
Mam dylemat. Mam zamiar zacząć trening mięśni brzucha:
1) spięcia, 4-5 serii po 30 powtórzeń
2) unoszenie nóg w leżeniu tyłem, 4-5 serii po 30 powtórzeń
3) unoszenie tułowia z leżenia przodem, 4 serie po 15 powtórzeń
4) nożyce, 4 serie po 15 powtórzeń
Czy jest on dobry? Siquel mówi że trzeba robić trening tych mięśni codziennie, a inni że trzy razy w tygodniu. Komu wierzyć?

bravo_

Wysłana - 10 czerwca 2003 13:55    Edytuj Cytuj
domator trening dobry jesli bedziesz robil codziennie to szybciej przyjdzie rezultat jak 3 razy w tygodniu to bedziesz musiał troszke poczekac ...

..::Najlepsza dieta codzienna mineta::..

Jeśli czujesz się czasem mały, bezużyteczny i w depresji, pomyśl, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardziej farciarskim plemnikiem w swojej grupie...

Dzikus90

Wysłana - 17 czerwca 2003 23:18    Edytuj Cytuj

Mistrzu ukłonik. Coś za coś. Masz u mnie SOG-a.Pozdrawiam

:):):)

Mamy tylko siebie, wielką mamy moc...

SFD

Wysłana - 18 czerwca 2003 12:16    Edytuj Cytuj
Siema All. Mam 14 lat i od roku cwicze na chacie pompki itp. Ale pisze tutaj bo mam pytanie i bardzo chcialem dostac na nie odpowiedz. Otoz chodzi o wyglad miesni brzucha. Czy widzieliscie miesnie brzucha Ronnie'go Coleman'a?
Zauwazylem ze sa one jakies krzywe, szczegolnie 2 gorne miesnie. Nie jest to klasyczny kaloryfer tylko jakis wywijas. Moje miesnie brzucha sa w miare widoczne, ale chyba tez sa jakies krzywe, podobne do tych Coleman'a. Moje pytanie brzmi: Czy z wiekiem da sie to jakos wyrownac, dorzezbic, czy dopakowac, zeby wygladalo jak szesciopak, a nie jakis syf;/. Mam 14 lat i wiele lat treningu przes soba i cchcialem sie dowiedziec czy mozna cos na to poradzic. Jesli ktos spotkal sie z tym zjawiskiem osobiscie albo wie cos o tym bardzo bym prosil o napisanie na moj mail: www.pietraas@wp.pl albo odpowiedzi na forum. Pozdro for aLL!!

mathisss

Wysłana - 25 czerwca 2003 23:48    Edytuj Cytuj

..:mathisss:..

..:mathisss:..

Kirigiri

Wysłana - 26 czerwca 2003 23:09    Edytuj Cytuj
brzuszki brzuszki i jeszcze raz brzuszki ja tez zaczynam ale juz regularnie, bo cwiczylam ale z przerwami wiec do roboty pozdrawiam!!!!

"Brazylijski serial 100-stronicowy sfd-owski"

*Loleńko kocham cie!
*bródziaaaaaaaaaaaaaaaaa

Odpowiedzi jest na 45 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Mięśnie brzucha

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.