Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Mięśnie brzucha

Si2uiel ZASŁUŻONY

Wysłana - 20 października 2002 23:08    Edytuj  Cytuj
Coż jeśli jesteś z natury szczupły i zależy Ci na nabraniu masy aktywności typu bieganie odstaw na jakiś czas. Ewentualnie w celu kontroli poziomu tłuszczu włącz aeroby 20-25 minut po zakończeniu treningu siłowego. Dotego typowe ćwiczenia + dieta na mase. Definicja zajmiesz się poźniej.

***Moderator Działów : Dla Zupełnie "Zielonych" & Fitness***

"...a jakie plany mialem... ze bedzie jedyny... a potem powiedzialem sobie... przeciez moge zrobic 2... a potem... przeciez moge zrobic 2 masowe i 1 wycinkowy... a potem... ahh..."
Ekspert -

SFD

Wysłana - 20 października 2002 23:15    Edytuj Cytuj
Dzieki za szybka odpowiedz. Mozesz nieco przyblizyc termin "dieta na mase". i czy np biegajac raz w tygodniu jakies 20 minut to wystarczajaco ? nie bardzo zaczailem tekst z wlaczanie treningu aeorobowego. Bede wdzieczny jak wyjasnisz.

Lukasz

SFD

Wysłana - 29 października 2002 19:59    Edytuj Cytuj
mam problem chciałbym zadać pare pytań na tematy związane z początkami ale nie wiem gdzie na tej stronie nie mogę znaleść tego czego szukam pomocy kasprzak1@hoga.pl

I zasada karate dają brać biją uciekać

Si2uiel ZASŁUŻONY

Wysłana - 29 października 2002 22:40    Edytuj Cytuj
Pisz do działu dla zupelnie zielonych.

***Moderator Działów : Dla Zupełnie "Zielonych" & Fitness***

"...a jakie plany mialem... ze bedzie jedyny... a potem powiedzialem sobie... przeciez moge zrobic 2... a potem... przeciez moge zrobic 2 masowe i 1 wycinkowy... a potem... ahh..."
Ekspert -

ThePharaoh

Wysłana - 06 listopada 2002 22:24    Edytuj Cytuj
si2 masz u mnie soga !! swietny artykul , ale moge liczyc na jakies informacje co do brzuszka jakby co ? bo planuje go rzezbic od maja , a narazie mase robie

FARAON
Pozdrawiam
cwiczacych w domowych silowniach

CZŁOWIEK , KTÓRY PRZENOSI GÓRY , MUSI ZACZĄĆ OD KAMYKÓW

_..::You can do anything you set your mind to, man::.._

marczesco

Wysłana - 13 listopada 2002 07:49    Edytuj Cytuj
ZAje*** artykuł!!! Też mam problem z brzuchem.........trochę mi ostatnio się "rozbudował",hehehehe Ale chyba zacznę go codziennie ćwiczyć! Jaka pora jest najlepsza na ćwiczenie brzucha?! Czy w dni treningu robić go wieczorem przed snem,czy od razu po treningu?!

SFD

Wysłana - 25 listopada 2002 15:32    Edytuj Cytuj
mam zawaliscie duze miesnei srodkowej czesci brzucha gorne tez sa spoko a dolne do dupy
jak robic brzuch zeby powiększac tylko te dolne a tych srodkowych i gornych nieruszac?
pozdrawiam

http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=40754 glosowac na TAK
daruje sobei komentarzu o zydkach(tak jak Brutus chcial)
EKHE http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=52587&whichpage=1&crc=259217#post11

marczesco

Wysłana - 26 listopada 2002 07:13    Edytuj  Cytuj
Sądząc po załaczonym do Twojego Nicka obrazku,mięśnie brzucha masz niezłe,buhahahahahahaha (te dolne też!!!) POzdrawiam

SFD

Wysłana - 17 grudnia 2002 23:44    Edytuj Cytuj

Si2uiel,zdaje sobie sprawe, ze bedziesz musial po raz kolejny to samo...ale ja jestem po kolejnej wojnie z sama soba, bo walke wewnetrzna mam OGROMNA cwiczac brzuszki, ale daje rade... Ale czytam ten post i mnie trafia, bo juz sie pogubilam jak to robic???
Chodzi o to ze brzuch mnie wlasciwie juz wcale nie boli, a jedynie kark niesamowicie...
Dlatego powiem Ci co chce osiagnac i prosze o dokladny rozpis cwiczen
Jestem poczatkujaca, tluszczyku jest sporo <bynajmniej dla mnie>,mam raczej slaby brzuch i chcialabym na poczatek wzmocnic i "utwardzic" te miesnie (na rzezbe chyba przyjdzie czas),spalanie tluszczyku to chyba raczej sprawa diety i aerobow(to juz przerobilam), ale cwiczenia pewnie tez jakos sie udzielaja w tej kwestii. Zatem: wzmocnic, "utwardzic",odtluszczyc!!

Prosze o wskazowki, tylko o takie jak dla baby, prosto i dokladnie))

pozdrawiam

SFD

Wysłana - 18 grudnia 2002 08:33    Edytuj Cytuj
Witaj dziewczyno z postanowieniem :) Ja uwazam, ze wszystko jest juz opisane, tylko nalezy dobrze poszukac. Tyle co ja ci moge poradzic, badz systematyczna, stusuj odpowiednia, niskotluszczowa diete, jezeli chcesz spalic tluszczyk, biegaj, to bardzo proste, mowie, tylko systematycznosc. Jestem ciekawy od czego boli cie kark. Jesli od cwiczenia brzucha, zle wykonujesz cwiczenie. Moze dlatego, ze chwytasz sie rekoma za glowe, ja proponuje podczas np. spinow - skrzyzoj rece na klatce piersiowej. Wtedy nie bedzie bolal cie na pewno kark. Cwicz az do uczucia palenia w miesniach. Takze po pierwsze systematycznosc, po drugie dieta i odpowiedni dobor cwiczen. Powodzenia

Lukasz

Odpowiedzi jest na 45 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Mięśnie brzucha

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.