Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Mięśnie brzucha

SFD

Wysłana - 12 października 2002 21:22    Edytuj  Cytuj
ooo fajne, daje soga

Pozdrawiam

SFD

Wysłana - 14 października 2002 12:22    Edytuj Cytuj
dzieki MANIJAQ za mam nadzieje dobre rady, jednak nie stac mnie na kupno karnityny, zreszta slyszalem o efekcie yo-yo zwiazanym z karnityna, a nie chce miec juz wiecej tuszczu na brzuchu!!!

mam jeszcze jedno pytanie: o ile gorne partie miesni brzucha cos sie zaczynaja rzezbic, to nigdy nie moglem zgubic dolu! czy sa jakies konkretne cwiczenia na te rejony?

pozdrowienia dla wszystkich cox-ow!!!

ZIARO-COX

Si2uiel ZASŁUŻONY

Wysłana - 14 października 2002 12:31    Edytuj Cytuj
Na dół brzucha wszelkie unoszenia nog. To najsłabsze rejony wiec od tego przeważnie zaczynamy nasze zmagania.

***Moderator Działów : Dla Zupełnie "Zielonych" & Fitness***

"...a jakie plany mialem... ze bedzie jedyny... a potem powiedzialem sobie... przeciez moge zrobic 2... a potem... przeciez moge zrobic 2 masowe i 1 wycinkowy... a potem... ahh..."
Ekspert -

SFD

Wysłana - 14 października 2002 13:18    Edytuj Cytuj
tylko ze zamiast czuc brzuch to po kilku wymachach czuje nogi, czy nogi powinny byc ugiete, czy raczej wyprostowane?

pozdr.

ZIARO-COX

SFD

Wysłana - 14 października 2002 19:39    Edytuj Cytuj
l-karnityne odstawilem w polowie wakacji i do konca(a i niestety do teraz) byle i jestem chudziutki wiec o efekcie jojo czy jakos tam nie ma mowy...

MANIJAQ

Si2uiel ZASŁUŻONY

Wysłana - 15 października 2002 20:35    Edytuj Cytuj
Nogi powinny byc ugiete, a jesli czujesz je zamiast brzucha polecam rozpoczac od unoszenia ugietych nóg do góry leżąc na plecach do czasu aż mięśnie staną się silniejsze.

"...a jakie plany mialem... ze bedzie jedyny... a potem powiedzialem sobie... przeciez moge zrobic 2... a potem... przeciez moge zrobic 2 masowe i 1 wycinkowy... a potem... ahh..."
Ekspert -

MUTRA

Wysłana - 20 października 2002 15:49    Edytuj Cytuj
a ja mam pytanie odnośnie ławeczki skośnej: co dają skłony po skosie (nogi wyżej niż głowa) i co dołączyć do tego żeby trening brzucha był bardziej efektywny????

podpis tymczasowy-wyborczy:
"Ten kraj jest nasz i wasz, nie damy bić się w twarz! Będziemy walczyć jak lwy i nie zwycięży nikt"

On też może być sportowcem.
www.dssk.pl

Si2uiel ZASŁUŻONY

Wysłana - 20 października 2002 16:58    Edytuj Cytuj
To wersja bardziej zaawansowana niż skłony w pozycji leżącej, jeśli tamte wykonywane poprawnie technicznie nie sprawiają już żadnych problemów i trudno nam zmęczyć mięśnie możemy spróbować na skosie. Pozostałe ćwiczenia jak w wersji ze spięciami w leżeniu.

Ekspert -

MUTRA

Wysłana - 20 października 2002 17:54    Edytuj Cytuj
dzięki

podpis tymczasowy-wyborczy:
"Ten kraj jest nasz i wasz, nie damy bić się w twarz! Będziemy walczyć jak lwy i nie zwycięży nikt"

On też może być sportowcem.
www.dssk.pl

SFD

Wysłana - 20 października 2002 22:50    Edytuj Cytuj
Gratuluje postu, w ogole tematu, mysle ze kazdy chce miec plaski kaloryferek. chwala ci za to. a moje pytanie brzmi anstepujaco - chce nabrac masy i uwidocznic miesnie brzucha, ktore kryja sie pod cienkutka warstwa tluszczu. pisales, ze trzeba zgubic tkanke tluszczowa, a mi akurat na tym nie zalezy, gdyz jestem zbyt szczuply. jak mozesz to poradz. aha, i co z tym bieganiem ? czy np rano moze byc ? i co mam jesc jak skoncze biegac ?

Lukasz

Odpowiedzi jest na 45 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Mięśnie brzucha

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.