Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 15654 razy ¬

Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Doping
Metka, prolo, prop etc efekty mojego cyklu- RAPORT 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Metka, prolo, prop etc efekty mojego cyklu- RAPORT"   

DarkX
 Wysłana - 15 maj 2005 03:10        | zgłoś naruszenie regulaminu

My liltle diary

Witam, nazywam się DarkX i mam problem ze sterydami, mam 28 lat i pochodze z Poznania.
Opowiem wam moja historie

Przedstawiam wam mój ostatni/bierzący cykl, będę go podsumowywał co tydzień by pokazać jakie robię postępy lub z jakim problemami się borykam. Pomiary dokonuje jedynie rano po wypróżnieniu hehe Program treningowy jest na barki i klate glownie, ale nie zmierzyłem durny klatki na wjesciu , wiec odnosze się do bicepsa latwo i szybko mierzyc no i mam taki zwyczaj ze to akurat sprawdzam nader często hehe wiec jest wynik z przed cyklu

Cykl może ulec zmianie więc pisze co biorę każdego tygodnia z osobna. Prawdopodobnie bedzie 1-9 prolo, 1-4metka, 1-10prop i PCT chyba z metka mala +clo i novla

Zgromadzone siły na froncie:
36 ampułek [1ml] Testosteronu Prolongatum Jelfa
2 ampułki [10ml] Testosteronu Propenicum - Testopilin Lyka Labs
200 tabletek [5mg] Metanabolu Jelfa
45 tabletek Nolvadexu
24 tabletek Clomidu
50 tabletek Provironu

Zincas Forte 2 opak [opak 8zl]
Omega3 1 opak [GALomega 14zl]
B-compleks 2 opak [nie pamiętam]
Lecyta 2 opak [Lecithine Forte 14zl]

Białko WPC
Carbo
Aminokwasy
BACA
Tauryna
PRO ZMA

Pozostale suplementy oraz stuff apteczny według zalecen z opakowan biore.
Czyli:

Zincas Forte 1x150mg
Omega3 2 caps dziennie
B-compleks 3tabs dziennie
Lecyta 1 caps dziennie
Sylimarol 1x75mg na kazda tabletke 5mg metanabolu

Suple to wiadomo heh
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx----------------xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

DA CYKL:

Tydzień 1
Prolo 200mg co 5dni
meta 20mg po posilkach
Prop 0
Nolva 0
Prov 0

Info: zadnych sensacji, 0 skutkow ubocznych, Dzien 4-5 pojawia szatańska pompa wodna  na treningu gapie się w mirro lapa rosnie oczach [dumping]. Sila bez reweli lekkie zmiany. Apetyt rosnie masakrycznie. +1.5cm na chlodno w bicku, waga +2kg. Tluszcz nie widze zmian.

Tydzień 2

Prolo 200mg co 5dni
meta 15mg po posilkach
Prop 0
Nolva 0
Prov 0

Info: 2dni miałem gorsze pod względem apatytu ale ogolnie nadal duzy, pompa zmalala i efekt nabicia tez, czyli te 5mg jednak robi roznice . Waga 1kg more. Jeden raz rano po nieprzespanej nocy bolał mnie bebech cos ale przeszlo. Troche sutki swedza, mecza tak swoją obecnością ciezko opisac. Nie biore nolvy czekam co się będzie dziac.

Tydzień 3
Prolo 200mg co 5dni
meta 15mg po posilkach
Prop 0
Nolva 0
Prov 0

Info: Ciezej diete utrzymac, troche nadrabiam bialkiem z wiadra sztucznym Masa 4kg na plusie od dnia 1 cyklu, bicek +2.5 cm ogolnie na zimno. Sutki nadal czuje, zaczynam myśleć czy nie wziąć provironu, nolva lezy i czeka na sytuacje bardziej dramatyczna, wizualnie brak zmian w sutach. Zadnych innych ubocznych nie czuje, poza dużym libido. Wyrazny wzrost sily 10kg wiecej na klate od początku cyklu w serii. Ciśnienie zmierze przy okazji sobie ale czuje ze jest ok. Spadek wydolności na treningu odczuwalny powoli oraz braki energii pod koniec chyba zaczne carbo pic w trakcie

CDN

spec w dziale doping %-) nowy w dopingu? -> [http://www.sfd.pl/temat204851/]
------
Kobiety przychodzą i odchodzą - mięśnie zostają %-)

przyznaj SOG'a ekspertowi

chemicali
 Wysłana - 15 maj 2005 03:52      [zgłoszenie]

masz soga na dobranoc i pamietaj ze chemikal Cie znawca uczynil

No steroids...

przyznaj SOG'a specjaliście

ultrono
 Wysłana - 15 maj 2005 06:39      [zgłoszenie]

no spoko, jedziesz dalej ;) +

przyznaj SOG'a znawcy

Banan
ADMINISTRATOR
 Wysłana - 15 maj 2005 08:28      [zgłoszenie]

dobre, opisuj opisuj - sog

WPŁYW SUPLEMENTACJI KREATYNĄ NA PRZYROST SIŁY I MASY MIĘŚNIOWEJ ->
[http://www.sfd.pl/WP%C5%81YW_SUPLEMENTACJI_KREATYN%C4%84_NA_PRZYROST_SI%C5%81Y%2C_MASY_MI%C4%98%C5%9ANIOWEJ-t418992.html]

przyznaj SOG'a

krasny_tom
 Wysłana - 15 maj 2005 08:39      [zgłoszenie]

sog. pisz dalej

krasnytom

przyznaj SOG'a

-_-
 Wysłana - 15 maj 2005 08:48      [zgłoszenie]

niech ginus bendzie z tobą joke

i po co sie gapisz?%-)

przyznaj SOG'a znawcy

DarkX
 Wysłana - 15 maj 2005 08:52      [zgłoszenie]

zapomnialem dodac the stuff

spec w dziale doping %-) nowy w dopingu? -> [http://www.sfd.pl/temat204851/]
------
Kobiety przychodzą i odchodzą - mięśnie zostają %-)

miczelx
Wide Pride
 Wysłana - 15 maj 2005 08:55      [zgłoszenie]

****a juz musze zrobic foto mojego pudeleczka
******lniecie

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Miczelx [http://www.sfd.pl/Twoja_Chwila_Prawdy_VIII-t420577-s247.html#post1]
<faja> %-)

szuwax17
 Wysłana - 15 maj 2005 09:15      [zgłoszenie]

sporo tego teraz to dopiero będzie z Ciebie byczek :D

[r1.fodey.com/18f5150596f484fc2aba33996dbd0f9c4.1.gif]
%-) ...szukasz pieniedzy??...wypier...
nie potrzebna mi dziwka,
ktora chce kasy i tka jej niemam..

przyznaj SOG'a

ziki2000
 Wysłana - 15 maj 2005 09:25      [zgłoszenie]

Odblok walisz nolva+clom czy only clomid ?/ :>

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

ziki2000
 Wysłana - 15 maj 2005 09:26      [zgłoszenie]

Odblok walisz nolva+clom czy only clomid ?/ :>

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 17 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Metka, prolo, prop etc efekty mojego cyklu- RAPORT

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

<< Porozmawiajmy o primce :) / Jak zapobiegac krostom itp >>

Podobne: ***SPAM*** diler wodzi was za nos - proponuje stary koks %)***SPAM*** | Taka mała relacja z cyklu( w miare mocnego) ktory cały czas trwa..i co dalej..? | Profilaktyka na cyklu SAA | Nadcisnienie - profilaktyka, zbijanie na cyklu. art. | TANIE EFEKTYWNE CYKLE | kiedy najwieksze stezenie prolongatum???

Warto przeczytać: odbija sie | gainfast xpadn | gain fast xpand | virtualnu tuning | olymp w poznaniu | temat 138069 | kaukaltor darthona | filmiki z treningow | tani cykl elite | pomiary ilosci tkanki tluszczowej | cwiczyc nogi | dlaczego warto nogi | mavrik | metanabol bd | boksklup | artresan 1 | seks a silownia | patry | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL