Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
DarkX a te cyce to gdzie se badasz? Generalnie jak sie jest na cyklu to rozumiem ze bez problemu mozna isc do endo sie przebadac? co powiedzmy 5 dni? :)
Pozdrawiam wszystkich VTEC !
1117486611000
DarkX
Wysłana - 30 maja 2005 22:59
HK no myslalem ale,, mam od ch i troche PL mety w szufladzie po co ma sie marnowac a masy bym zlapal cos jesio, to last [i 1st] moja masowka w ogole wiec sie spinam na niej.
Ja sie badalem u rodzinnego normalnie przy okazji jak jestem daje cyca do macania - ogladania i pasi. U dwoch roznych w zasadzie ostatnio bo bylem na ostrym dyzurku i zawsze kaze sie ogladac taka juz mam jazde hehe
spec w dziale doping nowy w dopingu? -> [http://www.sfd.pl/temat204851/] ------ Kobiety przychodzą i odchodzą - mięśnie zostają
Ekspert -
1117486796000
Kazam
Wysłana - 30 maja 2005 23:04
napisz jak wogole ma wygladac ten cykl bo mi sie nie chce calego czytac...
SHOW ME A BIT OF RESPECT AND I'LL BE YOUR BEST FRIEND... SHOW ME A BIT OF DISRESPECT AND I'LL BE YOUR WORST ENEMY...
SEMPER FIDELIS... && SIŁA SYGNETU!
Ekspert -
1117487075000
DarkX
Wysłana - 30 maja 2005 23:08
Kaz nie wiem live act robie narazie : 1-4 meta 20/15/15/15 [moze 9-12] 1+ prolo 200mg ed [pewnie 1-9 or 1-12] 5+ prop 100mg eod [pewnie 1-10 or 1-8-dalej meta] i tak sobie leci
spec w dziale doping nowy w dopingu? -> [http://www.sfd.pl/temat204851/] ------ Kobiety przychodzą i odchodzą - mięśnie zostają
Ekspert -
1117487310000
Kazam
Wysłana - 30 maja 2005 23:10
no w sumie jak mowisz ze nie masz tendencji do otluszczania i watroba ok to mozesz smialo walic mete...
SHOW ME A BIT OF RESPECT AND I'LL BE YOUR BEST FRIEND... SHOW ME A BIT OF DISRESPECT AND I'LL BE YOUR WORST ENEMY...
Ekspert -
1117487417000
DarkX
Wysłana - 30 maja 2005 23:14
ogolnej tendencji nie mam, ale lapie teraz fat na prolo i po mecie , ale zle nie jest [a co mam sobie mowic] hehe , jem w ch duzo , czesc efektu to mysle ze po prostu roz***any bebech ciaglym picie wody,supli, foodem etc
Ekspert -
1117487687000
Kazam
Wysłana - 30 maja 2005 23:20
to moze przejdz sobie na koncowke na low carb...
Ekspert -
1117488058000
DarkX
Wysłana - 30 maja 2005 23:22
myslalem raczej po PCT ze CKD wrzucic, na PCT clen zapodam sobie z aero
Ekspert -
1117488171000
Kazam
Wysłana - 30 maja 2005 23:24
nie no ckd i pct to zly pomysl... za duzy szok dla organizmu... na ckd mozesz sobie wejsc po pct i roztrenowaniu... ja bym obstawial powolne obcinanie wegli na rzecz zdrowych tluszczy...
Ekspert -
1117488297000
DarkX
Wysłana - 30 maja 2005 23:27
no to tez tak bede kombinowal sobie, choc z drugiej strony po ch na zime... ale tez sie boje ze jak sadlo zalegnie pare mcy to ciezej bedzie sie palic, nasiaknie toxynami itp shitem... nie wiem jak szybko tluszcz przechojdzi pod haslo "stary tluszcz"