Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Metka, prolo, prop etc efekty mojego cyklu- RAPORT

DarkX

Wysłana - 22 maja 2005 21:12    Edytuj Cytuj
piatkowo to zdaje sie stare miasto jest...

spec w dziale doping nowy w dopingu? -> [http://www.sfd.pl/temat204851/]
------
Kobiety przychodzą i odchodzą - mięśnie zostają
Ekspert -

p9c9

Wysłana - 22 maja 2005 21:48    Edytuj Cytuj
gadanie...

BLA BLA BLA KURVA!!!!
Znawca -

DarkX

Wysłana - 24 maja 2005 23:22    Edytuj Cytuj

niecale 4tyg branie metki z prolo daly efekt: 6kg masy oraz 4.5cm w bicku. Dokladnie tydzien 1 20mg, 2,3 15mg, 4ty tydzien bralem 3dni 15mg, 4ty dzien 10mg bo chory jestem i przerwalem metke. 28dni cyklu konczy sie dokladnie jutro, dzis zapodalem sobie 100mg propka i bede lecial go eod.

Czuje sie ogolnie si , gineko 0, dzis mnie macala lekarka po cycach dosc konkretnie nic nie znalazla ani nic nie widzi poza "dobrze zbudowanymi miesniami klatki" :) mogla zajrzec w gaciory tez by cos znalazla

0 novly, 0 provi nadal.

Prawie 3dni po zejsciu z mety, waga bez zmian +6kg, bicek spadl 1.5cm. Apetyt nadal wilczy. Cera itp pieknie 0 syfow.

No nic zobaczymy co samo prolo z propkiem teraz zwojuja :) napisze za tydzien co i jak

------
Ekspert -

DarkX

Wysłana - 30 maja 2005 22:05    Edytuj Cytuj
34 dzien cyklu.
Prolo 200mg e5d
Prop 100mg eod
Prov 0
Nolva 0

Nudze sie to napisze cos sobie ;) Dzis strzelilem 3cm tescia i pare h bylo mi dosc goraco jakbym sie przegrzal.. na silce spadek sily moze przez pogode - mam nadzieje ze nie przez odstawienie metki.
Masa rosnie nadal - od poczatku cyklu 9kg, prop odrobil w bicku na plus strate 1.5cm + 0.5-1cm wiecej...ch wie jak- mierzylem teraz tj 7h po silce [plery i klata dzis byly]
od 4/5 tygodnia cyklu widze ze rosnie mi tez fat , generalnie na oponce troche to wq na lato.. ale coz masa to masa zle nie jest. Dodam aeroby - marsz 40mins po kazdym treningu powinno cos dac, a masa nie ucierpiec specjalnie we will see. Strzaly z propa sa odczuwalne w por do prolo ktore nie czuje wogole :)
Wlasnie sie zastanawiam czy konczyc 1-9 czy dojechac 9-12 na mecie 15mg ed

------
Ekspert -

Kazam

Wysłana - 30 maja 2005 22:36    Edytuj Cytuj
no nie ******l ze nie robisz aerobow...

aeroby = lepsze krazenie = lepiej odzywione miesnie+spalanie tluszczu = wzrost LBM przy redukcji BF...

a maszerowac to sobie mozesz z panna po parku... to ma byc dziki bieg...

SHOW ME A BIT OF RESPECT AND I'LL BE YOUR BEST FRIEND...
SHOW ME A BIT OF DISRESPECT AND I'LL BE YOUR WORST ENEMY...

SEMPER FIDELIS... && SIŁA SYGNETU!
Ekspert -

DarkX

Wysłana - 30 maja 2005 22:41    Edytuj Cytuj
eee kaziu kiedy mi sie nie chce... ja naturalnie nie lapie fatu- mam szybka przemiane materii, szczuply typek z fabryki.. Na krazenie robie pro rowerek w ramach rozgrzewki 20mins i cwiczenia sexualne
Marsz styka - zgodnie z zasada stale tempo- ja zap*****lac biegiem 30-40mins nie dam rady po 2 operacjach kolanka.. sprawdzona metoda

------
Ekspert -

Kazam

Wysłana - 30 maja 2005 22:45    Edytuj Cytuj
no ja tez nie lubie ale zawsze sie jakos zmusze na te 30min rowerka 3 razy w tygodniu...

SHOW ME A BIT OF RESPECT AND I'LL BE YOUR BEST FRIEND...
SHOW ME A BIT OF DISRESPECT AND I'LL BE YOUR WORST ENEMY...

SEMPER FIDELIS... && SIŁA SYGNETU!
Ekspert -

HK

Wysłana - 30 maja 2005 22:48    Edytuj Cytuj
Ja tam lubie biegac Zwlaszzca jak sie najem efedryny

Bóg, Honor, SFD
Specjalista -

DarkX

Wysłana - 30 maja 2005 22:51    Edytuj Cytuj
po ewie to wszyscy biegaja, nawet kaziu :)
a co sadzicie o dobiciu 9-12 z mety cyklu?

------
Ekspert -

HK

Wysłana - 30 maja 2005 22:54    Edytuj Cytuj
moze stanabol?

Bóg, Honor, SFD
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 17 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Metka, prolo, prop etc efekty mojego cyklu- RAPORT

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.