Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Metka, prolo, prop etc efekty mojego cyklu- RAPORT

Trecmac

Wysłana - 28 czerwca 2005 19:34    Edytuj Cytuj
moze mu po prostu chodzi o to by zyc, byc happy bez external chemii.. kaziu... ty sie ze mnie nalewales ze nie mam nalogow, ale m.in. dlatego nie mam, poniewaz uwazam ze powinno sie zyc/bawic szczesliwie bez oszukiwania sztucznie mozgu... wprawianie sie w stany zmieniajace reality to nie dla mnie droga choc ja zbadalem na tyle by wiedziec co mowie:)

DArxx a ładowanie w siebie koksu To co to jest???
To jest dopiero oszukiwanie i zmienianie reality show
Reality Show będzie za jakiś czas jak organizm zacznie pokazywać skutki uboczne

Zanim zabierzesz sie za koks pomyśl co będzie za będzie za pare lat.......

DarkX

Wysłana - 28 czerwca 2005 19:48    Edytuj Cytuj
Trecmac mi kox w mozgu i widzeniu zycia nic nie zmienia, moze tobie..

Kaziu a tam malo ponad 1kg masy na tydzien takie tempo mi starcza rozstepow tez nie chce za bardzo.

Gadanie qmpel na saa jadl 1.7g bialka i ma takie wyniki ze wiekszosc z was dlugo takich nie zobaczy, mogl spokojnie jako pro startowac tak wyglada. 6% fatu na 95kg miesnia. Proporcje idealne bo na tym sie skupil glownie a masy wiecej nie chcial.. koles do tego wie raczej duzo o tym co robi, wiedze ma ogromna - awf pewnie wiele go nauczyl i mgr z supli i saa pisal. Jak zaczyna wywody o saa to nawet nie wiem o czym on q gada do mnie - biochemia itp shity poziom kosmiczny dla mnie. Wierze wiec w praktyczne jego wyniki a nie napchanie sie 3.5g bialka jako warunkiem czegos.

Kazam pewnie masz racje, kalorii dostarczam od ch. Pozatym ciezko zjesc np 300g bialka w 5-6 posilkach.. po 50g na posilek? duzo. + wegle i tluszcze? macie brzuchy bez dna chyba.

spec w dziale doping nowy w dopingu? -> [http://www.sfd.pl/temat204851/]
------
Kobiety przychodzą i odchodzą - mięśnie zostają
Ekspert -

Trecmac

Wysłana - 28 czerwca 2005 19:58    Edytuj Cytuj
POwodzenia kolego:)
I wszystkim livekiller w tym dziale

Zanim zabierzesz sie za koks pomyśl co będzie za będzie za pare lat.......

thatman

Wysłana - 28 czerwca 2005 20:05    Edytuj Cytuj
dark ..hmmm niepomijaj faktu genetyki -poprostu pogratulować jej koledze.
jeśli np. biega o mnie to standard ~2,5gr/kmc minimum. , obecnie 4.

*(LOUD)*

Specjalista -

DarkX

Wysłana - 28 czerwca 2005 20:17    Edytuj Cytuj
that ja jem 2.5 i jest mi ok. z wyjatkiem okresow gdzie spadam do ok 2g bo juz np zygam twarogiem , pelnym bebzolem uwiazaniem do posilkow i noszeniem plastikowych pojemnikow, czasem po poprostu nie mam jak tego zrobic albo nie mam sil :D jak sie ma duzo innych obowiazkow i spraw na glowie to jest wyzwanie. A Alekx pytal o srodek cyklu a tam nie dopilnowalem bialka po prostu.
No i nie lubie zalewac sie sztucznym bialkiem jak wypije 3 shejki dziennie to sie czuje napelniony sztucznym syfem

------
Ekspert -

DarkX

Wysłana - 28 czerwca 2005 21:29    Edytuj Cytuj
Aleks specjalnie zadzwonilem do topowego ziomala kulturysty i mowi ze 2.5g spoko moze byc, 3g tez mowi ze ok :)

------
Ekspert -

Aleks

Wysłana - 28 czerwca 2005 23:00    Edytuj  Cytuj
Ale ponizej 2 g jak to robisz w okresie pomiedzy cyklami to juz jest ponizej minimum, osobiscie w polowie cyklu dochodze do 3,5 g bialka ponadto staram sie zwiekszac spozycie wegli wraz ze wzrostem ilosci saa a takze trening w tym okresie wykonuje z max intensywnoscia.

Co do ilosci wody(o ktorej wczesniej wspomniales)to standardem powinna byc ilosc ok 3-4 l/dziennie.

Dzieki za info od kulturysty

Zmieniony przez - Aleks w dniu 2005-06-28 23:01:40

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Ekspert -

DarkX

Wysłana - 28 czerwca 2005 23:04    Edytuj Cytuj
Aleks ale po pct robie sobie maly break od supli tez wiec odpadaja mixturki... a 1.7g jest ok dla mnie :)

Kulturysta zawsze do uslug jest moge przekazywac wiecej pytan hehe

------
Ekspert -

ziki2000

Wysłana - 28 czerwca 2005 23:18    Edytuj Cytuj
Kazam nie do konca prawda...mozesz dawac 5000kcal z samych ww,ale to problemu nie roziwaze...bialko to podstawa...zbyt duzo zastosowania ma bialko dla koksiku zeby je olac

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
Specjalista -

Arcio

Wysłana - 29 czerwca 2005 11:43    Edytuj Cytuj
również sog za zdjecie &lt;hahaha&gt;
a tak serio, to faktycznie masz problem ze sterydami (za to tez masz soga :D )

Odpowiedzi jest na 17 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Metka, prolo, prop etc efekty mojego cyklu- RAPORT

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.