Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Method99/ Mistrzostwo Polski - BLOG

Method99

Wysłana - 29 stycznia 2009 16:26    Edytuj Cytuj
Koluszek - dzieki za wskazowki :) i masz racje, przydalo by sie zejsc troche z fatu na brzuchu i klacie. Ogolnie popracowac nad gestoscia miesnia.

kris4real - co do tego, to najgorsze juz za mna :) czuje ze wyszedlem na prosta juz. Teraz oby zdrowie dopisalo i bedzie napewno do przodu. Dzieki za wpis i dobre slowa :)

Pozdro!

27.01.2009
Wlasnie wrocilem z jazdy rowerem, eh odrazu czlowiek lepiej sie czuje :D Teraz odpoczynek, muzyka i o 19 ide sie poobijac troche i potarczowac ;) Ciekawy wieczor sie szykuje.

Po treningu
Troche podrapany jestem, ale ogolnie bylo wporzo

Ale jedno mnie nie pokoi...po treningu jakies 10-15 minut. W tym czasie wzielem prysznic heh i mialem 109 puls... to jest jakis znak, ze tak dlugo mi wraca normalny puls po wysilku?

Zmieniony przez - Method99 w dniu 2009-01-29 21:56:54

"Szacunek dla każdego zawodnika co podejmie walke.."

[http://www.sfd.pl/Method99%2F_Mistrzostwo_Polski_-_BLOG-t454455.html] - Moja droga na szczyt

flying

Wysłana - 31 stycznia 2009 16:09    Edytuj Cytuj
uu, ambitny plan
a co do Twojej motywacji, udowodnienia dziewczynie czegoś, to może być dobre na początku, ale musisz jak najmniej o tym myśleć z tej strony, bardziej tak że jest to dla CIEBIE przyjemność. Może przez to szybciej zapomnisz, niż myśląc w trakcie treningów, czy zawodów że to jej coś udowadniasz...
tak czy siak trzymam kciuki i powiadom nas z dużym wyprzedzeniem kiedy można będzie Cie już w TV oglądnąć
pamiętaj do odważnych świat należy ^^:*

Method99

Wysłana - 31 stycznia 2009 16:46    Edytuj Cytuj
flying, Powiem Ci szczerze, ze to na poczatku to byla wsumie zlosc, chec udowodnienia cos jej..ale juz mi przeszlo Teraz liczy sie trening i przedewszystkim zdrowie i na tym sie koncentruje. A co wyjdzie z tego mistrzostwa heh zobaczymy. Ja bede dazyl do tego i jak zdrowie dopisze to sie uda.

Pozdro :*

[http://www.sfd.pl/Method99%2F_Mistrzostwo_Polski_-_BLOG-t454455.html] - Moja droga na szczyt

Method99

Wysłana - 26 lutego 2009 14:24    Edytuj  Cytuj
Witam. Treningi ida zgodnie z planem - moja waga teraz 89 kg Ogolnie wyglad mojej sylwetki przeszedl na duzy + az sam sie dziwie, ze tak sie dzieje heh. Generalnie na sale mialem wrocic na wiosne, ale chyba jednak bedzie to wczesniej i na dniach bede szedl na sekcje. Bede dojezdzal 50 km do najlepszego klubu w tym przedziale KM heh na szczescie mam w miare dobre polaczenie do ZG, wiec dam rade. Niedlugo postaram sie tez wrzucic jakies fotki i moze w koncu jakiegos filma :P Chcialem jeszcze dodac, ze ciagle wierze w sukces, mozna powiedziec, ze teraz nawet bardziej niz kiedy kolwiek. Dzieki za uwage, Pozdro.

Zmieniony przez - Method99 w dniu 2009-02-26 14:24:52

flying

Wysłana - 26 lutego 2009 14:35    Edytuj Cytuj
czyli progres na całej linii nie gratuluję, żeby nie zapeszyć ale uważaj bo niedługo się sam nie poznasz w lustrze albo w jakiejś witrynie sklepowej np

to wrzucaj fotki, wrzucaj, trzeba ocenić efekty

Method99

Wysłana - 26 lutego 2009 15:02    Edytuj Cytuj
a teraz to mnie speszylas

Odpowiedzi jest na 3 strony.      poprzednia 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Method99/ Mistrzostwo Polski - BLOG

Strony:   pierwsza  1  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.