Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Cze Sprawa wygląda tak: biorę od 6 dni 10mg w podzielonej dawce na 2 śniadanie i przedtreningowy i nic nie rośnie Niby zauważyłem więcej syfów na ryju, no ale to można tłumaczyć zwiększoną ilością białka w diecie, oraz wzrost w****ienia, ale to można se zawsze wkręcić, nie :) Wzrostu masy i siły nie ma (znaczy masa jest, 1,5cm więcej w pasie po tygodniu od zwiększonej ilości żarcia i z 1kg na wadze więcej ) no ale wiadomo, że nie o to chodzi. Siła praktycznie nie zmieniła się.
Dieta cudowna nie jest, ale daje rade, trening jest. I najbardziej te tabletki mi podejrzanie wyglądają. Po przekrojeniu one nie są takie "suche", jak np. tablety cynku tylko mi się kleją obie połówki do noża, są takiej konsystencji jak mentosy, modelina, kumacie ocb, takie plastyczne. Ktoś kroił Scantele i to norma, czy dostałem badziew/zamieniły mi się w badziew po rocznym trzymaniu w szafce.
Aha: mam swoje powody by brać tak niską dawke przy swojej wadze.
Zmieniony przez - Kaziol w dniu 2010-02-07 09:44:01
pierwsze slysze ze ktos na scantla nardzeka, jakos nie wydaje mi sie zebys mial walka, zreszta czego sie spodziewasz przy 10mg ???
Ekspert -
1265533012000
Kaziol
Wysłana - 07 lutego 2010 10:05
Zupełnie niczego, dlatego tak biore ;)
1265533540000
Pitex8811
Wysłana - 07 lutego 2010 10:05
Ankieta! zdjecia Saa!
1265533522000
Kaziol
Wysłana - 07 lutego 2010 10:08
Ja się pytam jaką miałeś konsystencje tabletki jeśli brałeś, a jeśli nie to nie temat dla Ciebie.
1265533728000
Aras84
Wysłana - 07 lutego 2010 10:12
moim zdaniem jest ok, a nic nie czujesz, bo bierzesz 10 mg, w dodatku undera, w którym nie wiadomo ile jest nie bierzesz dużo więcej niż dawka lecznicza
Ekspert -
1265533956000
borad882
Wysłana - 07 lutego 2010 10:14
Zwieksz dawke i obserwuj
1265534065000
Kaziol
Wysłana - 07 lutego 2010 10:19
Za małolata skusiłem się na 70tab. 10mg ed British Dragona. Zapisywałem wtedy efekty i po tygodniu naciągnąłem 3kg więcej (naciągnąłem a nie nabrałem wiadomo czemu ), pamiętam, że w łapie miałem 1cm więcej czułem się zupełnie inaczej niż teraz. A dieta jak się można domyślić była wtedy po****u. Później olałem koksowanie. Teraz waże raptem 13-15kg więcej i kompletny brak efektów ? Biore małe dawki bo jestem w grupie ryzyka, mam wyższe ciśnienie niż norma, przechodziłem przewlekłe zapalenie prostaty i mam nerwice zdiagnozowaną
Scantel i Razak rok temu to były (nie wiem jak teraz) najpewniejsze firmy.
Zmieniony przez - Kaziol w dniu 2010-02-07 10:20:57
1265534351000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 07 lutego 2010 10:21
Co bylo za malolata nie bedzie za starego konia.
Nie slyszalem by ktos to walowal.
10 mg to nie da nic wiziualnie zauwazalnego
BORN TO WIN.
Ekspert -
1265534492000
Kaziol
Wysłana - 07 lutego 2010 10:23
Dzięki Aras, borad i Greg, zwiększe dawke.
1265534615000
Kaziol
Wysłana - 07 lutego 2010 10:42
Chłopaki, czekajcie Zapomniałem wspomnieć o jednej rzeczy. 2 miesiące temu robiłem cykl na zwykłej kreatynie, efekty takie, że 3kg na koniec cyklu na + i dobre 10kg siły Coś mi tu nie gra jednak z tą metką