Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Zwiększenia wytrzymałości i masy. Na treningach mamy treningi siłowe ogólno rozwojowe czyli przysiady,pompki,podciągniecia,grzbiety itp.
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
1268776119000
czarny16
Wysłana - 16 marca 2010 22:58
Czy wogólę się go stosuję do SW
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
1268776707000
Aras84
Wysłana - 16 marca 2010 22:59
masę zrobisz od diety nie od mety raczej w sw bym w inne środki celował
Ekspert -
1268776750000
GREGOR_ian SECOND
Wysłana - 16 marca 2010 23:06
Nie ma sensu. Wyspina Ci plecy tylko a kondycja spadnie.
Jak juz chcesz sie przysprycowac to pomysl raczej o czyms takim
Prop mala dawka 50 e2d Wino z 30mg ed
tu moze pare kilo wejsc z 2-3 po tym a poprawi sie wytrzymalosc jeszcze. Oczywiscie wszystko przy dobrej diecie.
BORN TO WIN.
Ekspert -
1268777206000
darmozjad
Wysłana - 17 marca 2010 00:45
ja bym poleciał 1tydz eod (rano): 5mg metka+dhea 50mg +T4 12,5mg (T4 stymuluje Gh <-stawy ,podwyższa pozimw olnych androgenów i ssa. no i przedewszystkim stymuluje fizycznie adrenaline podbiją przyspiesza metabolizm poprostu jestem robot rakieta nie do zajchania skacze jak małpka rozciągam sie i wszytko mi się chce z jest nie samowita energia
ja jade bez mety która pompuje zbutnio i spada wydolnośc no i czuć wątrobę a jak by tak cios to damage spore jest i zrost na niej .. DHEa tak nie ryje w tym miksie tak po 50mg mam ż agresora jak przed treningiej zayebie to petarda ale w nocy juz nie pospałem energia no i regeneracja bomba t4 podkręca samo dhea solo mizera metka z ranca z dehea /zachowana proporcja naturalna niema przewagi jednego przysadka nieświruję metka sobie spokojnie konwersuje do estro czyli wiekszy agresor większa gipkość regeneracja i ochrona muzgu przed urazami co najwazniejsze komponenta androgenowa bęzdie z dhea które znakomicie konwertuje w środowisku podkręconego metabolizmu i czuć agresora testo andro Dhea i metabolitów ciekawnie no można zresza poelcic wiecej ale t4 to ma być symbolicznie niby jakaś tam katabolka ale wiesz że bez stresu i kortyzolu/adrenmaliny no i androgenów w tym sporcie to oś stersu jest promotroem walki w ciele..
ale niemam sumienia że proponuje to t4 to blokuje tarcze
jenak jak polecisz sytemem 1tydzień t4 taperingim czućje po 3 dniu a robisz co 3 dni 1/4 tabl 25mg potem obserwójesz swąja tarcze ciało czy cos niezabardz grzeje nieza mało i za tydznień przerwy ..tymrazem sprubój 25mg t4 jeśli wczesniej nieczułęś zbyntio a tak to jak pisałem dhea50-100max ewentualnie 5mg metka niska dawka t4 nikomy korzystny katabolizm przy rozciąganiu dobra regeneracja podbija reszte no i człowiek jakiś taki bardziej ogarnięty jest potym refleks bomba no i dhea niezamula tak jak meta tylko dziła stymulująca na mózg i jest fresh
Zmieniony przez - darmozjad w dniu 2010-03-17 00:47:39
pump it
1268783159000
DragaO
Wysłana - 17 marca 2010 19:02
Witam Trenuje również sw tylko ze grappling i chciałe mzarzucic oxe , co byście do niej dorzucili ?
DragaO prop solo dobrze idzie ale jak ktos chce zawsze mozna cos dodac zalezy od przeznaczenia itp... ale jak chcesz sie dowiedziec wiecej ankieta b sie przydala ;)