Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
ktory to ma byc cykl? lepiej: prop+meta+dieta+bialko+kreatyna?
Życie jest zbyt krótkie aby być małym
1155854210000
miidii
Wysłana - 18 sierpnia 2006 00:59
to jest moj pierwszy
1155855560000
miidii
Wysłana - 18 sierpnia 2006 01:05
Na co moge liczyc przy 180 tabsach aminokwasow(Olimpu) 100 mety 2 ampulki testo i 2.5kg geinera(trecka).Jak mam ćwiczyć??
1155855948000
salix
Wysłana - 18 sierpnia 2006 01:13
2 ampulki testo i 2.5kg geinera(trecka) ale z ciebie hardkorowiec,nikt tutaj nie robi takich cykli bo sie boi o zdrowie,a ty widze ze odwazny jestes
DORADCA DZIAŁU ODŻYWKI I SUPLEMENTY NIE WIESZ JAKIE SUPLEMENTY KUPIĆ? PORADY NA PRIV!! NA gg TYLKO POWAŻNE PYTANIA!!!!!
Znawca -
1155856410000
salix
Wysłana - 18 sierpnia 2006 01:14
musisz byc duzy chlop,powiedz cos o sobie
DORADCA DZIAŁU ODŻYWKI I SUPLEMENTY NIE WIESZ JAKIE SUPLEMENTY KUPIĆ? PORADY NA PRIV!! NA gg TYLKO POWAŻNE PYTANIA!!!!!
Znawca -
1155856449000
Dajmos
Wysłana - 18 sierpnia 2006 01:14
chlopaku wydaje mi sie ze pujdzie ci po tym tak z 25 kg jeszcze jak bialko sobie zakupiles to juz wogle a jesli chodzi o cwiczenia to polecam ci trening domatora mm masz tam go w atlasie cwiczen to mozesz sobie luknac mm w sumie to jest za***isty na cykl mmmm tylko pamietaj o tym zeby po skonczonym cyklu zapodac tez witamine b12 na odblok bo innaczej bedziesz mial wieksze spadki mm to tyle
Mmmm nawet pies znajdzie kosc na pustyni !! ! ;)
1155856490000
-Neal-
Wysłana - 18 sierpnia 2006 01:15
miidii trening domatora dwa raz dziennie, z rana i na noc powinien dać rade.
Promotor zdrowia z fizjoterapią.
Ekspert -
1155856540000
plesior
Wysłana - 18 sierpnia 2006 01:15
2 amp testo pewnie jeszcze wy***ka....
life was a party
1155856555000
-Neal-
Wysłana - 18 sierpnia 2006 01:21
Może ma flakony, lecz mimo to nie zmienia faktu iż autor wyłapie bana za brak elementarnych podstaw zasad panujących na forum. =D
Promotor zdrowia z fizjoterapią.
Ekspert -
1155856911000
miidii
Wysłana - 18 sierpnia 2006 01:29
ja nie jestem wcale duzy chlop poprostu potrzebuje rady wiec jak mam to spozyc ja mam dwa flakoniki testo