Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 573 razy
słowa kluczowe: metanabol  redukcja 
Autor

Metanabol a redukcja

pppiotrek

Wysłana - 04 marca 2010 21:56    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam

Mam pewne zapasy dobrej metki i 1 paczkę epi. Celem jest lekka rzeźba i chciałbym zapytać doświadczonych bardziej kolegów .Czy daje rade cos takiego uzyskać na metce przykładowo 10-15 mg/ed? Metanabol wiadomo środek anaboliczny jednak słyszałem że w połączeniu z wysokobiałkową dietą i przycinką węgli robi fajny efekt. Proszę o wypowiedz i z góry dziękuje za fatygę.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 marca 2010 22:14 
W większości przypadków polecamy:

Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

pitekw12

Wysłana - 04 marca 2010 22:14    Edytuj Cytuj
dieta po podstawa, jade na metce szosty tydzien teraz, trzymam diete i nie mam problemow z tluszczem. Mysle ze jak bedziesz uwazal na miche to uzyskasz wyznaczony cel. Pamietaj ze kazdy srodek bedzie dzialal troszke inaczej na kazdego. Epi moze tu pomoc bo ubija dobrze. Sprubuj to sie dowiesz
Moze tylko wiecej tej metki troszke bym dal, 20 min? W sumie na omie tez sie ludzie scianja.
powodzenia.

OFF
"NATURA NIE NAGRADZA I NIE KARZE. ISTNIEJĄ WYŁĄCZNIE KONSEKWENCJE"

Aras84

Wysłana - 04 marca 2010 22:14    Edytuj Cytuj
da radę, jednak podstawą będzie dieta, zapobieganie retencji i dużo aerobów
Ekspert -

Jendrek74

Wysłana - 04 marca 2010 22:18    Edytuj Cytuj
Oczywiście, kiedyś nie było dostępu do innych środków i na mecie robiło się wycinkę pod zawody.

Tak jak wyżej napisali, wszystko od diety zależy.
A dawki bardzo dobre 15 mg ed jest ok.
Specjalista -

julio4350

Wysłana - 04 marca 2010 22:20    Edytuj Cytuj
no ja obecnie jadę epi + prop i jestem zadowolony. Wszystko zależy od diety i treningu w przypadku redukcji dużo areobów. Każdy człowiek jest inny, dieta to indywidualna sprawa i sam musisz dojść do tego co jeść i ile żeby zamierzony efekt się spełnił. Ja na tym cyklu zjechałem już w pasie 4cm i kaloryferek już widoczny. Biegam 4razy w tyg po 40min.

julio4350

Wysłana - 04 marca 2010 22:22    Edytuj Cytuj
aha przed każdymi aerobami dodaję ergopharm amp 2- który mocno pobudza i można prowadzić trening o wysokiej intensywności

pppiotrek

Wysłana - 04 marca 2010 22:28    Edytuj Cytuj
aha dzięki wielkie za wypowiedzi i mam małe pytanie czy epi tak śmierdzi czy z moim jest cos nie tak ? zalatuje jak magia z winiary :P

pitekw12

Wysłana - 04 marca 2010 22:33    Edytuj Cytuj

OFF
"NATURA NIE NAGRADZA I NIE KARZE. ISTNIEJĄ WYŁĄCZNIE KONSEKWENCJE"

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Metanabol a redukcja

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.