Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Chciałbym zacząć swój pierwszy w życu cykl sterydowy, zaopatrzyłem się w 50 tabletek Metanabolu, ale nie wiem jak to brać, żebym miał jak najlepsze efekty. Proszę o odpowiedź. Trenuję pół roku, jestem zadowolony ze swoich efektów ale chciałbym je polepszyć. Z góry dziękuję. ))))
Jak juz brac to 100 tab zeby miec zejscie,zacznij od 3 tab przez pierwszy tydz i zwiekszaj o 1 tab co tydz az dojdziesz do 5 tab,potem zacznij zchodzic znow wdol po 1 tab na tydz,zalatw sobie nolvadex na wszeski wypadek pozdrawiam
Aptekarz Moderator dz.Doping
A Madrosci zlo nie przemoze
Specjalista -
985884990000
sebapl
Wysłana - 30 marca 2001 01:30
Zgodzę się z przedmówcą ,chociaż nie wydaje mi się aby przy takich dawkach nolvadex był konieczny ,myslę że nic złego się nie wydarzy bez niego.
Jesli to twoj pierwszy cykl to wystarczy ze dojdziesz do trzech tabletek dziennie, a nolvadex raczej Ci nie bedzie potrzebny.
Markus
985922051000
lobo
Wysłana - 30 marca 2001 06:45
Trenujesz dopiero pol roku i jestes zadowolony z efektow; jak wezmiesz teraz metke to glupio zrobisz.
Zmieniony przez - lobo w dniu 01-03-30 06:46:17
.
985927553000
SFD
Wysłana - 30 marca 2001 07:41
Daj sobie spokuj z ta meta . Odstaw na jakis rok wszystkie koxy ( nie masz zbyt długiego stazu na siłowni ) , spruboj na Kreatynie cos podbic masy . Ale jak juz koniecznie chcesz to lykac to zrob tak jak radzi KinkKong.
__ pozdrawiam Piotr "Arni" Ulczok
985930866000
SFD
Wysłana - 30 marca 2001 08:18
hm....pol roku i teraz koksy ? heh no nieiwm jak masz rzezbe to nie widze potrzeby brania koksow ew. jakies odzywki :> tak jak kreatyna i bialko hm...no a jezeli tak bardzo ci zalezy to zrob tak jak mowi konkong :> mam taki sam cykl :>> 3 pozneij 4 pozniej 5 i w dol :> tzw.piramidka :>
HM...jaki podpis ?
985933131000
Fighter
Wysłana - 30 marca 2001 08:26
Spodziewać to się możesz działalności znanej grupy alfa destrukcyjnie działającej na wątrobę. Wybierz sobie coś anabolicznego w zastrzykach - pewnie lepiej na tym wyjdziesz.
Fighter Moderator: Sztuki Walki Zapraszam do dyskusji.
985933611000
SFD
Wysłana - 30 marca 2001 09:08
Na poczatek 3 dziennie to max.
985936135000
SFD
Wysłana - 30 marca 2001 12:08
3-4-5-4-3 na cykla 144 tabletki. No i jakaś omka 5 strzałów.
985946896000
SFD
Wysłana - 30 marca 2001 13:31
zgadzam się z lobo za krótko trenujesz żeby przerzucic się na koks i to taki mocny efekty po cyklu napewno nastąpią ale nie wiem czy będziesz zadowolony z 2 cyklu co związane będzie z receptorami wrażliwymi na koks(po 1/2 roku biorąc mete skaczesz na głęboką wode) rada odstaw jeszcze koks a jeśli nie to bierz na początek coś słabszego np deke vinstrol wybór należy do ciebie