Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
ni z tąd ni z owad pytanko odnosnie Metki Serbskiej z Alchemi 10mg/tab
otóż, kumpel szama juz 2 tygodnie po 3 tabsy dziennie, dietka? nie wiem potem ja napisze jak mi ja poda oczywiscie ;)
więc:
1. Co to za stuff? (dobry, czy slaby)rezultat po 4 tygodniach to bodajze 1,5 cm w w lapie wiecej. 2. krotkie info odnosnie szkodliwosci tego medykamentu serbskiego.
Z gory prosze o info od osob ktore mialy stycznosc z META SERBSKA ALCHEMIA, bo po co mi info o ruskiej czy polskiej jak to inny producent :)
btw. mowisz ze po 4 tyg 1,5cm w lapie wiecej, i pytasz czy stuff dobry czy słaby
Zmieniony przez - dsdamian w dniu 2007-06-14 18:15:16
Ekspert -
1181837655000
Swiruuus
Wysłana - 14 czerwca 2007 18:17
kumplowi tak powiedzial dil ze to metka z alchemi/serbi dopytam kumpla ale chyba tak mi kazal napisac
już off
1181837854000
Swiruuus
Wysłana - 14 czerwca 2007 18:18
sorka tam mialo byc 2 tygodnie, a czy stuff nie wiem czy dobry bo sie nie znam nie moja działka ;)) mnie skierowano jakis czas temu do dzialu sumpelemty i dieta i tam od czasu do czasu zagladam :) wiec jak to jest?
już off
1181837921000
Swiruuus
Wysłana - 14 czerwca 2007 18:20
Zmieniony przez - Swiruuus w dniu 2007-06-14 18:21:06
doczytalem sie ze jest to dobry stuff, jeszcze tylko, na zalaczonym foto tapsy sa w kolorze mlecznej kawy czy podobnym a kolo ma w pudełeczku niebieskie? czyzby podroba? (ogladalem te tableteczki i wygladaly jak by mialy jakies paprochy niebieskie po sobie) o co kaman z tym?
już off
1181839469000
krzykacz KULTURYSTYKA.PL
Wysłana - 14 czerwca 2007 18:55
Nie wierz we wszystko co widzisz i czytasz...
doping & zdrowie
Ekspert -
1181840102000
Swiruuus
Wysłana - 14 czerwca 2007 18:58
to moglby mi ktos napisac prosto z mostu jaki kraj męczy alchemie?
już off
1181840283000
krzykacz KULTURYSTYKA.PL
Wysłana - 14 czerwca 2007 18:59
A do czego Ci to potrzebne?
doping & zdrowie
Ekspert -
1181840342000
Swiruuus
Wysłana - 14 czerwca 2007 19:01
dil od ktorego bral kumpel syf twierzil ze serbia ale jak dsdamian napisal ze nei wierzy to ja tez nie wierze, a nie zostawie ziomka w potrzebie ;) jeszcze go zryje i bedzie problem