Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
heheehehehehhehehehehehehehhe o ja ale koleś z ciebie
po pierwsze pomyliłeś sie na ten temat pisz w doping po drugie 20 tab. za 80 zł? ten twój koleś szuka jelenia 100 tab mety kosztuje 40-45zł (mowa o ruskiej) a 300tab umnie w mieście kosztuje 100 zł ale radze ci odpuść se tą mete nie warto wiecej szkody niż pożytku lepiej ćwicz na sucho i jak bedziesz pewny że juz wszystko wiesz o koksach to wtedy sie zanie weź
pozdroooooooooo narazie
1030384068000
g4bb3r
Wysłana - 26 sierpnia 2002 20:24
nic dodac, nic ujac
g4bb3r
Znawca -
1030386273000
DiLeR
Wysłana - 26 sierpnia 2002 21:54
BOŻE ale jaja 20 tabletek za 80 zł he he he aż się spociłem jak to czytałem (oczywiście ze śmiechu) ja ci proponuje idź do tego gościa i zaśmiej mu się prosto w twarz he he :) ja nie mogę ale frajer z ciebie A jeśli o te koksy to lepiej kup sobie jakąś odżywke owiele lepiej na tym wyjdziesz !!! bo meta wyniszcza organizm niesamowicie a efekty są jak oczywiście po karzdym sterydzie... ale nie mogę się przestać śmiać musze powiedzieć to kumplom 20 tapletek mety za 80 zł padną ze śmiechu ;-}
DiLeR(bez skojarzeń)
DiLeR(bez skojarzeń)
1030391657000
Gochan ZASŁUŻONY
Wysłana - 26 sierpnia 2002 22:34
20 tabsów kosztuje 5zł z groszami w aptece.
Człowiek po to ma wolną wolę, by dokonywać samodzielnych wyborów i nikt nie powinien wpływać na jego decyzje póki nie szkodzi innym. Oznacza to także branie odpowiedzialności za własne czyny Son Gochan Moderator działów doping i sztuki walki.
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem" Aleister Crowley
Ekspert -
1030394087000
X-VENOM-X
Wysłana - 26 sierpnia 2002 22:38
_1_8_7_ smiejesz sie z kolesia ktory byc moze kupuje pierwszy raz podczas gdy sam placac 40-45pln za 100tab metki przeplacasz prawie dwukrotnie... nie wiem gdzie tak drogo sprzedaja ruska metke ale jedno jest pewne - kokosy na tym robia...
juz wkrotce... badzcie czujni... cierpliwosci... dam znac...
***************************** KONDUKTOR W WAGONIE SYPIALNYM ***************************** ...mafia.suple.hardcor.pl...
Ekspert -
1030394314000
SFD
Wysłana - 27 sierpnia 2002 16:03
zgadzam sie z dilerem kup odżywke a co do X-VENOM-X po pierwsze nie przepłacam bo tego nie kupuje a po drugie pierwsze słysze że meta 100tab jest za 20 zeta no chyba że na recepte albo masz takie ceny w swoim mieście
1030457025000
SFD
Wysłana - 18 lutego 2004 20:14
NIEWIEM CZY TO W TYM FORUM ALE MAM PYTANKO NA TEMAT BRANIA METY POWIEM SZCZERZE NIECHODZI MI OTO ŻEBY WYROSNĄĆ NA PUDZIANA TYLKO OTO BY NABRAC MASY. MAM 19 LAT 182cm WZROSTU I WAŻĘ 59 KILO NIEMA BATA BYM ZGRUBNOŁ CHCIAŁBYM PRZEPROWADZIĆ KURACJE ŻEBY NABRAC CZYTAŁEM NA TEMAT METY I WYPOWIEDZI SĄ RÓŻNE CHCĘ NABRAĆ ALE WACHAM SIĘ PRZED BRANIEM PONIEWAŻ MAM UCZULENIE BIAŁKOWE I NIEWIEM JAK MÓJ ORGANIZM BĘDZIE REAGOWAŁ NA TEN STERYD POZATYM NIEMAM PROBLEMÓW Z SERCEM CZY TEŻ INNYMI SCHORZENIAMI PROSZĘ CI KTÓRZY STOSOWALI METKĘ PORADDZCIE MI COŚ NIECHCE BYĆ CHUDERLAK MOJE NOGI I RĘCE JAK ZAPAŁKI WYGLĄDAJĄ (KLATKĘ I BARKI TROCHE WYROBIŁEM ĆWICZĄC NA 200g KRETY A PÓŹNIEJ NA SUCHO) Z GÓRY DZIĘKI