Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1408 razy
słowa kluczowe: metanabol 
Autor

Metanabol

SFD

Wysłana - 26 sierpnia 2002 19:34    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez pitbull61 z działu 'Suplementacja'.

Sprawdź swoje BMI

Mam ofertę. Koleś chce mi pchnąć 20 tabsów metanabolu za 80 złotych. Czy to mi się opłaca i jakie są efekty po metanabolu.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 sierpnia 2002 19:47 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 26 sierpnia 2002 19:47    Edytuj Cytuj
heheehehehehhehehehehehehehhe o ja ale koleś z ciebie

po pierwsze pomyliłeś sie na ten temat pisz w doping
po drugie 20 tab. za 80 zł? ten twój koleś szuka jelenia
100 tab mety kosztuje 40-45zł (mowa o ruskiej) a 300tab umnie w mieście kosztuje 100 zł
ale radze ci odpuść se tą mete nie warto wiecej szkody niż pożytku lepiej ćwicz na sucho i jak bedziesz pewny że juz wszystko wiesz o koksach to wtedy sie zanie weź

pozdroooooooooo narazie

g4bb3r

Wysłana - 26 sierpnia 2002 20:24    Edytuj Cytuj
nic dodac, nic ujac

g4bb3r

Znawca -

DiLeR

Wysłana - 26 sierpnia 2002 21:54    Edytuj Cytuj
BOŻE ale jaja 20 tabletek za 80 zł he he he aż się spociłem jak to czytałem (oczywiście ze śmiechu) ja ci proponuje idź do tego gościa i zaśmiej mu się prosto w twarz he he :) ja nie mogę ale frajer z ciebie
A jeśli o te koksy to lepiej kup sobie jakąś odżywke owiele lepiej na tym wyjdziesz !!! bo meta wyniszcza organizm niesamowicie a efekty są jak oczywiście po karzdym sterydzie...
ale nie mogę się przestać śmiać musze powiedzieć to kumplom 20 tapletek mety za 80 zł padną ze śmiechu ;-}

DiLeR(bez skojarzeń)

DiLeR(bez skojarzeń)

Gochan ZASŁUŻONY

Wysłana - 26 sierpnia 2002 22:34    Edytuj Cytuj
20 tabsów kosztuje 5zł z groszami w aptece.

Człowiek po to ma wolną wolę, by dokonywać samodzielnych wyborów i nikt nie powinien wpływać na jego decyzje póki nie szkodzi innym. Oznacza to także branie odpowiedzialności za własne czyny
Son Gochan Moderator działów doping i sztuki walki.

"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem"
Aleister Crowley
Ekspert -

X-VENOM-X

Wysłana - 26 sierpnia 2002 22:38    Edytuj Cytuj
_1_8_7_ smiejesz sie z kolesia ktory byc moze kupuje pierwszy raz podczas gdy sam placac 40-45pln za 100tab metki przeplacasz prawie dwukrotnie... nie wiem gdzie tak drogo sprzedaja ruska metke ale jedno jest pewne - kokosy na tym robia...

juz wkrotce... badzcie czujni... cierpliwosci... dam znac...

KONDUKTOR W WAGONIE SYPIALNYM
...mafia.suple.hardcor.pl...
Ekspert -

SFD

Wysłana - 27 sierpnia 2002 16:03    Edytuj Cytuj
zgadzam sie z dilerem kup odżywke a co do X-VENOM-X po pierwsze nie przepłacam bo tego nie kupuje a po drugie pierwsze słysze że meta 100tab jest za 20 zeta no chyba że na recepte albo masz takie ceny w swoim mieście

SFD

Wysłana - 18 lutego 2004 20:14    Edytuj Cytuj
NIEWIEM CZY TO W TYM FORUM ALE MAM PYTANKO NA TEMAT BRANIA METY POWIEM SZCZERZE NIECHODZI MI OTO ŻEBY WYROSNĄĆ NA PUDZIANA TYLKO OTO BY NABRAC MASY. MAM 19 LAT 182cm WZROSTU I WAŻĘ 59 KILO NIEMA BATA BYM ZGRUBNOŁ CHCIAŁBYM PRZEPROWADZIĆ KURACJE ŻEBY NABRAC CZYTAŁEM NA TEMAT METY I WYPOWIEDZI SĄ RÓŻNE CHCĘ NABRAĆ ALE WACHAM SIĘ PRZED BRANIEM PONIEWAŻ MAM UCZULENIE BIAŁKOWE I NIEWIEM JAK MÓJ ORGANIZM BĘDZIE REAGOWAŁ NA TEN STERYD POZATYM NIEMAM PROBLEMÓW Z SERCEM CZY TEŻ INNYMI SCHORZENIAMI PROSZĘ CI KTÓRZY STOSOWALI METKĘ PORADDZCIE MI COŚ NIECHCE BYĆ CHUDERLAK MOJE NOGI I RĘCE JAK ZAPAŁKI WYGLĄDAJĄ (KLATKĘ I BARKI TROCHE WYROBIŁEM ĆWICZĄC NA 200g KRETY A PÓŹNIEJ NA SUCHO) Z GÓRY DZIĘKI

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.