Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2251 razy
słowa kluczowe: meta 
Autor

Meta czy M1T

Nokolas

Wysłana - 06 marca 2005 09:19    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Cześć. W maju chcę zacząc cykl na... właśnie teraz sie zastanawiam czy M1T czy meta. Moj pierwszy cykl był na deca z tesciem. Tylko prosze Was niemócie mi zebym coś innego dorzucił chodzi mi głównie o to. Co mi bardziej zniszczy wątrobe meta czy M1T? Czy te uszkodzenia bede jakies trwale? MIesiac przed cyklem chce zaczac brac sylimarol i w czasie cyklu tez, a po cyklu hepatil. Moje główne pytanie co bardziej z***ie watrobe i czy to bedą jakies trwałe uszkodzenia? I oczywiscie co mi da wieksze efekty M1T czy Meta.

Za odpowiedzi(mądre) rozdaje sogi

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 marca 2005 09:51 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

qwer

Wysłana - 06 marca 2005 09:51    Edytuj Cytuj
Osobiscie wybrablbym miecia. Niektore sidy m1t moga zniweczyc caly cykl np. ogolne zamulenie, podczas ktorego zupelnie nic sie nie chce. Na miecia nikt chyba nie narzeka, a o m1t slyszy sie sporo niedobrego. A jeszcze pozostaje aspekt ceny...
Znawca -

selko

Wysłana - 06 marca 2005 09:54    Edytuj Cytuj
brałem M1T i mete też i wiem jedno ze M1T już nie wezme (zamulenie straszne ) mietek lepszy zdecydowanie chociaz w moim odczuci walil po watrobie bardziej niz M1T

<<< Jebać hołotę która z psami w komitywie >>>
Ekspert -

Nokolas

Wysłana - 06 marca 2005 10:03    Edytuj Cytuj
Dobra łapcie sogi. Mam jeszcze pytanie co do wątroby. Czy po 100 tabletkach moja wątroba zregeneruje sie do tego stopnia po jakimś czasie co przed braniem mety? A co sądzicie o 50 tabletkach? Jakie będą skutki i ile by dał taki cykl?

Aleks

Wysłana - 06 marca 2005 10:07    Edytuj Cytuj
Watroba spokojnie sie zregeneruje lecz pamietaj aby jej pomoc (na cyklu sylimarol po cyklu essentiale forte lub hepatil)

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Ekspert -

MAvrik

Wysłana - 06 marca 2005 10:37    Edytuj Cytuj
Tak jak mowi Aleks do Metanabolu dodaj pełna game osłonek i napewno wyjdzie dużo lepiej niż M1T które to po pierwsze primo strasznie zamula co mogeś zauważyć juz w postach poprzedników, po drugie zmniejsza Ci się apetyt, a przeciez przy budowaniu masy nei jest to zbytnio wskazane...

maat

Wysłana - 06 marca 2005 10:53    Edytuj Cytuj
Masa - meta, wycinka - m1t.

Out of range.
Specjalista -

decadeuko

Wysłana - 06 marca 2005 11:07    Edytuj Cytuj
meta = działa

M1T = zamula

Expert w dziale DOPING
Ekspert -

kowatschoo

Wysłana - 06 marca 2005 12:11    Edytuj Cytuj
zdecydowanie meta
Specjalista -

Nokolas

Wysłana - 06 marca 2005 12:30    Edytuj Cytuj
Dobra łapcie wszyscy po sogu. A mam jeszcze pare pytan co do mety. Jak z nerkami podczas cyklu? Aha i co z gino? Meta podwyrzsza agresywnosc? Jestem człowiekiem bardzo nerwowym i zastanawiam sie czy mi potym juz do reszty nieod***ie?

MAvrik

Wysłana - 06 marca 2005 12:38    Edytuj Cytuj
to zalezy od tego jak na Ciebie zadziała jedni robia sie spokojniejsi inym juz wogole odwala jest temat taki na sfd w dopingu wlasnie temu poswiecony...

Odpowiedzi jest na 5 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Meta czy M1T

Strony:  pierwsza  2  3  4  5   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.