Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Ciekawią mnie różnice miedzy metką polską z jelfy i ruskim bioreaktorem. Słyszałem że ruska jest gorzej czyszczona ale lepiej sie idzie na niej wykoxować, musi byc przeciez jakas roznica jak u dileta ruska stoji 50 złotych a polska 90zł. Chetnie poslucham opini specjalistow
juz nie jeden raz ten temat byl poruszany i metanabol jest taki sam Pl jak i Ruski...roznica jest w cenie jak sam widzisz....
<<<Champions are Made Not Born>>>
<<<Champions are Made Not Born>>>
Specjalista -
1064945121000
RkW
Wysłana - 30 września 2003 20:46
wez a sie przekonasz
" Staraj się być najlepszy, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny, szanuj swego ojca oraz matkę. Przestrzegając tych zasad będziesz panem samego siebie. Uczynią Cię silnym, napełnią nadzieją, wskażą Ci drogę ku wielkości ". JOE WEIDER TRENER MISTRZÓW OD 1936R.
Cytat roku by pio091: Ja mam 16 lat jestem w czasie cyklu metka jest cool ale musisz ją codziennie wypocić (zmniejsza skutki uboczne)
1064947589000
Kondiash
Wysłana - 01 października 2003 09:56
Problem wywodzi się z tąd, że w polskiej aptece 100sztuk metanabolu polskiego kosztuje coś 20zł. Natomiast na wschodniej granicy, kupuje się bioreactor'a po 5zł od 100sztuk.
BASEATTACK
1064995011000
kijanka
Wysłana - 01 października 2003 10:00
Cos podobnego:jaka jest roznica miedzy polska wodka,a ruska? Ktora lepiej sie spijemy? Ktora szybciej sie spijemy? Odpowiedz nasuwa sie sama...(mam nadzieje
Znawca -
1064995240000
Inko_Max
Wysłana - 01 października 2003 11:11
Polska jest pakowana po 20 tabsów na opakowaniu ładnymi dużymi litrami pisze metanabol(na czerwono) Ruska pakowana po 10 tabsów na opakowaniu metka po rusku niebieskimi literami. Wydaje mi sie że ruskie tabsy jak by były większe od polskiej i ponoć na riskiej idzie bardziej silą a na polskiej masa to tak historyjka ale bardzo dużo ludzi w to wierzy
Pij Mleko Będziesz Wielki !!!
The future is coming on......
>>> Doping Division Force Crew <<<
Specjalista -
1064999471000
kojot_18
Wysłana - 01 października 2003 12:12
u mnie chodzi historyjka ze po ruskiej idzie masa a po polskiej sila
1065003145000
SFD
Wysłana - 02 października 2003 08:43
Co do ceny mety to moge powiedziec bo sam łaziłem z receptą po aptekach kilka dni temu.Jedna dwudziestka z pełną zniżką kosztuje około 6.70, z co do różnic, słyszałem ze polska meta to mistrzostwo a ruska śmieć,co do siły to podobno nie ma różnicy.
Teraz niestety tylko pieniądze są lekiem, mając je stajesz się lepszym człowiekiem.
1065077023000
SFD
Wysłana - 02 października 2003 16:24
Ok. Dzienks. U nas na siłce wogóle nie idzie kupić polskiej mety, bo wszystkie kafary wpieprzaja ruską. Ja sam slyszalem ze polska jest lepiej czyszczona i mniej szkodliwa od ruskiej