Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
do tego kotlety w tabletkach i ryz w sprayu i masz niezly cykl masowy
"Jestem sobie prawdą, fałszem i zagadką też.."
Znawca -
1080464056000
SFD
Wysłana - 28 marca 2004 11:32
OMNADREN w tabletkach! zalatw mi taka....! buahahhahaha
1080466343000
SFD
Wysłana - 28 marca 2004 11:36
Oma w tabsach buahahaaa skad to masz czlowieku.....!!!??? chyba ci sie cos nazwy popie***iły ale dobrze jest jak jush oma w tabsach no to całkiem niezle przyznam
1080466613000
SFD
Wysłana - 28 marca 2004 22:29
qr** powalilo mi sie , chodzi mi o anapolon, czy mam brac go z meta czy bez i co ile jedna tabletka, i jak byscie mogli ktos wciepnac zdjecie anapolona bo nie wiem za bardzo jak wyglada a nigdzie nie umie znalesc dobrego zdjecia
1080505752000
Altis
Wysłana - 28 marca 2004 23:02
niebierz dwóch srodków w tabsach jednocześnie roz***iesz sobie wątrobe
Specjalista -
1080507744000
-blinG-
Wysłana - 29 marca 2004 02:28
a czy to wazne? Heniek spod 5 tak kazal brac to on i tak bedzie bral...chcial jedynie poznac opinie pseudoexpertow
Specjalista -
1080520110000
SFD
Wysłana - 29 marca 2004 11:39
Chce sie dowiedziec co mam brac, mam 16 lat 170 wzrostu waze 83 kg, 2 meisiace temu wziolem 100 mety cwicze pol roku biceps 35 cm,
1080553184000
-blinG-
Wysłana - 29 marca 2004 13:35
16 lat sorry bro ale to co robisz jest wysoce niezdrowe