Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Met- RX Amped dawkowanie w nietreningowe

Mati84

Wysłana - 07 marca 2010 23:25    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam
Mam pytanie odnośnie dawkowania tego suplementu w dni nie treningowe. Ponieważ na etykiecie pisze aby pic polowę przed treningiem drugą w trakcie. Natomiast na forum spotkalem się z innym dawkowaniem aby w NT pić rano i tu zaczynają się pytania.
1. Brałem Shock Therapy i naprawde jestem zadowolony mimo iz stosowalem tylko w dni treningowe. Czy Amped jest innego rodzaju suplementem i wymaga czestszego stosowania?
2. Czy w dni treningowe lepiej wypic calość przed treningiem czy podzielic porcje zgodnie z zaleceniami producenta?
3. 20g = 2 czy 3 miarki?
Dodam ze łączę Amped - a z kreatyną + tauryną z treca(+dekstroza) glutamina oraz odzywki bialkowe ale to w zależnosci jak ukłoza mi sie posiłki w ciagu dnia. Jeżeli chodzi o glutaminę to 10g po treningu w T i 10g w NT przed snem(tutaj tez prosiłbym o sugestie czy nie lepiej podzielic na mniejsze a czestsze porcje).

pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 marca 2010 21:11 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

labtec

Wysłana - 08 marca 2010 21:11    Edytuj Cytuj
Dołączam się do pytania - jak brać AMPED MET-RX w dni nietreningowe - jeśli w ogóle?

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Met- RX Amped dawkowanie w nietreningowe

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.