Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 114 razy ¬

Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Doping
Met + Prolo + Bold + Prop 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: met prolo bold prop
Autor "Met + Prolo + Bold + Prop"   

Millwall
 Wysłana - 8 luty 2010 10:52        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam
1. WIEK: 27
2. WAGA: 85
3. WZROST: 180
4. WYMIARY:
-biceps: 44
-klatka: 106
-udo: 64
-talia: 85
5. STAŻ NA SIŁOWNI: jakieś 8 lat (w tym czasie sporo przerw) ostatnia prawie 2 letnia, zacząłem ćwiczyć jakoś w wakacje 2009,
6. DIETA:
-białko: 2,5 g
-węglowodany: 3 g
-tłuszcz: 1 g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Sporo tego było. Prop, Prolo, Omka, Susta, Deca, Bold, Metka, Superka, Wino ostatnio był chyba prop 1-14 e2d 100mg 1-12 bold e2d 100 mg 1-4 metka ed 30mg
8. TRENING: 4 razy w tygodniu, plus 2 razy mata, aeroby 3 razy po treningu
9. CEL CYKLU: mięcho
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 1,5 roku, może 2 lata
11. POZIOM BF%: 15%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): mezomorf
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: łysy
15. PPM (podstawowa przemiana materii): dobra
16. WYNIKI SIŁOWE: ze względu na podniszczone na mma stawy, staram się nie ciskać jakiś wielkich ciężarów na tzw. raz
-klata: 155 x 6 razy
-martwy ciąg: 180 x 4 razy
-przysiad: 140 x 4 razy
obecnie 30% gorzej

PYTANIE:
Myślę nad czymś takim

1-4 metka 30mg ed
1-12 Prolo 250 mg e3d
1-14 Bold 250 mg e3d
12-14 Prop 150 mg e2d
14-16 Prop 100 mg e2d
16-17 Prop 50 mg e2d

Oczywiście do tego suple (witaminy, białko, vextrago cx11 + coś na stawy)
Dieta 5 posiłków
2500 kcal białko 2,5g
węgle 3g
tłuszcze 1g
Nie wliczam do tego vextrago 50g, przed treningiem i vextrago 50g + białko po treningu 30g. Jak się wszystko rozkręci na pewno dodam jeszcze jeden posiłek a później będę stopniowo zwiększał kaloryczność.
Dobra teraz najważniejsze, jak to widzicie, co ewentualnie pozmieniać, co dodać ? aha towar zastanawiam się nad atomic lub phoenix.
pozdrawiam

przyznaj SOG'a

Jendrek74
 Wysłana - 8 luty 2010 11:18      [zgłoszenie]

Jak dla mnie, wygląda bardzo dobrze.
Nie mam żadnych uwag.

przyznaj SOG'a specjaliście

Gumbas79
 Wysłana - 8 luty 2010 11:22      [zgłoszenie]

co do bolda z atoma mam zastrzeżenia ale prop i meta są ok !

Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki

przyznaj SOG'a

iizziikk
 Wysłana - 8 luty 2010 11:26      [zgłoszenie]

wegli troche masz malo, mozesz zbytnio masy nie nabierac, raczej pójśc w ubicie/gestosc
cykl ok

"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."

Millwall
 Wysłana - 8 luty 2010 11:34      [zgłoszenie]

iizziikk liczę, że tak w 2-3 tygodniu jak poczuję już metkę i teść powoli będzie działał, dodam dodatkowy posiłek, o którym pisałem.
Wtedy kalorycznośc wychodzi 3050
białko 2,9 g
węgle 3,8 g
tłuszcz tutaj zostanę przy 1g
Dodając do tego porcję vextrago 2 razy + białko wyjdzie mi ponad 3g białka i ponad 4 g węgli. Później myślę, że i tak będzie mnie ssało po boldzie około 6-8 tygodnia więc znów się coś doda, zresztą przy wzroście masy będę proporcjonalnie dodawał do michy.
aaa jak byście widzieli odblok ?

przyznaj SOG'a

iizziikk
 Wysłana - 8 luty 2010 11:44      [zgłoszenie]

no widac ze z głowa chcesz zrobic cykl

w 16 i 17 tyg dalbym hcg 1000 iu e2d, 3 dni po ostatnim strzale propa clomid 150-100-100-100-50-50... az zjesz 2 listki

Jendrek74
 Wysłana - 8 luty 2010 11:48      [zgłoszenie]

I do clomidu niepokalanek mnisi - testowany po cyklu z deki, obniża progesteron i prolaktynę. Pozwala szybciej wrócić do normy.

O przepraszam nie ten temat, tu deki nie ma.
Sory.

Zmieniony przez - Jendrek74 w dniu 2010-02-08 11:50:10

iizziikk
 Wysłana - 8 luty 2010 11:52      [zgłoszenie]

jest gnoj

Millwall
 Wysłana - 8 luty 2010 12:12       [zgłoszenie]

Jendrek74 odstaw te świństwa
iizziikk dzięki za pomoc. Operacja wielka masa od marca
Pozdrawiam

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Met + Prolo + Bold + Prop

<< Ktorą ścieżką podążyć ? / maly cykl >>

Podobne: Cykl Metanabolem | Kiedy Brac Mete? | Omka, meta, jesteś nowy? początkujący? przeczytaj koniecznie! FAQ, koks, Słowniczek | Szkodliwość metanabolu - jak to jest???!!! | ***SPAM*** diler wodzi was za nos - proponuje stary koks %)***SPAM*** | pionki ,leszcze ,pusikety kazdy z nas lubi zjesc mety-DOPING SPAM

Warto przeczytać: lameczka do brzuszk??w | nie moge wcisnac | nie moge wcisnac posilku | MHP HexaGHen | mono jabłczan | spalacz tłuszczu aminokwasy | unoszenie n??g w zwisie zgiecie plec??w | unoszenie n??g w zwisie zgarbienie | fbw na si?F | kapsu?Li kawy | no explode dawkowanie | kole??anka do ??icze?? | Vault sk?Bd | knur??w 25.02.2008 | kreatyna zapach moczu | tarczyca badanie | RETINOL contra CELLULITE | RETINOL contra CELLULITE ABC | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL