Specjalna formuła dla mężczyzn z przeciwutleniaczami i pełnym zestawem witamin w maksymalnych dawkach i minerałami potrzebnymi mężczyznom, wzbogacona w luteinę , likopen, kwas alfa-liponowy oraz aminokwasy w specjalnej mieszance ekstraktów naturalnych. 60tab BIO TECH U.S.A Na co to może być dobre, w czym może mi pomóc...
wg mnie na poprawe regeneracji; cudów po tym nie oczekuj; polecam dłuższe stosowanie <min. kilkatygodni>.
alternatywa: likopen <- jedz więcej koncentratu pomidorowego witC/A+E <- kup sobie w aptece witaminy i minerały <- kup sobie preparat witaminowo-mineralny np. DailyFomula z Universala dodaj do tego jeszcze herbatki ziołowe, zieloną herbatę, nasiona kozieradki, wyciąg z głogu, zwiększ spożycie czosnku, dodaj 1 tabletkę magnezu po treningu
Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.
Specjalista -
1150371822000
sargon
Wysłana - 15 czerwca 2006 22:32
czyli szukamy dalej czegos ciekawego za niewielkie pieniądze
..........
1150403547000
stódentkat
Wysłana - 15 czerwca 2006 23:44
a czego dokladnie szukasz...
Istnieją trzy rodzaje kłamstwa: przepowiadanie pogody, statystyka i komunikat dyplomatyczny.
nie wiem czego...gdy znajdę to będe wiedział, że to jest to a powaznie to własnie wcinam TT i szukam jeszcze czegoś, bo nie chce znowu brać kreatyny, chce zbudować siłę na czysto, tzn poprawic ją.Po odstawieniu kreatyny zauwazyłem zbyt duze spadki a TT ma sprawic, że poczuje sie troszke lepiej...ale może znajde jakies inne srodki.