Witam, przeszukalem ostatnio forum i znalazlem w tamcie hormony na opalenizne ciekawy srodek - melanotan II ze stron jakie udalo mi sie o tym znalezc: www.melanotan.org www.muscletalk.co.uk/article-melanotan.aspx melanotan.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl http://www.mt2tan.com/
ma ktos jeszcze jakies ciekawe info o tym srodku? kiedy bedzie to mozna kupic w pl? uzywa go ktos? ma ktos do tego dostep?
Był ostatnio temat o tym w dziale doping i tak było dosyć dużo info
Codziennie patrzysz w lustro i myślisz sobie ;moje łapy są za małe, muszę być większy, muszę poszerzyć plecy...Nie stoisz i nie czekasz, aż wszystko zmieni się samo. Ruszasz dupę i robisz coś w tym celu.
Wysłana - 01 października 2007 14:10 Usunięty przez malutka_k za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
Codziennie patrzysz w lustro i myślisz sobie ;moje łapy są za małe, muszę być większy, muszę poszerzyć plecy...Nie stoisz i nie czekasz, aż wszystko zmieni się samo. Ruszasz dupę i robisz coś w tym celu.
caly dzien dzis o tym czytalem i chyba sie zaopatrze w fiolke na probe...zobaczymy jak bedzie!
1191278349000
s88gd
Wysłana - 23 lutego 2009 15:20
Witam!!! stosowałem ten środek w zeszłym roku , w tym dopiero co zaczynam!!! Z rezultatów byłem bardzo zadowolony wygladalem jak bym z 2 miesiace spedzil w dubaju , naprawde polecam !!! Jesli ktos ma problem z zakupem posiadam melanotan na sprzedaz!!!
1235398825000
Zagi młody
Wysłana - 25 lutego 2009 22:36
do osoby powyżej. Szukasz naiwniaka?? Myślisz, że puścisz wała, że zadziałało na tobie to od razu ktoś kupi. Cienka reklama.