Wybierając z wielu spiep....... produktów Megabola, Nitrox wypada jako jeden z najlepszych. Po miesięcznej kuracji tymże specyfikiem stwierdzam, że podczas treningu wystąpiły: średnia pompa, niesamowity ból głowy (ale to raczej kwestia indywidualna), uczucie "zdychania" przy bardzo przyspieszonym rytmie serca, ku..wsko niesamowity przyrost siły i wytrzymałości (serio!), możliwość ostrego treningu, uczucie zmęczenia 2h po treningu.
Nitrox rozpuszcza się sam, nawet nie trzeba mieszać, smakuje...hmm, jak nieposłodzona woda z sokiem cytrynowym. Gorzkie i kwaśne to jest.
Megabol chyba naprawdę dał do każdej saszetki te 5g AAKG i parę innych substancji. Za ok. 70 zł, ogólnie oceniając, produkt wart polecenia.
Czekam na opinie innych :)
Tylko nieliczne sk......ny mogą nazywać siebie Animalami !!!
Tak sie zastanawiam na ile powyzsza opinia jest obiektywna... A moze piszesz tak o Magabolu poniewaz wiekszosc tak o nim pisze....? Fakt, z reklamami Megabol przesadza (te ich hasla rozwalaja), co nie zmienia faktu ze dla mnie osobiscie nie ma lepszego monohydratu niz wlasnie ten z mega. Innych produktow nie probowalem wiec sie nie wypowiem.
Mozna spytac na jakich innych stackach kolega robil cykle?
ciekawe lecz wole nie ryzykować poprostu oni są skończeni dziwne ze jeszcze interes kreca ale wystarczy wejsc na allegro.pl i wpisac testosterol
Pozdrawiam
1164959805000
DUDEK
Wysłana - 01 grudnia 2006 10:19
Arnie pierwszy raz cię tu widzę i dlatego właśnie ci nie wierze.
Z czym porównujesz Nitroxa? Stosowałeś coś wcześnie? Powiedz jak wypada w zestawieniu z innymi "cukierkami". Czy może nic wcześniej nie stosowałeś?
Jaki trening stosowałeś, jaką miałeś dietę, jaki masz staż, wymiary. Nic o tym nam nie powiedziałeś.
mm90 wez nie przesadzaj! ja bralem z megabola dibencozide i jak najbardziej polecam zreszta moj ziomek robertol ujal to w swoim jednym temacie!a co do testosterol 250 to koledzy mowile ze po dwoch paczkach(dawki dwax wieksze) mieli efekty
1164969287000
Czarnuchok
Wysłana - 01 grudnia 2006 11:37
dałem porcje dla laski - kiedyś dawałem jej cold fusion, white blood i inne i e 2 np. czuła bardzo wyraźnie a po nitroxie - "trening jak trening, nic specjalnego nie czułam"
*** EMERYTOWANY DORADCA W SUPLEMENTACJI ** kontakt GG 1844256
Ekspert -
1164969454000
JABOLSON
Wysłana - 01 grudnia 2006 12:36
Suma Otrzym. Głosów -------------------------------------------------------------------------------- 1 --------------------------------------------------------------------------------
L. wysłanych artykułów -------------------------------------------------------------------------------- 21 --------------------------------------------------------------------------------
L. przecz. artykułów -------------------------------------------------------------------------------- 84 hhhhhhhhhhmmmmmmmmmmm nie wiem co myślę.Chyba poczekam na testy prawdziwych forumowiczów.
Jedna chwila może zmienić twoje życie. Śpiewa z nami cały kraj, je**ć, ja**ć ITI!
Znawca -
1164972968000
Banan ADMINISTRATOR
Wysłana - 01 grudnia 2006 12:37
co do testosterolu NA FORUM był osoby co brały 4-5 krotnie większe dawki i jakoś ich nie rozsadziło po tym
Ekspert -
1164973064000
SD-Camel
Wysłana - 01 grudnia 2006 12:44
Czy to dziala czy nie, jest to Megabol, i balbym wziasc sie tego do ust. Hemo NO Sciteca 63zł a pewna firma przynajmniej.
-
Znawca -
1164973471000
czorcia7
Wysłana - 01 grudnia 2006 18:55
Czy to dziala czy nie, jest to Megabol
Kurde, nie jestem jakims wielkim zwolennikiem megabola ale wkurzaja mnie takie komentarze.... A moze jakies konkretne argumenty? Jakas sraczka? Rzyganko? A moze po prostu za tanio? Takie teksty kojarza mi sie z czym w stylu: '-Nie lubie cie! - Dlaczego? - Bo nie!'
A ile znasz firm, dostępnych u nas bez przerwy od parunastu lat? Ja tylko 3 (Olimp, Waider i Megabol własnie). Co do SciTeca ...spoka, ale kto wie skąd ta firma?? Węgry