moim zdaniem najlepsza jest pierwsza opcja poniewaz no shotgun jest najlepszym no bosterem a green magnitude ma najlepsza forme kratyny(magnezowy chelat kratyny) ale to jest jedynie moja uwaga. w dalszym ciagu czekam na wypowiedzi innych..
!@!
1202150904000
roberto_83
Wysłana - 04 lutego 2008 19:53
dlaczego uwazasz ze magnezowy chelat kreatyny jest najlpeszy bo nie bardzo rozuemiem?
kulturystyka - moje życie
1202151180000
wasyl999
Wysłana - 04 lutego 2008 20:10
Mysle ze ta część dobrego artykułu powinna uscislic moje domysły
Laboratoria Albion, odkryły ekskluzywną formę kreatyny, używając do tego celu opatentowanej technologii produkcji minerałów chelatowych. W efekcie mamy do dyspozycji jednomolekularny chelat magnezowy kreatyny, który ch*** się najwyższą biodostępnością, brakiem konwersji do kreatyniny w obecności kwaśnego soku żołądkowego oraz efektami zdecydowanie przewyższającymi inne formy monohydratu. Magnezowy chelat kreatyny, potęguje insulinowo zależny domięśniowy transport kreatyny, a jednocześnie nie wykazuje niekorzystnych efektów działania charakterystycznych dla cukrów prostych. Z powodzeniem można łączyć go z innymi formami kreatyny, wykorzystywanymi w suplementacji, jako substancję, która np. będzie zapobiegać zamianie zwykłego monohydratu do kreatyniny. To rewolucyjne rozwiązanie musiało poczekać jeszcze kilka lat, zanim trafiło do rąk konsumentów, liczne testy i opracowania potwierdziły moc działania takiej właśnie formy.
Magnezowy chelat kreatyny, zwiększa wysycenie kreatyny w tkance mięśniowej w bardzo szybki sposób, ponadto doskonale uzupełnia niedobory jonów magnezu, które przecież są nam bardzo potrzebne podczas ciężkich sesji treningowych. Ponadto forma chelatu, jest najlepiej przyswajalną substancją dla naszego organizmu, posiada zdolności wiązania jonów metali ciężkich i usuwania ich z organizmu. Na świecie w chwili obecnej istnieje bardzo wiele preparatów, które wykożystują „chelatoterapię” do detoksyfikacji organizmu. Więc oczywiste wnioski nasuwają się same – kolejna rewolucja, na dodatek zdrowa i o piekielnej mocy w porównaniu z preparatami dostępnymi w chwili obecnej na naszym rynku.
Zrodlo: czasopismo fitness authority
!@!
1202152200000
addman
Wysłana - 04 lutego 2008 20:11
stawiam na storm + schock therapy
1202152298000
faftaq
Wysłana - 04 lutego 2008 20:14
wasyl999 - kazda kolejna nowa forma kreatyny jak wchodzi na rynek robi w koło podobną ilosc medialnego szumu. njako konsument nie jestem naiwny i pamietam najpierw wejsce jablczanu i cytrynianu ktore mialy być wieloktorenie lesze od mono a nie były, pamietam K.A i obiecanki z nim zwiazane. Wystarczy zerknac na wyniki badan dotyczace stabilnosci mono, krealkalynu, czy estru by sie przekonac ktora forma kretki jest najlepsza.
Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -
1202152485000
JUNOL
Wysłana - 04 lutego 2008 20:28
siemanko Ja biorę no shotgun z jabłczanem kreatyny, i efekty są jak na razie rewelacyjne, ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu, ponieważ wcześniej kreatyna słabo na mnie działała, nawet Horse Power nie wiele ździałał, a teraz na prawdę mam spore przyrosty siły , mimo że to dopiero drugi tydzień. Naprawdę polecam shotguna. Pozdro