Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1287 razy
Ankieta
No Shothun + Green Magnitude
29,55% (13)
2x No-Xplode
9,09% (4)
Deca Stac+Noz
6,82% (3)
storm+schock therapy
38,64% (17)
inne
15,91% (7)
słowa kluczowe: siła 
Autor

Max siła

wasyl999

Wysłana - 04 lutego 2008 19:26    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam
co lepiej wybrac
VPX NO SHOTGUN+CONTROLLED LABS Green Magnitude
v
2x No-Xplode
v
Deca Stac+Noz
v
storm+schock therapy

czekam na odpowiedzi lub włąsne propozycje

!@!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 lutego 2008 19:33 
W większości przypadków polecamy:

Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

malysz666

Wysłana - 04 lutego 2008 19:33    Edytuj Cytuj
Ja obstawiam storm+shock

Gdy przychodzi pacjent z dusznosciami i kaszlem widze limfangioleiomiomatoze, a nie zapalenie płuc...

roberto_83

Wysłana - 04 lutego 2008 19:34    Edytuj Cytuj
s+s chyba najbardziej polecane..

kulturystyka - moje życie

DEXTROZER

Wysłana - 04 lutego 2008 19:36    Edytuj Cytuj
1 vs. 4 są fajne
Specjalista -

King_Odin Trec Nutrition

Wysłana - 04 lutego 2008 19:36    Edytuj Cytuj
j/w

Deca średnio działa.

HST PUSH & PULL - mój autorski "system" treningowy:[http://www.sfd.pl/-t589381.html]
Dieta LOW-CARB, art dla początkujących: [http://www.sfd.pl/-t655403.html]
Redukcja od A do Z - wszystko o redukcji:[http://www.sfd.pl/-t654560.html]
Takie wielkie, takie niewinne. A same niosą na grzbiecie skrzydlatą kostuchę. Polską śmierć.
Ekspert -

wasyl999

Wysłana - 04 lutego 2008 19:48    Edytuj Cytuj
moim zdaniem najlepsza jest pierwsza opcja poniewaz no shotgun jest najlepszym no bosterem a green magnitude ma najlepsza forme kratyny(magnezowy chelat kratyny) ale to jest jedynie moja uwaga. w dalszym ciagu czekam na wypowiedzi innych..

!@!

roberto_83

Wysłana - 04 lutego 2008 19:53    Edytuj Cytuj
dlaczego uwazasz ze magnezowy chelat kreatyny jest najlpeszy bo nie bardzo rozuemiem?

kulturystyka - moje życie

wasyl999

Wysłana - 04 lutego 2008 20:10    Edytuj Cytuj
Mysle ze ta część dobrego artykułu powinna uscislic moje domysły

Laboratoria Albion, odkryły ekskluzywną formę kreatyny, używając do tego celu opatentowanej technologii produkcji minerałów chelatowych. W efekcie mamy do dyspozycji jednomolekularny chelat magnezowy kreatyny, który ch*** się najwyższą biodostępnością, brakiem konwersji do kreatyniny w obecności kwaśnego soku żołądkowego oraz efektami zdecydowanie przewyższającymi inne formy monohydratu. Magnezowy chelat kreatyny, potęguje insulinowo zależny domięśniowy transport kreatyny, a jednocześnie nie wykazuje niekorzystnych efektów działania charakterystycznych dla cukrów prostych.
Z powodzeniem można łączyć go z innymi formami kreatyny, wykorzystywanymi w suplementacji, jako substancję, która np. będzie zapobiegać zamianie zwykłego monohydratu do kreatyniny. To rewolucyjne rozwiązanie musiało poczekać jeszcze kilka lat, zanim trafiło do rąk konsumentów, liczne testy i opracowania potwierdziły moc działania takiej właśnie formy.

Magnezowy chelat kreatyny, zwiększa wysycenie kreatyny w tkance mięśniowej w bardzo szybki sposób, ponadto doskonale uzupełnia niedobory jonów magnezu, które przecież są nam bardzo potrzebne podczas ciężkich sesji treningowych. Ponadto forma chelatu, jest najlepiej przyswajalną substancją dla naszego organizmu, posiada zdolności wiązania jonów metali ciężkich i usuwania ich z organizmu. Na świecie w chwili obecnej istnieje bardzo wiele preparatów, które wykożystują „chelatoterapię” do detoksyfikacji organizmu.
Więc oczywiste wnioski nasuwają się same – kolejna rewolucja, na dodatek zdrowa i o piekielnej mocy w porównaniu z preparatami dostępnymi w chwili obecnej na naszym rynku.

Zrodlo: czasopismo fitness authority

!@!

addman

Wysłana - 04 lutego 2008 20:11    Edytuj Cytuj
stawiam na storm + schock therapy

faftaq

Wysłana - 04 lutego 2008 20:14    Edytuj Cytuj
wasyl999 - kazda kolejna nowa forma kreatyny jak wchodzi na rynek robi w koło podobną ilosc medialnego szumu. njako konsument nie jestem naiwny i pamietam najpierw wejsce jablczanu i cytrynianu ktore mialy być wieloktorenie lesze od mono a nie były, pamietam K.A i obiecanki z nim zwiazane. Wystarczy zerknac na wyniki badan dotyczace stabilnosci mono, krealkalynu, czy estru by sie przekonac ktora forma kretki jest najlepsza.

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

JUNOL

Wysłana - 04 lutego 2008 20:28    Edytuj Cytuj
siemanko
Ja biorę no shotgun z jabłczanem kreatyny, i efekty są jak na razie rewelacyjne, ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu, ponieważ wcześniej kreatyna słabo na mnie działała, nawet Horse Power nie wiele ździałał, a teraz na prawdę mam spore przyrosty siły , mimo że to dopiero drugi tydzień. Naprawdę polecam shotguna.
Pozdro

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Max siła

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.