Masz pojedyncze pytanie? Nie wiesz jak dawkowac suple? pytaj Tutaj!
greku_806 moto.ifd
Wysłana - 24 czerwca 2006 13:35
Sprawdź swoje BMI
Z racji ze mam jedno glupie pytanie a nie chce specjalnie robiec nowego tematu, wiec wzorujac sie podobnym postem w treningu zakladam taki temacik tutaj . Tak wiec jezeli nie wiesz jak dawkowac jakies suple albo masz inny pojedynczy proble, pisz tutaj znawcy napewno pomoga .
No i moje pierwsze pytanie: Obecnie biore thermala pro, wiem, ze po miesiacu brania trzeba zrobic conajmniej miesiac przerwy od tego srodka. Ale czy wtedy w ogole nie moge brac zadnych spalaczy, czy moge np. brac TSe ??
o ile dobrze kojarze(tylko nie jestem pewien...możę pomyliłem środki)Thermal pro ,zawiera w sobie Efedryne , dlatego po miesiacu trzebazrobic przerwe zeby sei nie uzaleznic itp , jezeli jestr tak jak mysle , to w przerwei mozesz stosowac inne , bezefedrynowe Fatburneryu i termogeniki
mam pytanie odnosnie NITROBolonu. Otóz spotkalem sie z NitrobolonII. Co to jest? Czym sie rozni od tego normalnego
- Siema. I jak, masz te zakwasy po wczorajszym wf ? Rozlał ci się kwas mlekowy?
+ No mam. Teraz czekam, aż go wp******i glukoza.
1151159328000
hator
Wysłana - 24 czerwca 2006 18:46
nitrobulon 2 rozni sie od 1 tym ze ntro 2 to stack kretynowy,a nitro1 to jest no-boster
Wszędzie dobrze, ale najlepiej tam gdzie się czujesz dobrze )))
Specjalista -
1151167575000
adrian182
Wysłana - 10 lipca 2006 17:40
nitrobolonIIpowder a jak mam go dawkowac jeżeli mam trning 4 rzy w tygodniu o 9.30 rano zawsze! w dni treningowe 3 razy a w wolne 2 razy dziennie ale kiedy i w jakich dstepach czasu?pozdrawiam
P.S. Od jutra chcialbym zaczac wiec prosilbym o szybka odpowiedz jesli to oczwiscie mozliwe :) pozdrawiam
Zmieniony przez - adrian182 w dniu 2006-07-10 18:58:17
1152546020000
dusza86
Wysłana - 26 sierpnia 2006 11:41
Witam! wiem ze o tym juz bylo ale nie moge sie polapac a nie chce zasmiecac Wiec mam Vitaminum compositum B Filomag B6 zincas forte czy popuarne zma apteczne. Jak mam to dawkowac? konkretne odp nagrodze Sogiem
..:: zbyt szybcy by żyć, zbyt młodzi by zginąć::.. ---------------------------------------- sprzedam filmy na cd i dvd.