Siema, troche dziwne pytanie ale: mam creatine powder hi-tec ok 250g, zostao mi po cyklu K-A z olimpa 200g, L-glutamina (800mg/kaps) activita 300kaps, b-vit vitalmaxa 80kaps i witaminy a-z hi-teca na jeszcze kilka miechow, 60kaps BCAA 1250 olimpa (kupilem bardziej zeby zobaczyc co to jest niz zeby brac na dluzsza mete, wiecie o co chodzi ), 2kg bialka, troche carbo i gainera 30% i teraz chce sobie zrobic 3 cykle, pierwszy z nich intensywny 6tyg oczywiscie mam zamiar zrobic z kretka hi-teca, bo dobrze dziala masowo na mnie, gorzej z sila , a pozniej jeszcze 2 cykle z K-A, jeden na sile, drugi jeszcze nie wiem i teraz takie pytanie, jak porozdzielac to wszystko co zostalo, zeby bylo ladnie i pieknie . Do mono wezme jeszcze (czyt. bede musial kupic) dextro, a do K-A wezme te wit B, bo mono z hi-teca i tak juz ma witaminy z grupy B. Nie bralem jeszcze nigdy l-glutaminy ani bcaa a sa to troche "kontrowersyjne" suple, wiec nie wiem przy którym cyklu bardziej mi sie przydadza (sila/masa). Jakies sugestie zeby cos dokupic rowniez mile widziane
:)
1222968884000
bic44
Wysłana - 02 października 2008 19:41
na tym ka 2 cykli nie zrobisz
z tej hi tecowej 250g cykl da rade
takie dodatki jak 60 caps bcaa czy 300 gluty są praktycznie nieistotne
kredke hitecową mile wspominam, jeśli nie jesteś zadowolony z siły, rób trening siłowy oparty o podstawowe ćwiczenia, tyle
kupowanie dextro nie ma sensu
Zmieniony przez - bic44 w dniu 2008-10-02 19:41:49
Z racji że to mój pierwszy Post na Forum. Witam wszystkich.
Mam mały problem. Kupiłem Nitrobolon 2 powder. Mam zamiar brac do niego Białeczko Elite Whey Protein. Lecz zawachałem się. Otóż według wszystkich inforamcji przy Nitrobolonie 2 powinien towarzyszyć ciągły efekt napompowania. Niestety ja takowego nie posiadam. Minoł mi 3 dzień, czy może to być spowodowane złą dietą? czy może braku dodatkowego suplementu jakim może być właśnie te białeczko Elite.
1222969901000
bic44
Wysłana - 02 października 2008 19:56
jak organizm niedozywiony i niezregenerowany to i ukrwienie bedzie mniejsze
po pierwsze: wiek,waga,staz osiagi itd, wiecej info o sobie
po drugie: co jesz i jak sie ma to do twojego zapotrzebowania, oraz jak trenujesz
na tej mono robilem juz 2 cykle (mialem 750g) bardzo dobra ale wydaje mi sie ze na k-a zrobie 2, moj kumpel mial ta sama i bral po 2g przed treningiem 1,5 w nietreningowy i zawsze rano 1,5g i poszedl po niej fest chyba nawet z 10kg albo i wiecej. styklo mu to na jakies 2miechy, ja byl bral 1,5 zamiast tych 2g a jakby co to bym dokupil k-A w kapsach
:)
1222970469000
DropsikMX
Wysłana - 02 października 2008 20:18
17 lat 71 kg <w wakacje schudłem 7 kg> Ćwicze dopiero niecałe 2 lata z przerwa na w te wakacje. Wcześniej brałem Kreatyne + dextroze hi tech bardzo dobre efekty Ćwicze 3 razy w tygodniu <środa,piątek,sobota> Robie inne partie na każdym treningu. Przykład; 1 dnia biceps+ plecy+przed ramie 2 dzień nogi + barki+kaptury itd. działam na systemie 4 seri 12x 10x 8x 6x Staram się jeść dużo białka. Moje sniadanie najczęściej składa się z: Twarożek, chudy + płatki ( staram się przeżucić na musli) Obiad : 2 piersi z kurczaka (gotowane) + pieczywo jasne bądź zmieniaczki (ale częściej pieczywo) podwieczorek:(twarożki + jogurty) Wieczór: jakieś kanapeczki :)
1222971490000
bic44
Wysłana - 02 października 2008 20:33
opis dośc ogólnikowy, ale słabe działanie spowodowane jest najprawdopodobniej kiepskim żarciem (zajzyj do dizału odżywianie) taki pobierzny opis treningu nie pozwala jednoznacznie ocenić, ale prawdopodobne są również błędy w jego kompozycji (daj do działu trening do oceny) możliwe jest również przetrenowanie ogranizmu (wpisz w wyszukiwarke, poczytaj, łatwiej bedzie ci wtedy stwierdzić, bądź je wykluczyć) btw 1nitro mało na cykl ps imo za wcześnie na suple wogóle, po prostu nie poznałeś wcześniej jak powienien wyglądac w praktyce trening/żarcie, przez co są braki w podstawach, co być może nie pozwala jakoby w pełni wykozystać supli..
Dzięki ;) Przyznaje pełną racje jeżeli chodzi o dietę. Ale no cóż niestety mój tryb życia , czyli szkoła itd nie pozwala na udoskonalenie mojej diety ale staram się jak tylko moge ;) Lecz wielkie dzięki za wskazówki
1222972875000
bic44
Wysłana - 02 października 2008 20:44
jak zwykle w tego typu sytuacjach napisze tak:
bierz żarcie,płyny ze sobą, do pojemników, w szkole masz przerwy w regularnych odstepach czasu, wiec nie ma problemu