Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Massacryczna massa

dodar12

Wysłana - 31 marca 2008 23:54    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Hey, od 7 kwietnia planuje jakis cyklik na mase :)

Co byscie proponowali ze stackow ?

Mam takie opcje, spr czy moze byc:

1) 3x Massacra co daje 4125g w sumie (2 puchy to za malo na 8, lub dluzszy cykl, a taki planuje) + ZMA

Dawkowanie: codziennie 2x massacra, rano i przed treningiem, co dac po treningu zaraz ?

2) Mono Olimpa + 2x Massacra + ZMA

Dawkowanie: rano mono, przed treningiem Massacra, co po treningu ?? W nietreningowe rano mono, massacra w porze treningowej

3) Mono Olimpa + Massacra + Xpand Recovery + ZMA

Dawkowanie: rano mono, przed treningiem Massacra, po treningu Xpand, w nietrenignowe rano mono, w porze treningowej xpand.

Która opcje wybrać, ew prosze ulozcie mi cykl na mase z Massacra.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 kwietnia 2008 00:18 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

faftaq

Wysłana - 01 kwietnia 2008 00:18    Edytuj Cytuj
ja nie skusilbym sie na zaden z w/w.massacra wychodzi nieekonomicznie i w 70% sklada sie z cukru ktorego ja raczej nie uzywam.

ewentualnie zrobilbym tak (jesli konecznie chcesz massacre), ze zakupilbym ja tylko po to by brac bezposrednio przed treningiem tylko w DT. a rano, czy w dni nietreningowe bralbym mono, albo jakiegos uniwersalnego stacka (jak np crevo - jesli chcesz koniecznie olimp/biogenix).

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

dodar12

Wysłana - 01 kwietnia 2008 00:25    Edytuj Cytuj
Ok skoro jest do dupy to ją olać :P
To co bys dobrego na maske polecil ze stackow ? Nie musi byc to ekonomiczne, ma byc dobre i kopać :D

faftaq

Wysłana - 01 kwietnia 2008 00:40    Edytuj Cytuj
Nie mowie ze jest do dupy, ale mozna te pieniadze lepiej wykorzystac.
Jakie masz doswiadczenie ze stackami?

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

dodar12

Wysłana - 01 kwietnia 2008 00:46    Edytuj Cytuj
Nie pamietam po kolei, ale co było: XPand (energized i Recovery), Nitrobolon, NitrobolonII, Xtreme Kaizena, Horse Power, BSN No-Xplode (ale kompletna kupa dla mnie), green magnitude.

W sumie storma i shocka nie probowalem, ale cena...komos jak dla mnie - musialbym kupic po 2 puchy storm i 2 shocka, kasa kasa - ale jak dolicze do tego reszte - sporo.... :(

faftaq

Wysłana - 01 kwietnia 2008 00:52    Edytuj Cytuj
wyslalem Ci na mejla powiadomke z adresem sklepu, gdzie duza duze puszki tych preparatow kosztuje niewiele ponad 100zl za kazdą.

Ekspert -

dodar12

Wysłana - 01 kwietnia 2008 00:59    Edytuj Cytuj
Dzięki. Obadamy :)
A co powiesz o ALRI ? Moze N-Gorge i WTF Pump’d ? czorcia bodajze se to chwalil.

faftaq

Wysłana - 01 kwietnia 2008 01:01    Edytuj Cytuj
Nie bralem niestety. Riphaza ma test w dziale z testami. POczytaj relacje, ewentualnie zagadaj na priv.

Ekspert -

BPL-G

Wysłana - 01 kwietnia 2008 04:14    Edytuj Cytuj
W sumie storma i shocka nie probowalem, ale cena...komos jak dla mnie - musialbym kupic po 2 puchy storm i 2 shocka

po co po 2 ? po 1 spokojnie starczy a ST nawet zostanie

jakbym mial ocenic swoje najlepsze cykl to chyba byloby:
1. 2xCL + Shock
2. Storm + Shock / NOZ FT + Horse Power

Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2008-04-01 04:15:14

Ekspert -

kwasny28

Wysłana - 01 kwietnia 2008 09:20    Edytuj Cytuj
faftaq podalbysmy tez na maila adres tego sklepu ?

z gory dziekuje

faftaq

Wysłana - 01 kwietnia 2008 11:43    Edytuj Cytuj
BPL-G - racja z tymi dwoma puchami.

a adres koledze wyslalem

Zmieniony przez - faftaq w dniu 2008-04-01 11:43:41

Ekspert -

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Massacryczna massa

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.