Siemx!! planuje pojechać na suplach jakiś czas w zime !! cel - MASA !! kasa - ok 500-600zł na suple !! co polecacie wżucić ?? myślałem zeby połączyć bcaa + krete + mass xxl coś do tego można ?? a później kreta + białko + tribullus + hmb co o tym myślicie ?? mozecie coś poradzic?? THX!
------------------------------ Trening to nie fszystko ale fszystko bez treningu to ch** !
------------------------------ Trening to nie fszystko ale fszystko bez treningu to ch** !
1096742306000
domer KULTURYSTYKA.PL
Wysłana - 02 października 2004 20:52
Jak nie miałes jeszcze zadnego cyklu kreatynowego to kreatyna, carbo, zma. Białko i gainer ( w zaleznosci od brakow w diecie). A jak miałes pare to moze jakis matrix plus mono.
miałem 2 cykle krety !! dodam jeszcze ze naturalnie niemam w ogóle predyspozycji do łapania masy !! przychodzi mi to z trudem mimo wielu starań !!
1096748117000
Raptor10
Wysłana - 03 października 2004 10:47
co do Gainera to podobno firmy Universal wymiatają ...ale to niech powie ci ktos kto brał , ja słyszałem tylko i wyłaćznie pozytywne opinie na ich temat
_SFD JUJITSU TEAM_ "Jeżeli nie wiesz człowieku jak postąpić, na wszelki wypadek postąp uczciwie."