Było upalne lato. Miałem wtedy 25 lat, wakacje spędzałem z rodzinką w domu, strasznie sie nudziłem. Pewnego dusznego wieczoru postanowiłem wyjść do jakiegoś pubu i troszke sie rozerwać . Siedziałem sam przy stoliku i piłem piwo, zimnego lecha który mnie troche ochłodził i przywrócił chęć do życia .Gdy zamówiłem sobie następne piwo, zauważyłem że niedaleko mnie, dwa stoliki jak dobrze pamiętam, siedziały dwie bardzo młody dziewczyny. Również piły piwo i były zajęte rozmową. Mogły mieć około 16 lat, wcale nie zdziwił mnie ich wiek, w większych miastach puby były przepełnione dzieciakami. Zapaliłem papierosa i spoglądałem gdzieś przed siebie, po pewnym czasie spostrzegłem ze powoli staje sie tematem tych dwóch małolat. Co chwilę uśmiechały się do mnie, mrugały a potem było widać na ich twarzach lekkie zawstydzenie. Uśmiechnąłem sie do nich a one zaraz sie do mnie przysiadły i chwilke porozmawialiśmy. Z rozmowy dowiedziałem się że są z innego miasta i odwiedzają rodzinkę. Były już nieźle wstawione więc napewno to nie było ich pierwsze piwo, postawiłem im po jeszcze jednym piwie . Jedna dziewczyna nazywała się Patrycja, miała 15 lat a druga Ewelina- 16 lat. Chętnie opowiedziały mi o tym że są dziewicami i chciałyby przeżyć erotyczną przygodę swojego życia. Zdziwiło mnie ich otwarcie, chciałem już wychodzić gdy Ewelina chwyciła mnie przez spodenki za członka. Zatkało mnie, nie wiedziałem co powiedzieć. Z jedenej strony były to dwie pijane małolaty a z drugiej strony dwie napalone dziewczyny które wiedziały czego chcą. Byłem tak znudzony wakacjami że postanowiłem zostać. Powiedziały mi że mają dziś wolną chate bo rodzice pojechali do rodzinki a że fajnie by było gdybym wpadł. Nie wiem kiedy sie to stało ale zaraz znalazłem sie u nich w domu. Kiedy weszliśmy dziewczyny sciągneły klapki, były na boso, uwielbiam małe stópki kobiet. Zacząłem całować ich stopy, wpier zająłem sie 15 latką, kiedy doszedłem języczkiem do jej majtek stwierdziłem ze ma mokre majteczki, ściągnełem je i ukazała mi się młoda, wilgotna, pulsująca z podniecenia różowa *****, była ogolona, wprost przepiękna. Wtedy podeszła do nas Ewelina i wsadziła paluszek w cipke Patrycji. Zaskoczyła mnie ich tak bliska przyjaźń. Zacząłem lizać 15 letnią cipke, jej zapach był cudowny, czułem jak Ewelina zaczyna rozpinac moje spodenki i słyszałem pojękiwania Pati. Byłem juz maksymalnie rozpalony. Nie myślałem o skutkach tych wydarzeń ale interesowała mnie wyłącznie chwila obecna. Nagle Ewelina wyciągeła mojego penisa i zaczęła go ssać, wsadziła go do buzi i lizała, było mi dobrze. Pati wciąż chciała zebym lizał jej cpike. Czułem jak mój członek wchodzi w usta 16 latki i ociera sie o młody języczek. Czułem jak pęcznieje i coraz bardziej czułem sie bliski wytrysku. Ewelina powiedziała ze chce zebym ją zerżnał najmocniej jak moge a ona w tym czasie zajmie sie ***** Pati. Wsadziłem członka w cipke nowo poznanej koleżanki która lizała krocze swojej dobrej przyjaciółki. Ewelinka mocno jękneła, a trwało to moment, była zbyt rozpalona zeby ból mógł jej przeszkodzic w przyjemnosci. Pieprzyłem ją coraz mocniej, długo nie trzeba było czekac na efekt. Wyciągnełem członka i spuściłem sie wprost na twarz Pati. Ona spojrzałą sie na mnie ze skrzywieniem a Ewelina przerwała lizanie jej cipki a zajęła sie jej twarzą. Kiedy wylizała jej twarz zaczeły sie całowac. Powiedziały mi że było cudownie i że jutro wyjeżdzają. Pożegnaliśmy sie czule z nadzieją na spotkanie w przyszłe wakacje.
Rozpoczęły się wakacje. Wszyscy gdzieś wyjeżdzali ze znajomymi a ja nie miałam kasy żeby się ruszyć z tego miasta . Postanowiłam któregoś razu że zarobie sama pieniądze na wyjazd wakacyjny. Mam na imię Pati i miałam wtedy 18 lat. Pracy nie było jak wszędzie więc nie mogłam nic wymyśleć. Wiedziałam że mam ładne ciało i postanowiłam to wykorzystać. Nie od razu zgodziłam się na takie rozwiązanie, długo to rozważałam ale wkońcu się przełamałam i stwierdziłam że nie ma innego wyjścia z tej sytuacji, nie ma innego wyjścia aby uciec z tej miejscowości i odpocząć . Pewnego upalnego dnia kiedy obudziłam się rano, nikogo nie było w domu. Powiedziałam sama do siebie że czas najwyższy rozpocząć zarabianie na wyjazd i nie ma sie co nad sobą użalać. Wstałam z łóżka, stanęłam przed lustrem i pomyślałam -Muszę upaść tak nisko jak dziwka, żeby wyjechac gdzies na wakacje kiedy inni juz dawna korzystaja z wakacji nie myśląć o durnej forsie . Ogarnęła mnie złość ale chęc wyrwania się stąd była większa niż wszystko. Ubrałam się w krótką sukienkę na ramionczkach, która ledwo sięgała do kolan a na bose stopy założyłam klapeczki. Zapewne nie wyglądałam jak dziwka ale normalna dziewczyna która cieszy sie wakacjami lub która powinna sie cieszyc a nie ma na to funduszy. Było niesamowicie duszno i gorąco, skoro miałam iść sie pieprzyć jak suka to stwierdziłam ze lepiej jak zdejme majteczki i stanik bo i tak nie bedzie mi potrzebny a bede czuła sie przewiewniej. Ponownie stanełam przed lustrem, poczułam sie niepewnie, bałam sie że sukienka sie podwinie i będzie widać moją cipke ale wkońcu miałam iść pracować na ulicy . Wyszłam z domu wczesnym rankiem, była chyba godzina 08.00, od razu poszłam na ulice na której z reguły stały zawodowe ****y, idąc tam nękało mnie wiele myśli jednocześnie. Kiedy przyszłąm na miejsce nie było tam żadnej kobiety pracującej. Wyglądałam jak zwykła dziewczyna czekająca na stopa. Stałam tak chyba z godzine kiedy nagle zatrzymał sie koło mnie samochód a kierowca otworzył mi drzwi. Byłam przerazona i troche tak jakby wbrew sobie wsiadłam do tego wozu. W samochodzie była tylko jedna osoba- kierowca. Był to starszy facet który wyglądał jakby był już po 50-siątce i miał siwe włosy. Myślałam że gorzej być nie może ale nie wiedziałam jeszcze co czeka mnie do późnej nocy. Mężczyzna zapytał gdzie jade a ja odpowiedziałam mu że chce 100zł za seks. Wcale go ta opowiedz nie zdziwiła co mnie przeraziło. Zgodził sie ale powiedział ze za taka cene to on ustala reguly. Bylam przerazona i nic nie opowiedzialam i staralam sie nie dac poznac po sobie ze sie boje. Zatrzymalismy sie gdzies w lesie, mezczyzna wysiadl podszedl do mnie, otworzyl moje drzwi. Powiedzial do mnie zebym rozpiela mu rozporek i masowala jego penisa. Spelnilam jego polecenie myslac o 100 złotowym banknocie. Obrzydził mnie zapach jego członka ale wziełam go w dłonie i masowałam. Po chwili mezczyzna kazał mi zrobic loda, wziasc penisa do buzi i lizac go. Powiedzialam ze to nie wchodzi w rachube. Na co on odparł ze nie dostane zapłaty i zaczynał zapinac spodnie. Musiałam sie przełamac. Rozpiełam jego rozporek i dotknełam z wielkim obrzydzeniem ustami jego penisa. Jego głowka od razu spowrotem napęczniała i zrobiła sie twarda ale niestety nieprzyjemny zapach nie zniknął. Robiłam mu loda i miałam co jakis czas odruchy wymiotne. Jego penis zaczynał wydzielac małą ilość spermy. Czułam jej słonawy smak. Byłam załamana. Po krótkiej chwili która dla mnie dłuzyła sie jak wieki, wyciągnał członka i podciągnał moją sukienkę, kiedy zobaczył ze jestem bez majtek zasmiał sie i powiedział - Niegrzeczna suczka. Zawstydziłam sie. Wsadził mi palec w cipke, głosno jęknełam. Potem połozył mnie na fotelu i wsadził mi członka w cipke. Posuwał mnie coraz szybciej i szybciej, było mi niewygodnie w tej pozycji. Powoli zaczynał dochodzić. Wyciągnał *****a z mojej cipki i pociągnał mnie za reke az usiadłam na fotelu. Siła otworzył moje usta i wsadził mi pulsującego członka do buzi. Poczułam jak wlewa sie do moich ust ciepła, słona substancja o nieprzyjemnym smaku, zapachy i konsystencji. Słyszałam tylko jak krzyczał -Połykaj to ty głupia suko albo nie dostaniesz kasy. Dużo ilość spermy trysnęła mi do gardła i zakrztusiłam sie nią, połykając część a część wypluwając biegłam w stronę krzaków. Rzuciałm się na ziemię i rzygałam chyba z 10 minut. Mężczyzna stał nade mną i sie śmiał głośno. Kiedy przestałam juz rzygać powiedział do mnie że nie dostane 100zł które były w umowie bo nie połknełam całej jego spermy. Te słowa zwaliły mnie z nóg. Siadłam i sie popłakałam. Mężczyzna odparł że da mi 50zł i odwiezie mnie na miejsce z którego mnie zabrał. Wziełam pieniędze nie patrząc na niego, płakałam całą drogę. Kiedy mnie wysadził zdałam sobie sprawe że musiałam zgubić klapki bo byłam na boso. Rozgrzany aswalt strasznie palił mnie w stopy. Zawsze dbałam o swoje stópki które teraz zaczynały mnie piec od gorącego aswaltu. Stanełam na gorącym pisaku na poboczu drogi i tam czekałam na następnego klienta. Próbowałam sie opanować i nie płakac po wczesniejszej sytuacji. Było strasznie upalnie i ruch sie troche zmniejszył. Po jakichs dwóch godzinach nadjechał następny samochód. Zatrzymał sie i zobaczyłam w nim 4 osoby, byli to młodzi faceci zapewne wracajacy z jeziora. Zapytali czy mnie podwieźć, na co chętnie sie zgodziłam. W tym momencie straciłam chęc na jaką kolwiek dalszą pracę. Postanowiłam wrócic do domu i spędzić wakacje jak zwykle w tym znudzonym mieście. Było mało miejsca więc usiadłam na tylnym siedzeniu na kolanach jednego z facetów. Mogli mieć około 24 lat. Siedząc tak zmęczona nawet nie dostrzegłam ze podwineła mi sie sukienka a moja ***** była dobrze widoczna. Szybko zorientowałam sie ze wszyscy z nich juz to zuwazyli i sie podśmiewali cicho ze mnie. Jeden z nich zapytał dlaczego jestem na boso a ja nie odpowiedziałam nic i byłam bardzo zawstydzona . Wziął moje stopy i zaczął je całować, lizał je. Sprawiło mi to wielką przyjemnosc kiedy wczesniej stałąm na rozpalonym aswalcie. Rowniez przeszedł mnie dreszcz i mocno mnie wszystko podnieciło. Kierowca nagle zapytał mnie czy obsłuże ich wszystkich za 2000zł. To pytanie nie zaskoczyło mnie gdyz zdawałam sobie sprawe ze musieli sie napatrzec na moja cipke i spodobała sie im. Wszystkie moje koleżanki zawsze mówiły mi że mam przepiękną cipke . Zaskoczyła mnie suma jaką miałam otrzymac. Pomyslałam ze za takie pieniądze mozna spedzic piękne wakacje. Zgodziłam sie od razu ale potem nękały mnie mysli co moga chciec za taką kase. Dojechalismy do ich domu. Był to niewielki domek jednorodzinny, jak sie domysliłam rodzinka jednego z nich musiała gdzies wyjechac a on z cała paczką sobie baluje. Zabawa w wakacje- nie dla mnie, pomyślałam, ja musze pracowac na zabawe. Kiedy bylismy juz w domu jeden z nich zapytał czy wiem co to jest bukkake. Odpowiedziałam ze nie. Wytłumaczyli mi ze bede chcieli mnie pieprzyc, a potem chce mi sie spuscic na twarz tyle razy ile tylko będą chcieli. Pomyślałam wtedy: -Czy wszyscy ****a tutaj musza byc tak zboczeni zeby nie wystarczył im zwykły seks. Wszystkiego miałąm dość na dzisiaj. Siadłam na podłodze i sie rozpłakałam. Jeden z nich zaczął sie smiac, wyciągnął ze spodni członka i wsadził mi go do buzi. Zapach na szczescie nie był tak odurzający jak tamtego starucha. Pomyslałam ze jak przełknełam czesc spermy starego faceta to co za problem zrobic to jeszcze raz, a 2000zł dodawało mi otuchy. Zaczełam robic mu loda, energicznie posuwając głową. Kiedy drugi podszedł do mnie od tyłu, podwinął moja sukienke i wsadził mi palec w cipke i odbyt co bardzo mnie podnieciło. Coraz szybciej ruszałam głowa. Mój języczek oplatał całego peniska mojego sponsora wakacji. Po chwili sponsor nie wytrzymał. Spuścił się wielką ilością spermy do moich ust. Miała podobny smak jak tego starucha- mojego pierwszego klienta. Ale patrząc na faceta o ładnej budowie ciała i mając w pupci i ***** paluszki innego ładnego mężczyzny równie mocno napalonego jak dwóch pozostałych przełamałam sie i połknełam cała sperme. Wylizałam jego *****a do czysta z mysla o jakiejs dopłacie. Koleś był usatysfakcjonowany. Jednak wszystko miało się dopiero zacząc. Poczułam jak z mojego odbytu i cipki wysuwają sie juz po dwa palce i czułam wielkie podniecenie. Oba moje otworki pulsowały z podniecenia i były mocno rozszerzone. Facet który masował je wczesniej kazał połozyc mi sie na nim, sciągnał moja sukienke i wszedł we mnie, czułam jego wielkiego penisa rozrywającego moją cipke. Ból był niesamowity ale wciąz podniecenie brało góre. Jeden z pozostałych podszedł od tyłu i nie mogąc oprzeć sie rozwartemu otworowi w moim odbycie wyciągnał penisa, splunał w moją pupcie i wsadził w nią członka. Pierewszy raz byłam posuwana w obie dziurki na raz. To juz przestawało sprawiac mi przyjemnosc. Bolało mocno. Szczególnie pupa. Nie mogłam nic zrobić, byłam skazana na ich łaske. Męzczyzna który cały czas siedział i nic nie robił teraz poszedł do mnie od przodu wyciągnał *****a i wsadził mi do buzi. Byłam przerazona, cięzko mi się oddychało, byłam posuwana przez trzech wielkich, napalonych facetów w tym samym czasie. Przez chwile dostrzegłam że koleś który spuscił mi sie wczesniej do buzi teraz siedział na fotelu, masował swojego penisa i patrzył na mnie jak na małoletnią suke. Jego członek spowrotem przyjął olbrzymie rozmiary. Facet któremy robiłam loda wsadzał mi tak głeboko ze wiedziałąm ze zaraz zwymiotuje. Wyciagnał członka na chwile a ja zaczałm rzygac, cały czas byłam pieprzona. Koles na kanapie zaczął sie smiac a mi było głupio. Krzyknął -Będziesz musiała wytrzec podłoge jak skonczymy, hehe. Po chwili znów miałam w ustach członka. Jednak nie na długo. Wyciągnął go i spuścił mi się na twarz. Chciałm ja przetrzec ręką ale nie pozwolił mi. Czułam jak po twarzy spływa mi sperma, z samego czoła, a potem po ustach i brodzie. Poczułam że z mojego tyłka wysunał sie szybko penis co sprawiło mi ból, człowiek podbiegł natychmiast do mnie i zrobił to samo co tamten przed chwilą. Krzyczałam z bólu bo strasznie piekła mnie pupa. Duża ilość trafiła do ust, zakrztusiłam sie i znów mimo woli przełknałam czesc spermy a reszta trafiła na moje włosy, oczy, nos. Cięzko mi było patrzec kiedy na powiekach czułam kleista substacje. Teraz wyszedł facet z mojej cipki, oczywiscie spuścił się mnie jak pozostali, moja twarz była teraz cała pokryta spermą, nie było suchego miejsca. Musiałam wyglądac jakbym miała grubą warstwe maseczki na twarzy. Wiedziałam ze do konca zycia zapamiętam czym jest bukkake. Ale to nie był jeszcze koniec. Męzczyzna który siedział na kanapie podszedł do mnie, brutalnie pociągnał mnie za nogi, przewrócił na plecy i wszedł w moja cipke. Posuwał mnie jakis czas. Czułam dziwny zapach spermy. Po brodzie szyji spływała sperma. Zaraz poczułam ją na swoich nie dużych piersiach. Jak na swój wiek i tak miałam duże cycuszki. Męzczyzna dochodził, wyszedł ze mnie, kazał otworzyc mi usta. Zrobiłam posłusznie co kazał z mysla o obniżeniu mojej pensji za tą usługe. Spuścił sie ponownie do buzi a ja sama z siebie połknełam wszystko ponownie. Zaśmiał sie i powiedział ze jestem bardzo grzeczna. Po wszystkim zapytałam sie czy moge skorzystac z prysznica na co wszyscy odparli ze nie. Załamałam sie, miałam dosyc cholernego dnia. Pozwolili mi tylko wytrzec twarz w papier toaletowy. Kazali mi jeszcze zetrzec obrzyganą podłoge. Jakby to była moja wina . Starłam posłudznie. Moja twarz nie przyjemnie sie kleiła i czułam ten zapach spermy. W ustach miałam cały czas posmak spermy. Dostałam do ręki 2000zł jak obiecali. Byłam szczęśliwa. Odwieźli mnie do miasta ale dalej musiałam wrócic sama. Było juz bardzo późno. Jak pamiętam była godzina 2.00. Byłam przerazona ze trwało to tyle czasu. Ale moje zmęczenie było potwierdzeniem tego ze mój zegarek nie nawalił. Dobrze ze na ulicach było mało ludzi. Dziwnie musiałam wyglądac na boso, idąc do domu. Kilku ludzi patrzyło sie na mnie dziwnie i jacys chłopcy podsmiewali sie ze mnie ale miałam wszystko gdzie, najwazniejsze dla mnie bylo ze mam w portfelu 2050zł. Wróciłam do domu, na szczescie wszyscy juz spali. Dokładnie sie wykąpałam, myjąc dobrze twarz. Lekko spieczone stopy posmarowałam kremem. Stanąłam przed lustrem i spojrzałam na siebie jak na najzwyklejszą dziwke. Coś sie we mnie zmieniło co widziałam tylko ja, co wiedziałam tylko ja. Wciąz czułam ból w pupie i *****. Były tak nienaturalnie rozszerzone. Położyłam sie spać. Pojutrze wyjechałam na wakacje do starej znajomej. Było cudownie, postanowiłam nikomu o tym nie mówic ale musiałam to gdzies opowiedziec wiec napisałam to w blogu. Taki ten świat już jest - chory.