Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 236 razy
słowa kluczowe: masa  redukcja 
Autor

Masa a redukcja ?

iamwicked

Wysłana - 09 lutego 2010 19:04    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam

Obecnie mam ułożoną diete na masę + trening na siłce 4 dni w tygodniu , mam trochę tłuszczu na brzuchu i nie bardzo mi się on podoba , jednak zależy mi na wzroscie masy mieśniowej a bez dobrej diety na mase bedzie cięzko . I teraz pytanie co wybrać :

1. Cwiczyć dalej na siłce , masować , a tak za 1-2 miesiące dorzucić bieganie ( bym biegał 2 dni w tygodniu po godzinie ) . Czy wybierając tą opcje dam rade zrzucić tłuszcz do lipca ?

2. Zmienić dietę na mase na redukcyjną i cwiczyć dalej tylko na silce a potem dorzucic bieganie

Wzrost : 184 cm
waga : 75 kg

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 lutego 2010 19:12 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

misterjo

Wysłana - 09 lutego 2010 19:12    Edytuj Cytuj
Patrząc po twojej wadze bym masował. Możesz zrobić tak, że po treningu 20 minut biegasz i w nietreningowe 2-3 razy biegał i wtedy nie będzie cię zalewało.

iamwicked

Wysłana - 09 lutego 2010 19:24    Edytuj Cytuj
No wlasnie o to chodzi że teraz raczej mnie nie zalewa tylko ten tłuszcz co mam to miałem już przed zaczenciem treningów siłowych .
A narazie odpada bieganie bo nie bardzo mi się chce po sniegu za******lc :>

misterjo

Wysłana - 09 lutego 2010 19:45    Edytuj Cytuj
Ja bym na twoim miejscu masował, a formę zrobisz na przyszłe wakacje. A biegaj po treningu, albo na rowerku , a w dnt jak masz skakankę to na niej skacz i ćwicz brzuch to może się poprawi :)

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.