Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Masa/tkanka tłuszczowa

Nicker10

Wysłana - 06 marca 2010 20:32    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam...
Mam 17 lat ważę 96kg, przy wzroście 192cm. Chodzę już miesiąc czasu na siłownie i zacząłem trening na masę. I tak trener na siłowni powiedział mi abym nie stosował żadnej diety tylko jadł 5 posiłków dziennie, i tu tkwi mój problem. W jaki sposób zredukować tkankę tłuszczową której mam dość sporo przy treningu na masę?
Stosować jakąś specjalną dietę, suplementy? Proszę o radę bo po miesiącu chodzenia na siłkę moja waga się nie zmniejszyła

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 marca 2010 16:50 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

dj666

Wysłana - 07 marca 2010 16:50    Edytuj Cytuj
to kiepskiego masz trenera... bo lepiej z początku poprawić sobie nawyki żywieniowe niż jeść te 5 posiłków... proponowałbym trening siłowy+ aeroby...

na początku przyłóż się do racjonalnego odżywiania,z suplementów możesz kupić sobie witaminy i minerały

."Codziennie trzeba starać się wykraczać poza swoje możliwości."

anubis84

Wysłana - 09 marca 2010 11:40    Edytuj Cytuj
Na początek zbilansowana dieta oblicz sobie zapotrzebowanie kaloryczne, słowa trenera nie stosuj diety to nie znaczy że masz jeść śmieciowe jedzenie pączki słodycze fast food itp. dostarczaj kalorie ze zdrowych produktów, poczytaj 10 wskazówek żywieniowych, dorzuć w nietreningowe aeroby, rower bieganie.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Masa/tkanka tłuszczowa

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.